Krenuo je polako gore,pa i 90% dionica su otišle gore,neka više,neka manje. Biti će ovo slatka jesen.[smiley1]
K/P=1/1.5 sutra idemo 1260….[smiley1]
Više od toga kolega, više. Može u kavu?
mis
ddarioo: ” K/P=1/1.5 sutra idemo 1260….[smiley1] ” Više od toga kolega, više. Može u kavu?
u potpunosti slazem se s tobom, i vise…slj nalog poslije par ovih je 1265 na vise…ko ulovi ulovi…[smiley2]
vjerovatno nebu nikad vise kupio na ovoj razini…tj siguran sam da nece
mis Alabama: ” ddarioo: ” K/P=1/1.5 sutra idemo 1260….[smiley1] ” Više od toga kolega, više. Može u kavu? ” u potpunosti slazem se s tobom, i vise…slj nalog poslije par ovih je 1265 na vise…ko ulovi ulovi…[smiley2] vjerovatno nebu nikad vise kupio na ovoj razini…tj siguran sam da nece
Idem ti kavu.
solidni i danas…ajmo, nabacite neke procjene za iduci tjedan![smiley1]
Što sam god pokušao predvidjeti na ovoj dionici, priznajem pogriješio sam ali i dalje vjerujem u nju zbog odličnog 2Q.Jednostavno ima pre dobre fundamente da nebi odradila u dogledno vrijem.Predviđati na njoj se više neusudim
Što sam god pokušao predvidjeti na ovoj dionici, priznajem pogriješio sam ali i dalje vjerujem u nju zbog odličnog 2Q.Jednostavno ima pre dobre fundamente da nebi odradila u dogledno vrijem.Predviđati na njoj se više neusudim
Zašto? Šta je problem platiti kavu? Evo ja već dužan ddariuu.
kakvim tempom je padala, istim sad i raste…cekajmo sad vijesti za stavljanje u pogon novih strojeva, te izvjesce 3Q…a to je uskoro…to ce ju katapultirati