mnogo [emo_novac]
Zato su mu napolitanke i sve ostalo najskuplje u zemlji. A sve pod geslom,
KUPUJMO HRVATSKO !
mnogo [emo_novac]
navedena navodna plaća je u Kn a ne u € …
Plaća nije velika za tvrtku koju vodi ali problem je što on istovremeno radi i kao predsjednik HGK i tu prima nekih 20000kn… Moje pitanje je kako netko može biti takav supermen i istovremeno radit na dvije zahtjvne funkcije…kolki mu je radni dan 48h!?!??!?!
supernadan nikad ne spava???
Plaća nije velika za tvrtku koju vodi ali problem je što on istovremeno radi i kao predsjednik HGK i tu prima nekih 20000kn… Moje pitanje je kako netko može biti takav supermen i istovremeno radit na dvije zahtjvne funkcije…kolki mu je radni dan 48h!?!??!?!
supernadan nikad ne spava???
kad spava možda radno sanja… a prekovremeni rad, posebno noćno umni… se izgledno dobrano dodatno u RH plaća….
Zato su mu napolitanke i sve ostalo najskuplje u zemlji. A sve pod geslom,
KUPUJMO HRVATSKO !
A šta misliš koliko plaću imaju u Milka-i( usput ime je uzeto od jedne hrvatske časne ). Meni je Mikado zakon a hrvatsko kupujem zbog radnika a ne vlasnika ili direktora.
@mikro
Samo ti kupuj Nadanovo. Ima jeftinijih i boljih proizvoda a da nisu njihovi.
Samo za tvoju informaciju, Krašovi proizvodi su čak i u dalekoj Australiji jeftiniji nego kod nas. nek on ima i veću plaću al nek mu i cijene budu u korak s standardom građana i i uvjetima proizvodnje. E vidiš, to se zove SRAMOTA.
Cokolada bellarom u Lidla 200 grama sa ljesnjacima 9,99.A bolja od bilo koje kraseve. Kupujem je samo zato da svojim novcem ne stipendiram ovakve vizionare poput Nadana.
bravo frankie slažem se, a vi što tvrdite da mu plaća nije nešto te pri tom uspoređujete Kraš sa Milkom očito nemate pojma koliki su godišnji prihodi (tj. razlika istih) tih dviju firmi.