u
bojan02: ” ratus: ” vlalonca: ” lol oke onda ne prodajem do 2010…aj bok ” Kolega, pa što vam je? Tada prodavati, a mi u EU. Godine 2010. nema kvota, nema panike, nema prodaje …[cool] ” ko to kaže da čemo 2010 biti u eu ” A nego di bi mo trebali biti??????
u 2007 nije zatvoreno niti jedno poglavlje , niti su počeli pregovori o ničem vrlo teškom(pravosuđe,poljoprivreda…) a ti pregovori traju cca 3 godine , a to je do 2011 a potom ratifikacija koja traje cca 1.5 godine u svim parlamentima i dođemo u grubom do 2012-2013 jer nije niti predviđeno u europskom proračunu do 2014 ništa novaca sa širenje unije…
ko to kaže da čemo 2010 biti u eu
Nemam pojma za vas ali ja zivim u Zagrebu – dakle u Europi. [cool] Tko kaze? Angela kaze. Osobno ja bi volio da sto dulje ne udjemo.
bojan02: ”
ko to kaže da čemo 2010 biti u eu
”
Nemam pojma za vas ali ja zivim u Zagrebu – dakle u Europi. [cool] Tko
kaze? Angela kaze. Osobno ja bi volio da sto dulje ne udjemo.
Kolega Ivek – suglasan!
Kolega Bojan02 preozbiljno promatrate pregovore.
Da su tako analizirali Bugari i Rumunji još uvijek bi pregovarali. Neke vijesti, poglavito TV, su samo za domaćice i tamo pregovaramo, pregovaramo i pregovaramo… i nikad kraja. Stvarnost je drugačija, kao porod djeteta, u hipu ste u EU, samo ako im to zatreba. [lol]
Uostalom, vidjet ćemo, nije to tako daleko, a i u šali sam ja to…[kiss][thumbsup]
top 5 ne radi na pbz investoru. jesam jedini ili su uveli novi “feature” [undecid]
Nisi.
top 5 ne radi na pbz investoru. jesam jedini ili su uveli novi “feature”
[/quote]
Ne radi pa imam dojam kao da nešto radim napamet , u mraku.[cool]
Ne radi ni kod drugog, meni dragog brokera.
Evo, ni kod trećeg, ha?!
Ni ovaj post nisam mogao poslati iz prve – ‘greška na serveru’…
Počet ću vjerovat u zavjere. Kao da je netko ‘veliki’ poželio da ‘mali’ danas ne bi trebali trgovati.[undecid]
Kako je ono rekao dobri stari Henry Kissinger: Ako i jesmo paranoični, to ne znači da ne rade protiv nas![proud][thumbsup]
Ima nas , ali nećemo još dugo.
Krećem sa čestitkama rano , dok sam još trijezan.
Sve najbolje šećernim forumašima ! Dabogda slastičari u 2008. povećali promet 2600 % , a Coca Cola (ako pregovori uspiju) još više!!