VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kada se vracamo na 1750? Kada zavrse izbori ili …?[smiley16]

kakva strka sa Atalnticom, ne trkeljajte
Cijene se stopaju da ne dodje do puknuca balona i cijela burze.
pametno.

Pa slazem se sto se tice drugih dionica, al mi reci razlog zasto bi se od svih tih dionica sta po malo rastu stopao Viro, kad ima izvrsne pokazatelje i nema nikakvih pretjeranih spekulacija…

Kada se vracamo na 1750? Kada zavrse izbori ili …?[smiley16]

Prije [smiley1][smiley2]

[odakle skidate k/p.molim vas neku stranicu

blueman:

kakva strka sa Atalnticom, ne trkeljajte
Cijene se stopaju da ne dodje do puknuca balona i cijela burze.
pametno.

Pa slazem se sto se tice drugih dionica, al mi reci razlog zasto bi se od svih tih dionica sta po malo rastu stopao Viro, kad ima izvrsne pokazatelje i nema nikakvih pretjeranih spekulacija…

zato sto je sad na svojoj realnoj cijeni za 2007 god.,zar je treba sad drukat gore,sto ces onda u 3. mj. opet bi gore i novi igraci koji ulaze bi gore.Pa dokle tak,ne ide to sa dobrim dionicama,one imaju svoju realnost

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Mislim kolega da nemate stranicu nego trebate imati pristup mostichu (program zag burze za pracenje dionica u stvarnom vremenu)[smiley1]

mornar385:

Mislim kolega da nemate stranicu nego trebate imati pristup mostichu (program zag burze za pracenje dionica u stvarnom vremenu)[smiley1]

mornar moja preporuka ti je da stavis novce u fond,bez ljutnje ali ulaziti u dionice bez imalo nekog iskustva ili znanja je opasno ili ti receno kladionica

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

mornar385, 07.11.2007. u 13:42
mornar moja preporuka ti je da stavis novce u fond,bez ljutnje ali ulaziti u dionice bez imalo nekog iskustva ili znanja je opasno ili ti receno kladionica [/quote]

stavio sam u fond aureus quity prije otprilike 2 godine i sad sam kupio VIRU i nemam nijednu drugu.mislim da nisam promašio.što se tiče daljnjeg ulaganja u dionice,nemam namjeru dok nešto ne naučim.počeo sam sa osnovama(graham,buffet,richardson,žager a nadam se da če wiking i ostali na forumu pomoći sa kojim dobrim savjetom.WIKING,preporuči mi još neku knjigu ako može…….hvala

možda i ovo ima veze sa cijenom dionice:

na ovo naletih na slovenskom forumu:

“navodno je blizu najavljena prodaja 10% udjela VIRA njemačkom strateškom partneru pa cijenu treba održavati na određenom (niskom) nivou dok ne prođe transakcija
Pri trenutnoj cijeni P/E=12 za Viro, što je za 40% bolje od sektorskog prosjeka.
Uglavnom to je dionica koju treba držati i ne podlijegati paniki koja ponekad ovlada burzom.”

evo još jedan članak(možda mi je promakao):

Samo treba nadokupljivati na 1400-1500 siguran pogodak.

New Report

Close