upravo kupio 21 kom po 1401, nadam se da nisam pogriješio
ustvari pogriješio si kad si ih uzeo 21.trebao si 210.
pozdrav svima.totalno sam novi i redovno čitam vaše postove.možete li mi reći adresu gdje vidite te promjene u vlasništvu i stanje računa.hvala
pozdrav svima.totalno sam novi i redovno čitam vaše postove.možete li mi reći adresu gdje vidite te promjene u vlasništvu i stanje računa.hvala
http://www.sda.hr
TOP 10
wiking: ” ne za Viro je gotova korekcija sto se vidi,i da nemojte sad pomisliti kak ce ona odletiti gore to mozete zaboraviti do N.G. bit ce na ovim razinama od 1400-1450kn,bitno da se sad bar zna da je gotovo.Ko je kolko u minusu vise manje ce malo poduze cekat da dodje na svoju razinu sto bi moglo biti negdje u 2.-3. mjesecu.Nema tu bogacenja na brzinu,sad ce rasti polagano kak i treba na trzistu ” na osnovuke cega iznosite ove tvrdnje? imate neke spoznaje, proracune, informacije, ili vam je rek’o neki čo’jek, al’ u povjerenju? [smiley1]
činjenica je da na viru korekcija još uvijek traje, a najbolji primjer je ovo spuštanje ispod 1.400…
wiking:
”
ne za Viro je gotova korekcija sto se vidi,i da nemojte sad pomisliti kak ce ona odletiti gore to mozete zaboraviti do N.G. bit ce na ovim razinama od 1400-1450kn,bitno da se sad bar zna da je gotovo.Ko je kolko u minusu vise manje ce malo poduze cekat da dodje na svoju razinu sto bi moglo biti negdje u 2.-3. mjesecu.Nema tu bogacenja na brzinu,sad ce rasti polagano kak i treba na trzistu
”
na osnovuke cega iznosite ove tvrdnje?
imate neke spoznaje, proracune, informacije, ili vam je rek’o neki čo’jek, al’ u povjerenju?
[smiley1]
po TA 2 dana za redom se je dogadjao hammer i vidjena je brana,na tu tocku je dosla cijena i vise ne mrda dolje,danas je 3. dan koji to potvrdjuje.Po FA se nema sto puno pricat,sve se zna
Cit. Wiking: …”Ko je kolko u minusu vise manje ce malo poduze cekat da dodje na svoju razinu sto bi moglo biti negdje u 2.-3. mjesecu.Nema tu bogacenja na brzinu,sad ce rasti polagano kak i treba na trzistu….”
U ovu se tvrdnju ne bih kladio.
Fundamenti su tu (iako trenutačno za fondove – pogotovo strane – više igra situacija sa RS i Kosovom), a naše je tržište sklono stampedu u oba pravca.
Nepredvidivo jest , ali ne bih isključio i mogući nagli rast.Nagli pad je manje vjerojatan.
Ne želim stavljat soli na ranu al zar se nešto slično nije ocekivalo? [smiley8]
Nije, kolega. Da samto očekivao, prodao bih na 1750. Očekivao sam 2000 zbog FI-a. a nadam se da će u ovoj god. biti “upucano” onih 125 milja kn. za dokap. E sada ako HDZ pobijedi onda će Marinko dobiti zeleno svjetlo za dokap. ako ne, onda će ga razvlačiti. Imaju 5 godina vremena.
MiG29:
”
wiking: ” ne za Viro je gotova korekcija sto se vidi,i da nemojte sad pomisliti kak ce ona odletiti gore to mozete zaboraviti do N.G. bit ce na ovim razinama od 1400-1450kn,bitno da se sad bar zna da je gotovo.Ko je kolko u minusu vise manje ce malo poduze cekat da dodje na svoju razinu sto bi moglo biti negdje u 2.-3. mjesecu.Nema tu bogacenja na brzinu,sad ce rasti polagano kak i treba na trzistu ” na osnovuke cega iznosite ove tvrdnje? imate neke spoznaje, proracune, informacije, ili vam je rek’o neki čo’jek, al’ u povjerenju? [smiley1]
”
činjenica je da na viru korekcija još uvijek traje, a najbolji primjer je ovo spuštanje ispod 1.400…
kolko dugo je bila na 1390-95,pa to ti i je +/- od 1400kn.Evo pogledaj ,juce je 1390 danas dno je 1395,sutra 1400…
Cit. Wiking: …”Ko je kolko u minusu vise manje ce malo poduze cekat da dodje na svoju razinu sto bi moglo biti negdje u 2.-3. mjesecu.Nema tu bogacenja na brzinu,sad ce rasti polagano kak i treba na trzistu….”
U ovu se tvrdnju ne bih kladio.
Fundamenti su tu (iako trenutačno za fondove – pogotovo strane – više igra situacija sa RS i Kosovom), a naše je tržište sklono stampedu u oba pravca.
Nepredvidivo jest , ali ne bih isključio i mogući nagli rast.Nagli pad je manje vjerojatan.
tu tvrdnju sam izrekao zato sto victoria nastavlja iskrcavanje i sa ovakvim tempom uz ne rusenje cijene bude potrajalo sigurno 2 mjeseca jer imaju toga dosta.
MiG29: ” wiking: ” ne za Viro je gotova korekcija sto se vidi,i da nemojte sad pomisliti kak ce ona odletiti gore to mozete zaboraviti do N.G. bit ce na ovim razinama od 1400-1450kn,bitno da se sad bar zna da je gotovo.Ko je kolko u minusu vise manje ce malo poduze cekat da dodje na svoju razinu sto bi moglo biti negdje u 2.-3. mjesecu.Nema tu bogacenja na brzinu,sad ce rasti polagano kak i treba na trzistu ” na osnovuke cega iznosite ove tvrdnje? imate neke spoznaje, proracune, informacije, ili vam je rek’o neki čo’jek, al’ u povjerenju? [smiley1] ” po TA 2 dana za redom se je dogadjao hammer i vidjena je brana,na tu tocku je dosla cijena i vise ne mrda dolje,danas je 3. dan koji to potvrdjuje.Po FA se nema sto puno pricat,sve se zna
odlicno, lijepo je sto ulazete u znanje, mozda se nisam dobro izrazio,ali ja sam Vas pitao odakle znate da ce cijena biti tu do N.G.???
jer ako je tako, onda da se istresem i ja[smiley7]
inace TA je i na 1750kn pokazivala nastavak uzlaznog trenda[smiley2]