VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

985plavi, 27.09.2007. u 15:46
Fondovi će se pobrinuti za max. cijenu.

Ne bih se složio kolega Alabama, prema ovim nalozima koje su postavili fondovi na prodaji rekao bih da oni služe za zaustavljanje rasta cijene i okretanje ka stabilizaciji i spuštanju cijene.

Poz.

[color=black][/color]

biber: ” Alabama: ” Sutra je zadnji dan 3q. Mislite li da će sutra možda VIRO pasti? Ja osobno mislim suprotno. ” iskreno, ja bih da padne da ga jos kupim, al mislim da ispod 1350 nema sanse ”

Fondovi će se pobrinuti za max. cijenu.

općenito mislim da cijelom trzistu sljedeci tjedan predstoji blago hladjenje pred exploziju, nakon HTa[smiley2]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Citat:
…”općenito mislim da cijelom trzistu sljedeci tjedan predstoji blago hladjenje pred exploziju, nakon HTa..”

Čini mi se da se to osjetilo već danas pri kraju trgovanja.

Sutra je zadnji dan 3q. Mislite li da će sutra možda VIRO pasti? Ja osobno mislim suprotno.

teško je reči, mada ću priznati da sam danas malo prodavao.

sutra probijamo ovu razinu

OBAMA................SPASITELJ

Neće više ispod 1350 .Može se jedino stabilizirati između 1350 i 1400 i to par dana.Opet sam počeo prognozirati a rekao sam da neću više na ovoj dionici[smiley2]

SAM PROTIV SVIH

Do povratka love od HT-a, probit će se 1500 i to dobro…
Zato je još uvik ovo lijepa trgovina…

evo me!

Jel gleda tko od vas Plodove zemlje? Ili ste svi navuceni na Posloivni klub?

tesko , prejaka je prodaja na 1380-1400, al sve je mogguce

sutra ti burza ne dela…….

Jel gleda tko od vas Plodove zemlje? Ili ste svi navuceni na Posloivni klub?

Ispričaj nam.

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

ddarioo: ” sutra probijamo ovu razinu ” tesko , prejaka je prodaja na 1380-1400, al sve je mogguce

stavi nam K/P

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

New Report

Close