Izvjestaj je rezultat prodaje imovine novoj firmi. Viro je tim činom preminuo. Pokoj mu bio miran i vječna slava i hvala.
Kaj bi preminuo.
Ko da slusaž bisakovi.
Razočaranje je veliko za one koji nisu u posljednje vrijeme vjerovali da ce izvjestaj biti odlican.
Imovina je prebacena kao ulog u his. Pa mi smo vlasnici HISa.
Dok god to ne skuzite lose vam se pise.
Dakle viro aka mrtvac. Je vlasnik HISa.
Vito ciljana cijena 130 kn minimum.
Ponedjeljak je iza ugla.
Odbijanac na svim burzovnim indexima je izgledan. Na valu toga idemo i mi konacno na fer cijenu.
Gospon Adwark ,VIRO je ocito preminuo.Nije ostalo nista.Ulog u HIS je slaba utjeha.U ponedjeljak ocekujem potop na dionici.
Moje uhodane neistine i poluistine o kojima pišem neko vrijeme polako postaju činjenice.
– Cijene šećera na svjetskim burzama su porasle ( sada su se malo “hladile”, a zatim se rast nastavlja )
– VIRO je postigao konsolidaciju poslovanja i oporavak bez dokapitalizacije (kreditom HBOR-a).
– Država može podržati i podržava vlastitu proizvodnju šećera ( strateškog proizvoda ).
– VIRO može raditi i radi sa profitom – ostvaruje dobit.
Tko to ne vidi neka prestane žmiriti.
Ako netko doživljava preveliku duševnu bol gledajući uspjehe VIRA može se okrenuti i otići da to više ne gleda ( ili si iskopati oko ).
Ovaj “mačak u vreći” je mogao biti najbolji lijek za “bijele miševe” koje vide neke kolege, ali sada će postati preskup da bi ga oni mogli kupiti.
Viro je preminuo. Ovo je sad ostavinska rasprava.
Sve su “ortaci” počistili za sobom. I secer (zalihe) i opremu i proizvodnju. I dionicarima ostavili Book na papiru. Tamo vise nema ničega. Osim sjećanja na neka druga, zlatna vremena europskih kvota i zastitinih cijena.
He,he ,OK kolega.Vi samo prodajte dionice za 200-300-1000 kuna.Meni ce biti drago da nadete kupca.Vasa “ekspertiza i znanje” ce se uskoro “naplatiti”!Burza ce Vas “nagraditi ” slijedeci tjedan.
smijesno kako ekipa ne kuzi odakle je taj “dobar” rezultat? ili kuzi pa ovako jadno druka?
jarane, imaš 0 viška na kraju, tj.13-15 će ti biti izlaz
Jao,jao momci,Jaro,Amadeo odakle vi na ovoj temi.Vasa povrsnost i NE praćenje ove teme jasno upućuje na neinformiranost i svojevrstan,rekla bih jal sto nemate Viro dionicu.Jos stignete imati 😉 Evo hintova:cijena robe,nizi troskovi proizvodnje,strateski znacaj,EEFAT,stratesko buduce odrzivo poslovanje,vecinsko vlasnistvo,dobit operativna,buduća,pa hajd da kazem i trenutno Corona. Gotova su vremena stečaja,minusa,ronjenja,gubitaka,padova,suficita i td.
Al najbolje od svega Zadro je sam najavio u 8. mj. “losa vremena su iza nas” al eto vas dvojica mislite da vise znate pa pametujete 😀