VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prodaja se drzi…jos par komada na ovoj razini a onda prema 1250

OBAMA................SPASITELJ

K/P=1/1.5

sutra idemo 1260….[smiley1]

Krenuo je polako gore,pa i 90% dionica su otišle gore,neka više,neka manje. Biti će ovo slatka jesen.[smiley1]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

K/P=1/1.5 sutra idemo 1260….[smiley1]

Više od toga kolega, više. Može u kavu?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

mis

ddarioo: ” K/P=1/1.5 sutra idemo 1260….[smiley1] ” Više od toga kolega, više. Može u kavu?

u potpunosti slazem se s tobom, i vise…slj nalog poslije par ovih je 1265 na vise…ko ulovi ulovi…[smiley2]

vjerovatno nebu nikad vise kupio na ovoj razini…tj siguran sam da nece

Još malo i nećete viditi Viro ispod 1300.

evo me!

mis Alabama: ” ddarioo: ” K/P=1/1.5 sutra idemo 1260….[smiley1] ” Više od toga kolega, više. Može u kavu? ” u potpunosti slazem se s tobom, i vise…slj nalog poslije par ovih je 1265 na vise…ko ulovi ulovi…[smiley2] vjerovatno nebu nikad vise kupio na ovoj razini…tj siguran sam da nece

Idem ti kavu.

solidni i danas…ajmo, nabacite neke procjene za iduci tjedan![smiley1]

Što sam god pokušao predvidjeti na ovoj dionici, priznajem pogriješio sam ali i dalje vjerujem u nju zbog odličnog 2Q.Jednostavno ima pre dobre fundamente da nebi odradila u dogledno vrijem.Predviđati na njoj se više neusudim

SAM PROTIV SVIH

Što sam god pokušao predvidjeti na ovoj dionici, priznajem pogriješio sam ali i dalje vjerujem u nju zbog odličnog 2Q.Jednostavno ima pre dobre fundamente da nebi odradila u dogledno vrijem.Predviđati na njoj se više neusudim

Zašto? Šta je problem platiti kavu? Evo ja već dužan ddariuu.

Kava nikada nije bila upitna [smiley2]

SAM PROTIV SVIH

kakvim tempom je padala, istim sad i raste…cekajmo sad vijesti za stavljanje u pogon novih strojeva, te izvjesce 3Q…a to je uskoro…to ce ju katapultirati

New Report

Close