VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lady.

Sve zeleni nickovi.

Odjednom se izvukli s polica.

A oni stariji placu sto nisu kupili.

Sutra igra najbrzeg prsta dok si objasnjavaju i traze rupe u izvjestaju

Da,da,tako je.

Odjednom nam dosli novi pratitelji 🙂

Gdje su bili ovih mjeseci,ma i prije samog izvješća 😉

Gledam izvješće, kako to da su im prihodi od redovne prodaje 100 mil.kn manji nego 2018.?

Što znači ovih 240 mil.kn izvanrednih prihoda? Bez njih bi bio gubitak od 40 mil.u 4.kvartalu, a ne dobit.

Kakva dobit?

Svako malo firmu trese blokada.

Firma je gadno devastirana od ogromnih gubitaka zadnjih par godina i prezadužena.

Hoće li uz ukinute kvote nova recesija ugasiti firmu?

Pojeo sam sav cips vec u 9.30

Sad cu na cevape.

Sve ispod 100 danas je bagatela. I brza zarada

viro +10% !!??

nije ni čudo da 90% ulagača izgubi novce na burzi!

Aardwark, 02.03.2020. u 11:04
Pojeo sam sav cips vec u 9.30

Drago mi je kolega Adwark da ste zadovoljni jer imate mogucnosti kupnje ispod 80 kuna sto je za Vas “bagatela i zicer”!Neka Vi samo “masno zaradujete”!

Kako se polako počela oporavljati ova kompanija i što joj tek još predstoji. Milina za gledati.

Bez brige za mene kolega.

Nego kako to da je viro u plusu?

Sobzirom na stanje vani ovo je super

Kvragu. Samo pozitiva

https://lider.media/poslovna-scena/kompanije/viro-u-2019-iz-gubitka-u-dobit-od-100-milijuna-kuna-130260

Evo i sa poslovnog

Nakon milijunskih gubitaka Viro u 2019. ostvario iznimnu dobit

Racionalizacija je prepoznata.

Samo suncano pred nama

Evo pa da se stavimo i ovaj tekst:

https://www.poslovni.hr/burze/crobex-produzio-negativni-niz-na-treci-dan-secerana-viro-uvjerljivi-dobitnik-4216077

Svima je valjda jasno da je ovo samo suhoparna prepiska onog što je iznešeno u izvješću. Kako, zašto i zbog čega?! Ni riječi objašnjenja. Troškovi radne snage smanjenji u pola jer su radnici od ljetos papirnato prebačeni u HIŠ! A ostali “vanredni” prihodi po ovom izgleda padaju s neba! Nisam ni ZA ni PROTIV ali pokušavam objektivno sagledati situaciju i mislim da im predstoji teška borba za svoje mjesto pod suncem.

New Report

Close