VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako pogledate scenarij koji se svaki dan odigrava na nekoj drugoj blue-chip dionici onda je jasno šta se radi.
Svaki dan fondovi odluče dignuti jednu od bluechipova za 10% jer su pali do 30% od ATH.
Jedan od ovih dana će se to dogoditi na Viru.
A onda više neće biti ispod 1400.
Danas bi mogao biti taj dan

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ako izviještaj 3 Q izlazi 20.10.2007. onda se igra vodi baš nekao početkom 10. mjeseca…. Cijelo tržište tada počinje gibanje prema naprijed. Istina je i ta da se VIRO onda stvarno brzo giba…

“Odgibaće” puno prije navedenog datuma.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Tek na 1350 ozbiljniji otpor

SAM PROTIV SVIH

Bez nervoze.
Lijep promet,stabilni uspon.
Dionica za ozbiljan portfolio.

Bez nervoze. Lijep promet,stabilni uspon. Dionica za ozbiljan portfolio.

ma nema nervoze…dionicari vira su najslade spavali tokom korekcije zadnja 4 tjedna[smiley2]

a sad cemo i slaviti!!!

OBAMA................SPASITELJ

Čini mi se da su teški dani na ovoj dionici iza nas, a mora se priznati da ih je bilo puno

SAM PROTIV SVIH

od sutra je neces moci kupiti ispod 1300…ko je jamio jamio je..veli rojs[smiley2]

od sutra je neces moci kupiti ispod 1300…ko je jamio jamio je..veli rojs[smiley2]

Možda već od danas!?

evo me!

prodaja odlicna….jos 200tinjak komada na ovoj razini a onda na 1350 na vise….[smiley2]
ovih 200 ce se ocistiti danas

neko je popustio…

evo da usporedimo jučer i danas u slici i kako se vidi pomak od +1.75 % samo mogu reči: meni to izgleda sasvim ugodno.

evo da usporedimo jučer i danas u slici i kako se vidi pomak od +1.75 % samo mogu reči: meni to izgleda sasvim ugodno.

Lijepo je za vidjeti kako je sladak taj Viro….[smiley2]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

New Report

Close