VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo neka ide polako,ne prenaglo,ali na ovoj razini nije dugo,dugo bio. A nakon povrata love se HTa još ću si malo zašećeriti. A kada bi trebao sjesti ostatak love od HTa na tekući?[smiley8]

mislim kroz tjedan, dva maksimum…jel ima ko info jesu li novi strojevi stavljeni u pogon…kada ce….[smiley2]
ajmo neko ko tamo blizu zivi…

OBAMA................SPASITELJ

Dijelovi iz Ormoža su najvećim dijelom ugrađeni. Radi se punom parom vezano za pripreme za početak kampanje prerade šeć. repe. Sav šećer iz silosa (od šeć. trske) se pakira i seli u novoizgrađeno skladište kako bi se silos mogao početi puniti šećerom od repe.
Svi obrtnici, majstori i poduzetnici iz Virovitice rade nešto u šećerani. Uglavnom sudjeluju u završnim radovima na skladištu, svi jure, žure, trče. Kao u Njemačkoj. [smiley2]

Dijelovi iz Ormoža su najvećim dijelom ugrađeni. Radi se punom parom vezano za pripreme za početak kampanje prerade šeć. repe. Sav šećer iz silosa (od šeć. trske) se pakira i seli u novoizgrađeno skladište kako bi se silos mogao početi puniti šećerom od repe. Svi obrtnici, majstori i poduzetnici iz Virovitice rade nešto u šećerani. Uglavnom sudjeluju u završnim radovima na skladištu, svi jure, žure, trče. Kao u Njemačkoj. [smiley2]

sad si mi proljepsao dan vise nego ovih 1400!!![smiley2]jel poznat rok zavrsetka…dali ce zavrsiti ovaj mjesec?[smiley1]

OBAMA................SPASITELJ

Svaka čast za VIRO. Moje najbolje ulaganje do sada.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Pridošlicama iz HT-a srdačni pozdravi sa level 1500.
Svi zajedno sretni prema 1800.

evo me!

Jel ima netko da stavi kompletnu kupnju-prodaju sa transakcijama.HVALA[smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

evo zgubidan10

IDEMO RADIT !!!

probijena je granica od 1400,što po tehničkoj analizi je bilo i za očekivati sada se napada ATH i ako se on probije put prema 1700kn je otvoren

SAM PROTIV SVIH

Nerazumijem zašto su svi postovi pobrisani na VIRU pa svi mi koji pišemo pišemo za viro da je dobar od 1250 kuna i ako smo koga navukli na tim cijenama mislim da mu nije krivo,a siguran sam da će doći i do 1700 kuna zato što mu je drugi Q bio odličan i sa projekcijom na kraj godine PE bi trebao pasti na cca 7 ili 8.A već se i za 3q špekulira u našim krugovima da je odličan

SAM PROTIV SVIH

jutros sam skinuo 78komada po 1420 na nagovor mog forumskog gurua investiranja koji je tvrdio da danas polijecemo.
hvala mu za to, konacno imam dovoljno VIRA u portfelju da se vise ne grizem kad raste, jer ga nemam dovoljno[smiley2]

put prema 1700kn poplocan je izvješćem za 3Q.
a nadajmo se da ce i o dokapitalizaciji biti rijeci![smiley2]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ako se neko smatra navučenim što je kupio dionicu iz prve kotacije sa mogućom projekcijom PE na 8 (a znamo da ih je takvih malo na ZG burzi) i sa mogućom dokapitalizacijom (špekulacij) ove godine nek se javi

SAM PROTIV SVIH

Ako se neko smatra navučenim što je kupio dionicu iz prve kotacije sa mogućom projekcijom PE na 8 (a znamo da ih je takvih malo na ZG burzi) i sa mogućom dokapitalizacijom (špekulacij) ove godine nek se javi

slazem se kolega, ko god se osjeca zakinutim sto je usao u viro, neka mi se slobodno javi na pm imam objasnjenje za svoje postove i pretpostavke o daljnjem rastu

New Report

Close