U svakom slučaju, KD Victoria ain’t in the top10 no more [smiley2] :
29.10.
1. EOS-Z d.o.o. 465,483
2. ROBIĆ d.o.o. 449,600
3. SG-SB d.d./ALLIANZ ZB d.o.o. za AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 50,980
4. SG-SB d.d./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM d.o.o. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 42,670
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK d.d./PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 41,181
6. ZADRO MARINKO 34,417
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA d.d. 16,387
8. ROBIĆ DRAŽEN 14,500
9. HPB d.d. 14,091
10. HPB d.d./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 13,827
30.10.
1. EOS-Z d.o.o. 465,483
2. ROBIĆ d.o.o. 449,600
3. SG-SB d.d./ALLIANZ ZB d.o.o. za AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 50,980
4. SG-SB d.d./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM d.o.o. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 42,670
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK d.d./PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 41,181
6. ZADRO MARINKO 34,417
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA d.d. 16,387
8. ROBIĆ DRAŽEN 14,500
9. HPB d.d. 14,000 -91
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d. 13,600 [color=blue] in[/color]
evo strategos je dokazao da fondovi ili ti tocnije fond punim imenom i prezimenom, je jako utjecao na cijenu dionice…srusio ju je na 1500 gdje mu je i dalje isplativo prodati posto se taj isti fond nakrcavao na 1200 prije mj dana!!!
evo strategos je dokazao da fondovi ili ti tocnije fond punim imenom i prezimenom, je jako utjecao na cijenu dionice…srusio ju je na 1500 gdje mu je i dalje isplativo prodati posto se taj isti fond nakrcavao na 1200 prije mj dana!!!
Ili možda da pričekamo još koji dan pa da se KD Nova Europa pojavi u TOP10 kako bi ‘Osvojili izbore za nas…’ [smiley2]
snajper: ” wiking fondovi pripremaju teren za 2008.godinu i opet da mogu prikazati dobit Ne prijatelju moj mislim da fondovi s ovim nemaju veze, koliko vidim i fondovi gube, pa ako su po tebi toliko močni, zar im nije bitan dobitak i u 2007?[smiley5] ” gledaj oni sad izvlace dobit jer su dobro rasli u ovoj godini a po cijenama za sljedecu godinu bas i nema puno mjesta za rast dionica osim da ih pumpaju sto je glupo.Umjesto 30% dobiti ove godine oni ce uzeti 20% i pripremiti temelje za sljedecu godinu gdje ce u 1. i 2. mj. prikazati odmah u startu 10% dobiti i privuci narod da ulazu u fondove
Mislim da je prvi dio Wikingove tvrdnje suštinski (puno fondova uzelo je puno više od 20-30 %) točan.
Što se tiče onih 10 – 20 % početkom 2008. to je teško predviđati.Različiti fondovi imat’ će različite taktike povećanja vrijednosti.
Bitno je da će VIRO biti u portfelju mnogima od njih.Likvidna dionica s dobrim fundamentima i realnom razvojnom pričom.
ma ja uopće ne sumnjam u rast VIRA. stabilna tvrtka, trend rasta prihoda pa i dobiti iz razdoblja u razdoblje. rekao bih dobra i stabilna uprava. zagarantirana dividenda. školski primjer dobre dionice. imao ju nekad u portfelju, imat ću je opet.
Pokojoj cijeni mislite da je vrijeme za povratak?Potpisujem gorenapisano IMHO.[smiley7]
wiking:
”
snajper: ” wiking fondovi pripremaju teren za 2008.godinu i opet da mogu prikazati dobit Ne prijatelju moj mislim da fondovi s ovim nemaju veze, koliko vidim i fondovi gube, pa ako su po tebi toliko močni, zar im nije bitan dobitak i u 2007?[smiley5] ” gledaj oni sad izvlace dobit jer su dobro rasli u ovoj godini a po cijenama za sljedecu godinu bas i nema puno mjesta za rast dionica osim da ih pumpaju sto je glupo.Umjesto 30% dobiti ove godine oni ce uzeti 20% i pripremiti temelje za sljedecu godinu gdje ce u 1. i 2. mj. prikazati odmah u startu 10% dobiti i privuci narod da ulazu u fondove”
Mislim da je prvi dio Wikingove tvrdnje suštinski (puno fondova uzelo je puno više od 20-30 %) točan.
Što se tiče onih 10 – 20 % početkom 2008. to je teško predviđati.Različiti fondovi imat’ će različite taktike povećanja vrijednosti.
Bitno je da će VIRO biti u portfelju mnogima od njih.Likvidna dionica s dobrim fundamentima i realnom razvojnom pričom.
gledaj to ovako mogli su ove godine zadrzati 30-40% i bili bi ono super ali sljedeca godina je blizu,cijene su visoko i nema mjesta rastu.odricu se svoje dobiti u 2007.god. nekih 10% rasprodajom i cim pocne 2008. god. pocinju kupovati na niskim razinama koje su oni izazvali i dionica u startu narastu 10-ak posto%,eto im dobiti.Sve ti je to umjetno al narod nezna pa kad vidi u 1. mjesecu rast odmah upadaju u fondove i eto njima friska lova
NEMOGU DA VJERUJEM odavno sam na burzi ali ovo je………………………??????????????????????????
Šta? Da moguće je.
ma ja isto ludim.Nakon pada uzeo poveću kolićinu na +1500 i sad razmišljam o nekom marginu za obranu portfelja. A znam da će to brzo gore i da nemam razloga za brigu ali nemogu, jednostavno ne mogu gledat!
Ako su se krcali po 1200,00 oni lijepo zarađuju,neko grčevito brani poziciju.Jučer 1500,00 a danas 14xx[smiley7]