Vipnetu cilj u 2007. mobilni Internet (objavljeno 06.03.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Vipnetu cilj u 2007. mobilni Internet (objavljeno 06.03.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Marie prica o “gospodarskom razvoju”…IZVRSNO, pa neka objasni kako ona zamislja gospodarski razvoj uz cijenu 1MB izmedju 737 i 286 kn? Poziva se na EU, pa neka napravi benchmark cijena, a ako se jos uzme i GDP paritet onda je jasno da o razvoju nema govora! Vjerojrano bi bilo super za razvoj da 1 litra goriva kosta 20kuna, zar ne?[smiley8]

cijenu 1MB izmedju 737 i 286 kn?

Sorry, 1GB…dakle, po toj cijeni vidim prvenstveno gospodarski razvoj VIPa, a kako je VIP u RH onda definitivno prosperira i RH, zar ne? Hm, hvala lijepa na takvom razvoju…I moram priznati da je pristup VIPa vrlo kreativan, barem sto se tice PR obrazlozenja vezanog uz gospodarski rast![smiley11]

još jedna od laži velikih firmi kod nas. Zna li itko od velikih firmi da je krivično kažnjivo lažno reklamiranje. Nije istina da je, kako tvrde u Vipnetu, cijela Hrvatska pokrivena sa 1,8Mbps signalom. Kada ih nazovete, priznati će vam da je taj brži pristup omogućen samo tamo ‘dokle dopire jači signal’, znači ništa bolje nego pokrivenost prije ove kampanje. Jesmo li mi divlji zapad za velike firme ili šta?

ma hebes VIP,oni stalno lupaju sami sebi samare.. prvo u mobilnoj mrezi,gdije su najskuplji i ne nude nista posebno,zatim poluproizvodom zvanim homebox a sad i ovim lazima.
ja ne znam kako ljudi ne kontaju,da je korisnicima biniji promet nego brzina!?
ok,bitno je da ide brzo…ali za 90% normalnih privatnih korisnika…ta brzina od 1,8 bi bila idealna(da ovo od 3,6Mbps i ne spominjemo),kada bi cijena prometa bila pristojna…
da uvedu FLAT rate pri toj brzini,i po cijeni od npr 191kn…za cas bi skupili 500 000 korisnika(na ustreb ADSL-a).
i po ekonomskoj racunici,vise bi im se isplatilo nego da imaju 1000-2000(pa nek bude i 10 000) korisnika koji im placaju po 500kn.
sada tu uslugu ce koristiti iskljucivo oni koji su primorani na to,kojima posao zahtjeva brzu vezu,a ADSL ili neki od kablovskih operatera (pa i WIMAX)im nije dostupan…

New Report

Close