Vidošević smatra da će 2010. biti jako opasna godina

Naslovnica Forum Komentari članaka Vidošević smatra da će 2010. biti jako opasna godina

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

još jedan prorok…sve se vrti oko ljucko JA…ako je proša prvi svjetski rat ,pa drugi..pa domovinski…proći će i ova kriza…pa će doći na naplatu sve ono prija nje…neracijonalno trošenje ,koje će plaćati buduće generacije…

“Osvrćući se na globalnu gospodarsku krizu, Vidošević je kazao kako je cijeli svijet dezorijentiran te kako svi love neki dobar znak. “Kriza je nevjerovatnih razmjera na globalnoj razini i do kada će trajati, to nitko ne zna”, rekao je. ”

Ovo je jako ispravno, no neplaćanja su generirana od države i njenih prijatelja. Ja mogu svoje obveze prema državi platiti sa govnima, pardon stajnjakom, mogu sa jabukama, šljivama, mogu nešto odraditi u naturi npr. pokositi neku obilaznicu ili neki park, mogu čak i pošumljavati dalmaciju poslije požara, ali para nemam ni za crnu kiflu. Kako da platim mjesečno namete od skoro 2000 kn. Kad nema poticaja a nema ni roda?

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

je je a onda ce 2011 bit opasna i tako dalje redom.
Nama ce biti svaka opasna jer nema vise kretenskih kredita a vrhuska nam je jednako nesposobna i korumpirana

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Ovakav komentar je mogao dati bilo tko sa ceste.
Tog lika od zatvora čuva jedino što je blizak sa vlasti kako Sanadera tako i Mesića.
Inače ga proglašavaju glavnim kandidatom za nasljednika predsjednika države… koja katastrofa…

Vidošević je dio vladajuće elite a i po načinu kako je dolazio na visoke pozicije na kojima je bio i gdje i sada, pa ne bi trebao bilo što reći protiv nepravdi i lošeg stanja u ovoj državi.

New Report

Close