VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ wiking
Kolega, iskreno ste mi simpatični sa vašim pisanjem. Vidim da se trudite i na drugim temama. Dobro i brzo učite. No, ne mogu se složiti sa ova 2 mj. na 1400. Kada bi tako bilo, ja bih svoje danas prodao, jer mi je ulaz 1250 kn. Vjerujte, koliko god VIRO padao, to je i najbrže rastuća dionica.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@ wiking
Kolega, iskreno ste mi simpatični sa vašim pisanjem. Vidim da se trudite i na drugim temama. Dobro i brzo učite. No, ne mogu se složiti sa ova 2 mj. na 1400. Kada bi tako bilo, ja bih svoje danas prodao, jer mi je ulaz 1250 kn. Vjerujte, koliko god VIRO padao, to je i najbrže rastuća dionica.

bojim se stopanja od victorie koja se vec jako dugo iskrcava,mislim da ima jos jedno cca 12k komada a ak ne rusi cijenu to ce potrajati.Kad je bio pad cijene oni su se povukli i sad su nastavili,to sam primjetio jos prije FI-a kad su lagano izlazili i stopali cijenu sa svojim izlaskom al nisu rusili sto je dobro.Po tim pretpostavkama mislim da smo osudjeni na ovoj razini.Eh da kolegu mig-u i mene je presjekao onaj pad sa 1750kn gdje sam i ja ostao zatecen i nisam se iskrcao kao i mnogi[smiley3] a mogli smo svi fino dignut paru i sad se ponovo vratit.Meni je ulaz bio na 1530kn prije FI-a i htio sam samo na kratko dignut lovu i imao sam priliku al sam bio prepohlepan,nije mi bilo dosta 8k kuna za tjedan dana [smiley16]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Alabama:

@ wiking

bojim se stopanja od victorie koja se vec jako dugo iskrcava,mislim da ima jos jedno cca 12k komada a ak ne rusi cijenu to ce potrajati.Kad je bio pad cijene oni su se povukli i sad su nastavili,to sam primjetio jos prije FI-a kad su lagano izlazili i stopali cijenu sa svojim izlaskom al nisu rusili sto je dobro.Po tim pretpostavkama mislim da smo osudjeni na ovoj razini.Eh da kolegu mig-u i mene je presjekao onaj pad sa 1750kn gdje sam i ja ostao zatecen i nisam se iskrcao kao i mnogi[smiley3] a mogli smo svi fino dignut paru i sad se ponovo vratit.Meni je ulaz bio na 1530kn prije FI-a i htio sam samo na kratko dignut lovu i imao sam priliku al sam bio prepohlepan,nije mi bilo dosta 8k kuna za tjedan dana [smiley16]

kolega nema žaljenja za krivim potezima meni je izmaklo minimalno dvaput nego vama.ali investicije idu dalje.negdje se više dobi negdje manje a usput se ponešto i naući.kada bi čovjek bio sposoban pratiti sve valove bio bi miliuner u kratko vrijeme.fali nam onog najvažnijeg a to je strpljenja.idemo dalje poslje kiše mora doči sunce.tako je od početka svijeta pa nema razloga da se nešto promjeni.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Mig i ja smo se lomili oko toga da li prodati ili ne. I on i ja imamo dosta kom. Na 1750 smo odlučili NE prodati. Ja još uvijek mislim da nismo pogriješili.

A niste jedini koji su uletili u viru po 1700, još kad je objavljeno izvrsno FI rekoh moram požuriti ode to odmah 20% gore, a tako i bi samo u suprotnom smijeru.
Nema druge najbolje zaboraviti viru do proljeća najmanje, malo strpljenja i svi ćemo biti u dobitku. U ovom trenutku je u svakom slučaju najbolje što više kupiti po ovoj cijeni pa bar smanjiti prosjek ulaska (ko ima cash naravno) i izvući pouke iz ovoga

Mig i ja smo se lomili oko toga da li prodati ili ne. I on i ja imamo dosta kom. Na 1750 smo odlučili NE prodati. Ja još uvijek mislim da nismo pogriješili.

kako niste pogriješili? pa mogli ste prodati po 1750, pa sad kupiti po 1400 [smiley1]

Alabama: ” Mig i ja smo se lomili oko toga da li prodati ili ne. I on i ja imamo dosta kom. Na 1750 smo odlučili NE prodati. Ja još uvijek mislim da nismo pogriješili. ” kako niste pogriješili? pa mogli ste prodati po 1750, pa sad kupiti po 1400 [smiley1]

tako je.
i, ne dokupljuje se kada je dionica u padu, jer je konačna granica pada neizvjesna…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Alabama: ” Mig i ja smo se lomili oko toga da li prodati ili ne. I on i ja imamo dosta kom. Na 1750 smo odlučili NE prodati. Ja još uvijek mislim da nismo pogriješili. ” kako niste pogriješili? pa mogli ste prodati po 1750, pa sad kupiti po 1400 [smiley1]

U pravu si.[smiley3]

Slična stvar ko klegi Wikingu “Meni je ulaz bio na 1550kn prije FI-a i htio sam samo na kratko dignut lovu i imao sam priliku al sam bio prepohlepan,nije mi bilo dosta 9-10k kuna za tjedan dana”;
Još uvijek držim VIRO jer smatram da več kroz slijedeči tjedan, dva se vračamo na razinu od cca 1700 pa na gore.
Strpljen, spašen;[smiley1][smiley1][smiley1]

evo mene opet.hvala za informaciju gdje se pogleda vlasnistvo nad VIROM.samo me zanima kako znate koliko koji vlasnik trenutno proda dionica.wiking pomozi jer vidim da ti često pišeš o prodaji dionica od strane Victorie ……

znam da sam Vas malo udavio ali ovako se uči i nadam se dačete mi reći kako da znam koliko je koji vlasnik prodao dionica jer na sda to ne piše.tamo su samo postoci.trebalo bi onda računati….

A zasto uopce victoria tolko rasprodaje ako rasprodaje?
Pa za fondove bi ovo trebala biti zlatna dionica pa svim analizama…
I sto se tice panicara, stvarno nevidim razlog za to, morate jednostavno imati povjerenja u ovu dionicu i cekati, sumnjam da ce to potrajati 2-3 mjeseca iako je i to moguce, ali mislim da ce to puno prije otici gore, pogotovo ako dobe jos jedan veliki posao o kojem necu sada da pricam…bit ce vremena i za to, nemojte me ispitivati [smiley2][smiley2]

New Report

Close