Niti nakon 12 dana od rocista nitko nezna nista o istom
Hanfa i dalje ne radi svoj posao. A trgovanje se dozvoljava. Treba im slat poruke i stiskat ih da rade svoj posao.
Vjerojatno nije nista izglasano no ono sto smeta je tromost da se objavi sto je bilo.
Svi koji su bili prisutni su u povlastenom polozaju u odnosu na nas na burzi.
Pa sud nije objavio zapisnik sa ročišta. Kad sud objavi, objavit će i oni. Ali kod Vira nema nekih većih nepoznanica tako da ti je to sve ok. No sikiriki. Prvo ide Sladorana, relativno brzo, i to je najvažniji dio cijele priče.
Pa sud nije objavio zapisnik sa ročišta. Kad sud objavi, objavit će i oni. Ali kod Vira nema nekih većih nepoznanica tako da ti je to sve ok. No sikiriki. Prvo ide Sladorana, relativno brzo, i to je najvažniji dio cijele priče.
Tako na sljedecem rocistu moze proc nagodba a mi cekamo 30 dana da nam kave da je prosla. Pa onda oni koji su bili na rocistu, a ja i ti ne mozemo jer nismo stranke u postupku, mogu kupovat ili prodavati na bazi tih informacija.
Glupo zar ne?
Sud ili ne sud, nemas kaj filozofirat 2 tjedna i ne objaviti.
Onda se blokirao trgovanje dok svi nemamo iste informacije.
Kolega, 100% ste u pravu !
Sve ove stvari navedene u članku su u postupku rješavanja; počev od te mjere koja nije prošla (treba vidjet zašto nije), ali imate u članku navdeno da se odmah ide s drugom mjerom koja bi trebala proć kao covid potpora. Nadalje, ovo s CO2 penalima je isto u fazi rješavanja, i to bi trebalo krenuti kroz neko vrijeme. I treće, ok cijena plina je takva kakva je, ali treba reći i da je cijena šećera također otišla značajnije gore s daljnjim projekcijama za rast tako da nije baš sve crno. Dapače.
Sve ove stvari navedene u članku su u postupku rješavanja; počev od te mjere koja nije prošla (treba vidjet zašto nije), ali imate u članku navdeno da se odmah ide s drugom mjerom koja bi trebala proć kao covid potpora. Nadalje, ovo s CO2 penalima je isto u fazi rješavanja, i to bi trebalo krenuti kroz neko vrijeme. I treće, ok cijena plina je takva kakva je, ali treba reći i da je cijena šećera također otišla značajnije gore s daljnjim projekcijama za rast tako da nije baš sve crno. Dapače.
Vi se jos nadate.Nada umire zadnja.
Imamo prijenos dionica i prelazak 30%
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/40657
kao sto se zna
Obvezna ponuda za preuzimanje nastaje ukoliko fizička ili pravna osoba, neposredno ili posredno, samostalno ili djelujući zajedno, natjecanjem dionice s pravom glasa ciljnog društva prijeđe prag od 25% dionice s pravom glasa ciljnog društva (kontrolni prag).
sada treba vidjeti koja ce to cijena biti
i kakav je to manevar i zasto
ako ce to biti neki prosjek zadnja 3 ili 6 mjeseci to je kikiriki
no 30-35 kn sigurno
sto je danas buy
majstor sesson, drago mi je vidjet da pratite situaciju.
mislim da neće biti ponude za preuzimanje jer, kao što znate, postoje i iznimke kada osoba nije dužna dati ponudu za preuzimanje iako je obveza nastupila. ovo je mozda vise nekakav manevar da se mozda neke stvari pojednostave za okončanje postupka. a i nekakav logičan slijed stvari?