Vidio sam samo da imaju minus, ali nisam nigdje vidio da je objavljen izvještaj za 2015.?
A i što sami kažete, tko nije dioničar nema ovo više razloga pratiti…
Na stranicama Genere pod objave ! Nije mi bas jasno kako su to uspjeli s obzirom da su treci kvartal zavrsili s plusom od skoro 12 milja ..svakako interesantno !
Vidim jedino izvještaj sa glavne skupštine (dokument objavljen 29.05.) i unutra taj rezultat ali ne vidim nigdje baš izvještaj
Eh, kako je lijepo bilo biti dio ove priče, a Hanzi je vjerujem, još ljepše bilo ostati u priči…
Eh, kako je lijepo bilo biti dio ove priče, a Hanzi je vjerujem, još ljepše bilo ostati u priči…
Sto mislite gosp.Lebowski ,od kolike je vaznosti ova vjest za dobru staru Generu?
Da li netko od kolega moze komentirat objavu pronalasku i dozvoli ovog ljeka, tj.sto bi to trebalo znacit za Generu ? Hvala
http://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/ekskluzivni-video-senzacionalni-uspjeh-svjetskih-razmjera-hrvati-otkrili-lijek-za-zarastanje-kosti/4682837/
Nikakve, Genera d.d. nema s tim veze. Ima negdje na burzi i obavijest o prodaji udjela te firme Hanžekoviću.
Nikakve, Genera d.d. nema s tim veze. Ima negdje na burzi i obavijest o prodaji udjela te firme Hanžekoviću.
Misli da jos uvjek posjeduju 10 posto u genera istrazivanjima !
Ako nekoga još zanima…
343.754 kune, očito unaprijed sve isplanirano i ide u ruke odabranih zaposlenika (vjerojatno uprava)
Malo su se na početku zaletili i zakomplicirali si život, ali polako idu prema željenih 95% i istiskivanju.
ja bih volio da me iz mog cjelokupnog portfelja istisnu po valuacijama po kojima istiskuju iz verna
Ovi ne odustaju..ocito je svaka ko kuca!