Covjece usporedi s drugima.
Npr s bankarima s rekordnom dobiti.
Npr sa rivp i aren, lrh…
Covjece dosadan si boze sacuvaj.
Nadao sam se da si odleprsao sa foruma.
@Ardwark
Firma je blokirana 3 puta u kratkom vremenu.Zadnja blokada je jos aktivna.Firma dakle nije u stanju placati svoje obaveze.Znate sto se desava sa takvim firmama?Svi su Vam dosadni koji pisu o cinjenicama,ali to je nebitno.
znam da secerana radi i da su cak izvozili neke kolicine
A ovo je samo dodatna zarada.
U trenucima kada svi rade malo ili uopce ne rade ovo je super
No. Ako pogledate secernu industriju u eu i usporedite pad u odnosu na ostale dionice. Hrana je pala zanemarivo
u kojem ti svijetu živiš?… bit će u svijetu mašte u kojem su blokade računa samo zafrkancija među prijateljima?
Što se tiče ove blokade, znam da se radnici redovito plačaju i da se šećerna repa sije! To bi nam za sada trebalo biti dovoljno. Blokada i cijena dionice VIRO ih očigledno ne brine previše sada kad imaju HIŠ ! Cijena šećera u EU je u stalnom porastu, pogotovo europski jugoistok gdje ga i najviše nedostaje. Već u siječnju je bila 450 eura. Koliko će se ovaj dramatičan pad svjetske cijene odraziti kod nas i kada..? O tom potom.
znam da secerana radi i da su cak izvozili neke kolicine
A ovo je samo dodatna zarada.
U trenucima kada svi rade malo ili uopce ne rade ovo je super
No. Ako pogledate secernu industriju u eu i usporedite pad u odnosu na ostale dionice. Hrana je pala zanemarivo
u kojem ti svijetu živiš?… bit će u svijetu mašte u kojem su blokade računa samo zafrkancija među prijateljima?
U onom gdje nakon objave nema pada dionice.
Molim komentar. Kako vi gledate na to.
Nema kupaca ili prodavača?
Dionice prehrambenih tvrtki će po mojem mišljenju dobro raditi kroz ovu krizu. Nažalost u ovakvim uvjetima ,ali mislim da će Viro isplivati brže nego sam mislio
Viro će potonuti, a ne isplivati. To je barem svima jasno. Pogotovo nakon sto se secer, ali doslovno raspao.
Viro će potonuti, a ne isplivati. To je barem svima jasno. Pogotovo nakon sto se secer, ali doslovno raspao.
U Sladorani sutra kreće proizvodnja alkohola, našli radnike i kvasac
Ide drama za viro
Oni u blokadi a nikako da padne cijena.
Mora da vama i bisakovi zivce kida.
Preporucam odmor od burze. Pogotovo ove teme uz zvukove pjesme “kako to “
@Adwark
Cijena na tako malim prometima je nebitna.
Nikada to nisam prije napisao,ali sada sumnjam da se VIRO moze izvuci iz ove krize ako potraje godinu-dvije.