Iz čisto mazohističkih razloga, ( nije dosta da sam izija go…vno u procijeni ), eto i mene kod vas, pa da zajedno vidimo jeste li u pravu.
A što mogu, protiv struje ne ide…
svi utihnuše..a ekipa sprema lovu iz kocki na izvješća u vern..samo tako naprijed, zanima me da li će past ova brana na 83, a onda bi moglo postat vatreno:D
Čini se da je ovdje krenulo otključavanje vrijednosti dionice.Uspješna farmaceutska tvrtka,učinjeno pripajanje …. sve mi sliči na način otključavanja LPLH … tko zna tko ulazi…sretno svima!
nema što, ovdje je pravi čistunac
to ti je znak da je dionica još dobro podcjenjena . što je najbolje, kupe se dobre količine , što se god malo jače postavi na ask , odmah odlazi u tuđe ruke
to ti je znak da je dionica još dobro podcjenjena . što je najbolje, kupe se dobre količine , što se god malo jače postavi na ask , odmah odlazi u tuđe ruke
to stoji, još nije tamo hdje bi trebala biti. samo je pitanje gdje je to . nezahvalno je samo na q1 izvoditi zaključke, ali ako vern potvrdi svoju profitabilnost, mjesto je sa atln, atgr i sličnima – pb 1, 3 do 1, 5 , oko 130 kn. to za prvu ruku.