VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

di je nestao onaj sa 500 komada na kupnji

Postanite Eu-robovi

[smiley1][smiley1][smiley1]

OČITOVANJE POVODOM ČLANKA U BUSINESS.HRU
15. studenoga 2007.

Povodom članka pod naslovom «Šećerana Viro potpisuje ugovor s Coca-Colom», objavljenog u tjedniku Business.hr 15. studenoga 2007. tvornica šećera Viro d.d. izjavljuje da je Coca-Cola Hellenic Bottling Company izvršila audit tvornice šećera Viro d.d. za tekući šećer i kristal šećer. Ovakav audit uobičajeno rade svi partneri koji se žele uvjeriti u kvalitetu proizvodnih procesa onih proizvoda koje namjeravaju nabavljati. Tvornica šećera Viro d.d. nije od Coca-Cola Hellenic Bottling Company primila službene rezultate audita, niti je bilo riječi o potpisivanju ugovora između dvije tvrtke. Tvornica šećera Viro d.d. će pravovremeno obavijestiti Zagrebačku burzu ukoliko dođe do poslovne suradnje između Vira d.d i Coca-Cola Hellenic Bottling Company.

dakle jos malo se moramo strpiti da to i sluzbeno obajve i onda sky is the limit [smiley2]

OČITOVANJE POVODOM ČLANKA U BUSINESS.HRU 15. studenoga 2007. Povodom članka pod naslovom «Šećerana Viro potpisuje ugovor s Coca-Colom», objavljenog u tjedniku Business.hr 15. studenoga 2007. tvornica šećera Viro d.d. izjavljuje da je Coca-Cola Hellenic Bottling Company izvršila audit tvornice šećera Viro d.d. za tekući šećer i kristal šećer. Ovakav audit uobičajeno rade svi partneri koji se žele uvjeriti u kvalitetu proizvodnih procesa onih proizvoda koje namjeravaju nabavljati. Tvornica šećera Viro d.d. nije od Coca-Cola Hellenic Bottling Company primila službene rezultate audita, niti je bilo riječi o potpisivanju ugovora između dvije tvrtke. Tvornica šećera Viro d.d. će pravovremeno obavijestiti Zagrebačku burzu ukoliko dođe do poslovne suradnje između Vira d.d i Coca-Cola Hellenic Bottling Company.

o ovome sam ja pisao prije 2mj pa se nasao neki mudrijas da pametuje
[smiley1]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

S obzirom na coca colu uopce nisam zadovoljan, zabetonirani smo na 1500 trenutno a do kraja dana smo opet na 1485[smiley10]

Ispravljam vlastiti navod, do kraja dana smo na 1450[smiley15]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

haha pa strasno, neznam dali da se smijem ili placem, mislim da je ovo ipak vise situacija za smijeh kakve se stvari dogadaju, objavi se clanak koji ne da je vazan nego krucijalan rekao bi, i vidite sta se dogada, ljudi prodaju hahah, joj pa sta bi sve dao da vidim i upoznam takvih par ljudi da mi objasne zasto prodaju sada? bas bi ih htjeo cuti i vidjeti koji su to ljudi i sta im se to vrti u tim ludim malim glavicama…. [smiley8][smiley2]

Ha mozda nisu ljudi nego fondovi spustaju cijenu. U bit ne mozda nego sigurno.[smiley5]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Nije mi jasno….ovakve firme se mogu u HR nabrojati na prste jedne ruke. A dionica nikako da krene na zaslužene razine….kakve su to igre i igrice? Zašto ju fondovi ruše već duže vrijeme…?

Robizg

Jel moze ukupni broj K/P, plit!

Nije mi jasno….ovakve firme se mogu u HR nabrojati na prste jedne ruke. A dionica nikako da krene na zaslužene razine….kakve su to igre i igrice? Zašto ju fondovi ruše već duže vrijeme…?

Koliko sam ja cuo fondovi smiju rast samo odredjeni postotak godisnje, to su postigli i sada da ne rastu – prodaju
a onda nam se opet pridruze u slijedecoj godini
Lose je jedino sto neiskusniji dionicari prodaju kad je dionica u padu….i zato gube
PS. slobodno me ispravite ak sam u krivu !!!!

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

tomato1, 15.11.2007. u 16:08
Koliko sam ja cuo fondovi smiju rast samo odredjeni postotak godisnje, to su postigli i sada da ne rastu – prodaju
a onda nam se opet pridruze u slijedecoj godini

odakle ti to?[smiley6]

New Report

Close