Ako pogledate scenarij koji se svaki dan odigrava na nekoj drugoj blue-chip dionici onda je jasno šta se radi.
Svaki dan fondovi odluče dignuti jednu od bluechipova za 10% jer su pali do 30% od ATH.
Jedan od ovih dana će se to dogoditi na Viru.
A onda više neće biti ispod 1400.
Danas bi mogao biti taj dan
Ako izviještaj 3 Q izlazi 20.10.2007. onda se igra vodi baš nekao početkom 10. mjeseca…. Cijelo tržište tada počinje gibanje prema naprijed. Istina je i ta da se VIRO onda stvarno brzo giba…
“Odgibaće” puno prije navedenog datuma.
Bez nervoze. Lijep promet,stabilni uspon. Dionica za ozbiljan portfolio.
ma nema nervoze…dionicari vira su najslade spavali tokom korekcije zadnja 4 tjedna[smiley2]
a sad cemo i slaviti!!!
Čini mi se da su teški dani na ovoj dionici iza nas, a mora se priznati da ih je bilo puno
od sutra je neces moci kupiti ispod 1300…ko je jamio jamio je..veli rojs[smiley2]
od sutra je neces moci kupiti ispod 1300…ko je jamio jamio je..veli rojs[smiley2]
Možda već od danas!?
prodaja odlicna….jos 200tinjak komada na ovoj razini a onda na 1350 na vise….[smiley2]
ovih 200 ce se ocistiti danas
evo da usporedimo jučer i danas u slici i kako se vidi pomak od +1.75 % samo mogu reči: meni to izgleda sasvim ugodno.
evo da usporedimo jučer i danas u slici i kako se vidi pomak od +1.75 % samo mogu reči: meni to izgleda sasvim ugodno.
Lijepo je za vidjeti kako je sladak taj Viro….[smiley2]