..tko li je ono prije mjesec dana pljuvao po VIRU…[smiley]
uhh jos malo pa sam na nuli[angry].Grda je bila ova korekcija,da ne bude prazan post posto sam odmoderiran evo neki podaci sa ovom cijenom i FI god.(umnozena dobit sa 1.33)
P/B=4,13
P/E=14,96
P/S=4,53
P/EBITDA=16,91
EPS=100,29 [thumbsup]
neki dan sam nacuo da se crpi lova iz VIRA od brace prema PRIMA pivici!!!
dali se negdje moze provjeriti koliki je to krpelj na VIRU i koliki utjecaj ce imati na poslovanje u slucaju da se nastaviti crpiti lova umjesto da se ulaze??
ps. isto tako cujem da ce uskoro krahirati PRIMA pivo kao i jos neke pivovare u blizini
neki dan sam nacuo da se crpi lova iz VIRA od brace prema PRIMA pivici!!! dali se negdje moze provjeriti koliki je to krpelj na VIRU i koliki utjecaj ce imati na poslovanje u slucaju da se nastaviti crpiti lova umjesto da se ulaze?? ps. isto tako cujem da ce uskoro krahirati PRIMA pivo kao i jos neke pivovare u blizini
Da prima pivo, mislim ono pivovara iz gruda… Ti su propali u startu..
uhh jos malo pa sam na nuli[angry].Grda je bila ova korekcija,da ne bude prazan post posto sam odmoderiran evo neki podaci sa ovom cijenom i FI god.(umnozena dobit sa 1.33) P/B=4,13 P/E=14,96 P/S=4,53 P/EBITDA=16,91 EPS=100,29 [thumbsup]
inace cini mi se da su uvijek 4Q imali najbolji, tako da ocekujem malo vise od 1,33 i malo manje od 14,96[cool]
uhh jos malo pa sam na nuli[angry].Grda je bila ova korekcija,da ne bude prazan post posto sam odmoderiran evo neki podaci sa ovom cijenom i FI god.(umnozena dobit sa 1.33) P/B=4,13 P/E=14,96 P/S=4,53 P/EBITDA=16,91 EPS=100,29 [thumbsup]
Kolega izgleda da imamo slican portfelj. i moj ce uskoro biti na nuli. I ja sam usao u Viro na malo visoj cijeni, dokupom nisam uspio puno skinuti prosjek. No uopce namam straha, ide to gore…
wiking:
”
”
inace cini mi se da su uvijek 4Q imali najbolji, tako da ocekujem malo vise od 1,33 i malo manje od 14,96[cool]
MIG zar nisi ti izasao iz Vira[rolleyes].A sve sto je vise od 1,33 je jos veci plus kao i na IPKK zadnji Q je najveci zbog izvoza.Ili si po DCM metodi izracunao da je jeftino [wink] pa se vratio
neki dan sam nacuo da se crpi lova iz VIRA od brace prema PRIMA pivici!!!
dali se negdje moze provjeriti koliki je to krpelj na VIRU i koliki utjecaj ce imati na poslovanje u slucaju da se nastaviti crpiti lova umjesto da se ulaze??
ps. isto tako cujem da ce uskoro krahirati PRIMA pivo kao i jos neke pivovare u blizini
Ovo nema nikakve veze s Virom. Veza je jedino Robić koji je vlasnik i pivovare i šećerane. Pivo je vrlo dobro kao i T’ga za jug čiji je Viro uvoznik. Samo mi reci da je i to vino loše. Daj mi bolje za 20-tak kuna.