” Točno, kolega. Nema mjesta panici. Fondovska posla. VIRO će se vratiti i to brzo.
[/quote]
Kao i mnogo drugih fundamentalno dobrih dionica koje danas “kližu.”
na 1800 kn P/E je 14
pametnom dosta..
nadjite jos brzorastucih firmi na trzistu koje imaju takav P/E..koje su jos u 1.kotacaiji..
i koje ocekuje izgledna skora dokapitalizacija[smiley2]
2 Vlad1111: Pa sta nije cudan rast zaliha…
nije. pa svaka firma povremeno poveća zalihe. viro nema problem plasmana svojih proizvoda.
ne mogu vjerovat da smo na istoj razini kao prosli tjedan poslije ovakvog FI-a.Neko je dobro stao na kocnicu[smiley5]
ne mogu vjerovat da smo na istoj razini kao prosli tjedan poslije ovakvog FI-a.Neko je dobro stao na kocnicu[smiley5]
Priznajem da sam malo razocaran…Pogotovo poslije ovakvog bombasticnog objavljivanja rezultata.
kako god bilo, neizlazim iz ove dionice ( poruka kocnicarima )[smiley11]
Moguce da IPO atlantic-a koci isto …sutra bumo pametniji
i mozda bogatiji!!!!!!!!!!!!!!
hmm dečki pa zašto se čudite ?
nakima je FI izašao prije 10 dana , pogledajte trgovanje , od 1280-1300 do 1650 je bio porast cijene , cca 30% u zadnjih 20-ak dana .. pa nije to malo … a danas i u petak je na djelu kapitalizacija dobiti ..
He, ja naletio ujutro na 1730 i popio tobogancic ko pocetnik, ali nema veze, ovo mora gore, fundamenti su odlicni i na ovom nivou, proslo je oko 1600-1700 30-40 milja kn. Sjecam se kad sam ljetos uzeo HDEL na 1500, pao na 1300 , a vidi ga sad hehe.
hmm dečki pa zašto se čudite ? nakima je FI izašao prije 10 dana , pogledajte trgovanje , od 1280-1300 do 1650 je bio porast cijene , cca 30% u zadnjih 20-ak dana .. pa nije to malo … a danas i u petak je na djelu kapitalizacija dobiti ..
uvijek je tako. mala zemlja, infosi cure…
Mogu infosi curiti kolko hoće, ja uz dobit koja je u 9 mjeseci 25% kapitala ne izlazim van na ovim razinama ni u ludilu.
He, ja naletio ujutro na 1730 i popio tobogancic ko pocetnik, ali nema veze, ovo mora gore, fundamenti su odlicni i na ovom nivou, proslo je oko 1600-1700 30-40 milja kn. Sjecam se kad sam ljetos uzeo HDEL na 1500, pao na 1300 , a vidi ga sad hehe.
Kolega i ja bio na 1740 ali mi neki vrag nije dao mira i napravio storno naloga , pol sata poslije 1700, pa 1611.
Skoro me zakačio otvoreni nalog .
Ipak sam na kraju dokupio po 1650 i to naravno veči broj dionica nego prvo predviđeno .
Sreća izgleda prati srećkoviće.