VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo treba nadokupljivati na 1400-1500 siguran pogodak.

Zasto ste sigurni??

zzidak: ” Samo treba nadokupljivati na 1400-1500 siguran pogodak. ”

Zasto ste sigurni??

ne zna ni on, ne brini
[smiley2]
osobno mislim da je Viro potcijenjen u odnosu na sektor i u odnosu na burzu, kad ce se vratiti ne znam..
mozda tek sljedece godine kad fondovi opet budu dizali cijene, sad nece sigurno.
mozda ipak po inerciji se vrati na 1500kn.
ali takva situacija ce biti sa cijelom burzum..pripremimo se na mini zimski san..IMHO!

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Kad su neki ludi prodavati na ovim cijenama postavite se još niže, na razinama od 1300-1400 bi izgledao kao bombon [smiley2]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Zato što je to najbolja firma u Virovitičko-podravskoj županiji odakle sam i sam i jedan od najvećih izvoznika u Hrvatskoj.
Imaju izvrstan školovan menadžment,motivirane radnike(najbolje plaćeni u županiji).
Poštivaju i brinu za svoje kooperante,pomažu im u svim problemima u svezi proizvodnje šećerne repe.
Postižu izvrsne poslovne rezultate i stalan rast ukupnih prihoda i dobiti.Uskorpo završavaju novu veliku halu za proizvodnju šećera koja će prema planovima doprinjeti rastu proizvodnje za oko 30%.
Vjerujem u firmu i dionicu i mislim da će se uspješno prilagoditi novonostalim uvjetima na tržištu šećera u EU.
Dionicu Vira posjeduju i većina radnika Vira,a u mojem je portfelju zastupljena sa oko 38%.
Fundamentalni pokazatelji su vrlo dobri,pa i u stručnim analizama koje se mogu naći na nekim stranicama koje se bave analizom dionica procjenjuju da je tu dionicu dobro imati i držati.(transfer-biro)
Ovo moje mišljenje nije nagovor na kupnju ili držanje dionice ostalim imateljima.Svatko neka za sebe napravi
analizu svih potrebnih činjenica za donošenje investicijske odluke i neka postupi po istoj.
Ja sam naveo samo neke najbitnije razloge zbog čega istu imam u svom portfelju.

Dakle znam zašto sam u ovoj dionici,i znam da vrijedi u rasponu cijene koji sam naveo i mislim da će cijena i dalje rasti samo se treba strpiti.A kolegu MIG-a bi zamolio da ne podcjenjuju nikoga.Ako ne misli kao ja nemam ništa protiv neka ne ulazi u ovu dionicu ili neka je proda.
Volim čuti i drugačija mišljenja,ali ne volim podcjenjivanje.

Evo da vratimo viro na prvu stranicu [smiley11]
Ako moze k/p bio bi zahvalan

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

konacno da Viro ima neku potporu na kupnji[smiley2]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Slažem se, ovo je lijepo za vidjet (danas cu dokupit valjda, ako mi lova sjedne na Hitu [smiley6])

uuuu, 200 komada je netko opalio na 1.420,00

ima ju cijelo vrijeme. koja dionica bi izdržala sa samo 20% pada ovakvo višednevno šamaranje po kupnji.

Baš zanimljivo trgovanje. Pratim Viro, u jednom trenutku kupnja bila na 1430 prodaja na 1464,99. Netkokupio 1 dionicu da zadnja cijena bude 1464,99.

Prije 2 minute ista situacija na JDPL- kupnja 795 prodaja 803,99 (nalog od 500+ komada) netko kupio 1 dionicu da zadnja cijena bude najviša- kao kod Vira,
Ili netko silno želi da se postave nalozi na prodaju- kao cijena je povoljna pa da malo još dokupi, ili želi izazvati rast jer mnogi nemaju mostić pa vide samo zadnju cijenu. S obzirom da je jdpl veliki nalog na prodaju. smatram ovo 2.

Da, i mene je na trenutak zeznulo, al dobro bitno je da raste

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Kupnja Ukupno ponuda 63
Ukupno dionica 2336

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja Ukupno ponuda 108
Ukupno dionica 4378

5 najboljih ponuda
Cijena Količina

1423,00 35
1422,04 4
1422,03 9
1422,00 2