VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pozdrav,jel ima kakvih vjesti o dokapitalizaciji datum,cjena i sl.

Biće na Dnevniku[smiley2]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

pozdrav,jel ima kakvih vjesti o dokapitalizaciji datum,cjena i sl.

na skupstini su rekli da ce biti u sljedecih 5 godina[smiley2]…kada ce dokapitalizacija biti nezna se tocno…ali po nacinu rada u viru mogla bi biti uskoro, jer se tvornica siri i ugraduju se novi strojevi koji ce povecati kapacitet proizvodnje za 30% i mislim da ce to ujedno i biti povod dokapitalizaciji!
strojevi moraju biti stavjeni u pogon do 2008 svi, neki vec jesu i radi se punom parom…

OBAMA................SPASITELJ

Ja uzeo 14 komada

nesam mogel dočekati da ovaj zmeče svojih 30 kom [smiley2]

SKORa-M-A[color=blue][/color]

Ajde da ja čestitam dioničarima Vira. Kad može Hogar na Atlanskoj plovidbi čestitat na novom ATH, mogu i ja ovdje. Čestitam Vam svima na probijanju granice od 1600 kn!

Ajde da ja čestitam dioničarima Vira. Kad može Hogar na Atlanskoj plovidbi čestitat na novom ATH, mogu i ja ovdje. Čestitam Vam svima na probijanju granice od 1600 kn!

Hvala. Iza 20. ćeš ponovo čestitati.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Priključujem se čestitkama [smiley2]

"Svatko želi biti netko, nitko ne želi raditi na tome!"

Kako lijepo izgleda na grafu kako raste,samo da ne bude ono “Tko visoko leti,nisko pada”.[smiley1]

topalov5:
“/> Ajde da ja čestitam dioničarima Vira. Kad može Hogar na Atlanskoj plovidbi čestitat na novom ATH, mogu i ja ovdje. Čestitam Vam svima na probijanju granice od 1600 kn!

Hvala. Iza 20. ćeš ponovo čestitati.

Što će biti iza 20.? Izvješće?[smiley1]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

A kada se sjetim da su nam brisali postove kada je cijena bila 1400 zbog navlačenja

SAM PROTIV SVIH

Zna netko kad će biti isplata dividende?[smiley1]

S,

Ja uzeo 14 komada nesam mogel dočekati da ovaj zmeče svojih 30 kom [smiley2]

ja uzeo 30 po 1491. je li ova firma radi sa cukerom?[smiley16]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Zna netko kad će biti isplata dividende?[smiley1]

trebala bi do 31.10.

Pretpostavka je majka svih zaj***

S koraMA: ” Ja uzeo 14 komada nesam mogel dočekati da ovaj zmeče svojih 30 kom [smiley2] ” ja uzeo 30 po 1491. je li ova firma radi sa cukerom?[smiley16]

sve imas na njihovoj stranici!www.secerana.hr

OBAMA................SPASITELJ

New Report

Close