Jos se viro super drzi s obzirom kakva je kataklizma u toku.. crobex je pao vise od 2%..
Moze k/p
Kupnja Cijena
8 1.418,00
15 1.411,00
35 1.410,20
100 1.410,00
32 1.405,00
Cijena Prodaja
1.445,00 115
1.450,00 70
1.460,00 8
1.466,00 60
1.467,00 3
ma ljudi popite si tabletu i uzmite si pivicu za zivce i mir malo, ne toliko se frustrirat svaki dan isponova, polako nemoze ovo trajati zauvijek. I nemojte se sada smiriti, i onda u pon opet sve isponova haha, lijepo planirate i ocekujte na to da ce jos padati i onda ak bude raslo bit cete odusevljeni a ako ce opet padati na to ste vec racunali i tak i tak pa nema frke.
A moramo se jos malo strpit oko ovih izbora… [smiley1]
Tako je majstore. Trebali bi se svi s foruma nać i popit si. Tko je vidio biti žedan po svijetu hodat uz ovakve gubitke. Treba ohladit glave.
neznam zasto me moderator izbriso jer sam napiso da bi molio update na k/p, pa onda evo sada isponova bi molio k/p?
Hvala [smiley1]
i babobabo trebas se malo smiriti i znat da ce sve biti u redu, vidim da te neka panika uhvatila kolko si postova napisao u azdnjih sat vremena, nema mjesta za paniku [smiley1]
treba se maknut sa kompjutera, dolazi vikend i otic se lijepo zabaviti i zaboraviti na burzu jos par dana, mozda tjedan, i sta god da se desava u tim danima ne primat srcu, tocnije niti ne dozivljavat jer nije “realno”
[smiley2][smiley2]
haha a cuj kolega ako je tako onda je tebi sezona lova otvorena..Nemozes fulat, samo treba izabrat izmedu razlicitih postotaka zarade, a ako smijem reci u korist Viro-a onda bi ti ga toplo preporucio jer jos kad je bio na ATH je bio podcijenjen, ocekuje se izvjesce koje je izvrsno a jos nije ni odradio zasluzeni rast od proslog izvjesca, tako da… [smiley2][smiley1][smiley2]
Ovo je ono o čemu sam pričao ranije, očekujem proboj na istok u periodu od 1-2 godine sigurno.
Nema zime sve dok ima šećera, a čini se da će biti i šećera na kraju! [smiley2]