Ovo na Viro danas je jako zgodno. Neko veliki se istresa. Sve naloge za prodaju kupi do 1500 kn. Onda se prodaja nakupi pa opet. I ja sam malo prije dao nalog na 1500,10 i napuco me kao i druge. Kupnja se neda. Gledam novi nalozi niču ko gljive poslije kiše. Vidjećemo jel kupnja ima više novaca ili velikan dionica koje istresa.[smiley2]
kakav dil sa P&L i zašto panika ? zbog dobrih rezultata ili ?
Marinko mora prodati udio P&L, to sam već rekao. Očekujem da je to pozadina ove priče. A znaš da ga neće prodati po sadašnjoj tržišnoj. To bi moglo kratkoročno sniziti cijenu dionice
Kakva brutala. Sad je očito da je deal s P&L već postignut, a ovo je panika fondova na djelu.
Zašto onda plaćati fondovima tu cijenu ako je deal to negdje oko ove cijene??
širenje posla s njemačkim P&L trebalo bi lansirati cijenu
Dugoročno da, no kratkoročno ne ako će deal biti ispod sadašnje cijene (a hoće).
” Dugoročno da, no kratkoročno ne ako će deal biti ispod sadašnje cijene (a hoće).
kad su zadnji puta zadro&robić prodavali mirovincima po 1400kn i nije bilo nekog popusta na tržišnu cijenu.
laser:
”
”
Marinko mora prodati udio P&L, to sam već rekao. Očekujem da je to pozadina ove priče. A znaš da ga neće prodati po sadašnjoj tržišnoj. To bi moglo kratkoročno sniziti cijenu dionice
Zadro sigurno neće prodati šećeranu. Čovjek je tehnolog a takvi obično to ne čine. Robić bi možda mogao jer on je trgovac. Netko veliki se vjerovatno iskrcao i sad idemo gore.
budd:
”
” Dugoročno da, no kratkoročno ne ako će deal biti ispod sadašnje cijene (a hoće).
”
kad su zadnji puta zadro&robić prodavali mirovincima po 1400kn i nije bilo nekog popusta na tržišnu cijenu.
Jedno su mirovinci, a drugo strateški partner.
budd:
”
”
Prodali su 3% po 1300