Ja prodo 30%
Vi ste i najavili da ćete između 40 i 50 pomalo prodavati da ne rušite cijenu. Imate previše Vira ili ne vjerujete toliko u PSN-u?
Imam neka svoja pravila..kad uhvatim 30-40% pocmem izlaziti..ako padne onda od toga sto sam izasao opet kupim..adrenalin je u pitanju..naravno da bi PSN trebala proci ali nikad ne stavljam razanj ak je zeko u sumi😉
Ljudeki, secer bi uskoro trebal probiti famoznih 600. I to onak, dobrano. Cuvajte papirice i ugodan vikend.
Pisete bedastoce kolegice kao i prije.
kao sto nije utjecalo na cijenu dionice u dobrim godinama nece utjecati ni u ovim ako se izglasa PSN. izracunajte koliko trenutno firma vrijedi a koliki su joj procjenjeni prihodi na bazi trenutnih cijena secera po toni
ono sto ovdje zaboravljate je moguc ulazak u crobex 16.09.
Revizija indeksa obavlja se po završetku trgovine, svakog trećeg petka u mjesecu ožujku i rujnu te se primjenjuje od sljedećeg trgovinskog dana. Revizija indeksa CROBEX© vrši se na temelju podataka o trgovini u šestomjesečnom razdoblju koje prethodi reviziji, a sve promjene u sastavu indeksa objavit će se u javnosti.
ako udje indeksni ce morati kupiti a kaj mislite kak ce utjecati na cijenu ulazak?
kako god seceru je blistava buducnost
ne zaboravite
nije bitno ko jos sto ima
jer kada i ako dodje potvrda PSNa i ako opet udje u crobex to ce biti kikiriki
za sada ne ispunjava uvjete za ulazak u crobex..trgovci limitiraju prodaju šećera,premijer je napravio samo sranje limitiranjem cijene proizvoda..mada će šećerana vjerovatno dobiti nekakve kompenzacijske mjere..
šećer update. jos male i target dosegnut.
za te vrijeme imame ove.