VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ništa do utorka. Ovo danas neću ozbiljno shvatiti, jer je rasulo zbog T-HT-a.

U potpunosti se slažem s kolegom iz udaljenih predjela

Dođite i hurdite....

jel zna netko nesto o poslu sa Coca Colom i nabavom šećera za istu, od strane VIRA?[smiley6]
jel potpisano?

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

jel zna netko nesto o poslu sa Coca Colom i nabavom šećera za istu, od strane VIRA?[smiley6] jel potpisano?

teče već tekući šećer prema coca coli!

jel zna netko nesto o poslu sa Coca Colom i nabavom šećera za istu, od strane VIRA?[smiley6] jel potpisano?

sluzbene objave o tome jos nema ali nesluzbeno se prica kako je rijec o izuzetno velikom poslu koji ce zasladiti dionicare leda, ako netko ima kakvu provjerenu inf neka napise

hvala

[b]JA SAM BIBER, MORAO SAM PROMJENITI NICK[/b]

dionicari leda…………..mislili ste na VIRO ili ja nisam u toku,vjerojatno nisam[smiley8]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

dionicari leda…………..mislili ste na VIRO ili ja nisam u toku,vjerojatno nisam[smiley8]

imam oboje i mislio sam na VIRO..

dakle, ako kolega jurexx moze reci nesto vise o tom poslu?
jel se radi o melasi?
ako prica o tekucem seceru, ili je riojec o kristalima, rafiniranom?

jel bi netko bio dobar i izbacio ponudu i potraznju, prvih pet, + omjer broja ponude i potraznje. Hvala

Pitanje za korisnike RAST-a, do jucer sam mogao pregledavati prvih 5 ponuda/potraznja kad zadam nalog za prodaju ili kupnju, sad je to nestalo, jel netko nesto zna?

tona

Na kupnji 1733,prodaja 1329 dionice.[smiley7]

e investitoru mig29. imaš dionicu kompanije čiji proizvodni program ne poznaješ.
evo, ovo ti je izvadak iz gotovo 1,5 g. starog razgovora s Barićem koji je, pretpostavljam da znaš, direktor Vira:

* PROIZVODNJA TEKUĆEG ŠEĆERA ZA COCA COLU I OSTALE PROIZVOĐAČE SOKOVA

Za razliku od drugih kompanija “Pfeifer & Langen” je najviše otišla u raznim doradama. Oko 50 posto proizvodnje šećera plasiraju u raznim doradama tog osnovnog proizvoda u pakiranjima od oko 100 vrsta. Na taj način svoju osnovnu vrijednost šećera povećavaju za dva do tri puta. Dio te tehnologije i znanja nastojat ćemo primijeniti i kod nas. Trenutačno su u našoj šećerani velike investicije od oko 8 milijuna eura, a najveća od njih je u kapacitete za proizvodnju tekućeg šećera koji je uglavnom namijenjen Coca Coli i proizvođačima sokova. Očekuje se da će Coca Cola u Hrvatskoj udvostručiti svoju proizvodnju budući da gase proizvodnju u Sloveniji i šire se na područje Balkana. Osim toga, idemo na najsuvremeniju opremu za pakiranje konzumnog šećera kapaciteta 25 tona na sat, čime ćemo u potpunosti moći ispuniti zahtjeve velikih trgovačkih lanaca za prodajom šećera na paletama.

pozdrav,

kolega jure,

u ovom clanku starom godinu i pol se prica o nekom “očekivanju” udvostručenja proizvodnje itd..
valjda cete mi oprostiti sto ne znam napemt sve clanke stare godinu i pol o svim dionicama koje posjedujem.[smiley1]nazalost, nemam toliko vremena kao VI, ili imam viska dionica, svejedno.

nacuo sam nesto o NOVOM aranzmanu sa Coca Colom.jel imate kakvih spoznaja o tome, tj, kao sto sam i pitao, jel stogod potpisano?ovih dana ili tjedana?
jel znate ista o tome?

to je svrha foruma razmjena informacija..kratkih i jasnih, a ne pametovanje o mom nacinu investiranja, ali vbidim da je najbitnije napraviti se pametan kopi-pejstom![smiley9]

pozdrav i Vama

Ne nema još ništa od Cole. Oni imaju svoje spec. zahtjeve koje nije lako udovoljiti.
Ide nešto za druge tvorince sokova ali ne neka ozbiljnija količina. To i nije bitno ako šećer redovno.
Bit će oko šećerane sve OK. Šećera s obzirom na repu oko 150 000 t. To znači nekih 130 mil dobiti
ako realizacija ne zakaže. Ipak je to poprilična količina dovoljna da zadovolji potrebe Hrvatske.

pozdrav,jel ima kakvih vjesti o dokapitalizaciji datum,cjena i sl.

[b][/b][i][/i][u][/u]Jednostavnost iznad svega[color=blue][/color]

New Report

Close