wiking:
”
budi brz ujutro i dokupi,vjerujem da ce u iduca 2 dana ici gore.Ja sam kupovao kad niko nije i zao mi sto nisam jos dokupio[smiley3] a za sve je kriv HT u kojem sam do grla a ona mic po mic
”
Negdje sam na forumu pročitao plan izlaska jednog kolege pa opet vraćanje natrag za tjedan dva pod pretpostavkom da će se HT još neko vrijeme vrzmati oko 390-400 kuna. Možda jednim dijelom i ja tako napravim. Al nisam pametan [smiley10]
vidis to sam ja htio napraviti na viru i biti daytrader sa 34k kuna (20 komada)i skoro sam u cetvrtak izasao na 1700kn da bi na kraju dana ulazio na 1640kn.Tak je skoro cijeli tjedan vrtila i kad oduzmes proviziju brokeru dizao bi dnevno nekih 500-700 kuna.Srecom nisam jer bi me u petak ozenili,receno je da FI ide u subotu van u javnost odnosno ponedjeljak.Bojim se da i HT bude napravio snazan iskorak i oni koji budu kalkulirali na slican nacin,izaci na tjedan dana okrenuti 2. dionice i vratitit se da budu zakasnili.Zbog toga ne izlazim iz HT-a.
Ja sam imao “taj plan” i ostvario sam ga jedino jer mi je ostatak para što sam imao prošli tjedan završio u IGH, zato sam u nedostatku keša cca 50k HT dionica privremeno mijenjao za VIRO po cca 1700, možda se stignem vratiti u HT ispod 400 a možda i ne…
ma izvući ću malo više od pola iz ht-a … neću tražit kruha povrh pogače.. i da se ne vratim na vrijeme 50% od IPO-a je sasvim OK.
Niko ne komentira povecanje ostalih kratkorocnih obveza na 87.446 milja kn… molio bi komentar ove stavke…
ma izvući ću malo više od pola iz ht-a … neću tražit kruha povrh pogače.. i da se ne vratim na vrijeme 50% od IPO-a je sasvim OK.
Hm, losa ti je racunica… zapravo ne znam kako si zaradio 50% jer pri trenutnoj cijeni zarada po paketu je oko 22%.
No, vratimo se VIRO-u. Mene zanima gdje ce se cijena zaustavit i koliki ce volumeni proci iducih par dana jer “odaziv” na 1H izvjesce je bio slab
[smiley8]
Sutrašnja naslovnica Poslovnog.
Viro: Dobit povećana 204%
Očekujem jaki rast[smiley2]Vaš link
Znate onu da u RH cijene dionice rastu prije FI, a kad se već sve zna, onda krene rasprodaja
Znate onu da u RH cijene dionice rastu prije FI, a kad se već sve zna, onda krene rasprodaja
Znate vi onu:
” Nakon IPO-a HT-a na tržištu kapitala ništa više neće biti isto kao prije ”
Bal: ” ma izvući ću malo više od pola iz ht-a … neću tražit kruha povrh pogače.. i da se ne vratim na vrijeme 50% od IPO-a je sasvim OK. ” Hm, losa ti je racunica… zapravo ne znam kako si zaradio 50% jer pri trenutnoj cijeni zarada po paketu je oko 22%. No, vratimo se VIRO-u. Mene zanima gdje ce se cijena zaustavit i koliki ce volumeni proci iducih par dana jer “odaziv” na 1H izvjesce je bio slab [smiley8]
Odaziv na FI 1H je bio slab jer je tada bilo malo dioničara u igri. Ali, kako kaže kolega ententinis, sada nas je ipak nešto više.
budd:
”
Znate onu da u RH cijene dionice rastu prije FI, a kad se već sve zna, onda krene rasprodaja ”
Znate vi onu:
” Nakon IPO-a HT-a na tržištu kapitala ništa više neće biti isto kao prije ”
Tu ste u pravu, pravila igre su sasma nova i svima nepoznata. Mogli bismo stvarno postati Dubai burza. Nego, kad će taj dokap više?
Hm..Taman sam se prosli tjedan nakrcao vira…bas da vidimo sto ce biti..