VERN (Veterina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VERN (Veterina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ok vidim da si studiozno pristupio ovoj temi i da si upoznat s njom. Koje je tvoje mišljenje o ovoj firmi, vrijedi li ulagati u nju i koliko vrijedi po tvojoj ocijeni po dionici? hvala ti

Nisam upoznat s temom, zato i postavljam pitanja. Nemam pojma koliko vrijedi zato što sam tek počeo proučavati ovu kompaniju. Očigledno me privukla jer mi se čini jeftina, no to što se meni nešto čini ne znači ništa.
Problem s ovakvim malim kompanijicama u RH (i k tome farmacija) je
što je teško procijeniti njihovu budućnost,
kako znati potencijal proizvoda ako nisi iz te branše i
gdje je glavni potencijal – u proizvodima Genera Istraživanja ili u Generi d.d.?

Izneseni tekstovi nisu nagovor na prodaju ili kupnju dionica

gdje je glavni potencijal – u proizvodima Genera Istraživanja ili u Generi d.d.?

Možda u oba društva 🙂

Dioničar Genere d.d. sudjeluje u uspjehu Genera Istraživanja d.o.o. samo u 20% udjelu, zato je i bitno gdje je potencijal kompanije. U isto vrijeme Hanžeković u uspjehu jednog i drugog društva sudjeluje sa 60% udjelom, dakle, mali dioničar i većinski dioničar u ovom društvu ne dijele isti uspjeh.
Ako će Hanžeković zaradit to ne znači da ću i ja zaradit.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj firmi, vrijedi li ulagati u nju i koliko vrijedi po tvojoj ocijeni po dionici? hvala ti

Ja bih rado čuo tvoj odgovor na isto pitanje, kao i od ostalih forumaša…

Izneseni tekstovi nisu nagovor na prodaju ili kupnju dionica

Genera d.d. je ozbiljna farmaceutska firma. aktiva 280 milijuna kuna, 180 mil kuna prhoda, 250 zaposlenika

Genera istraživanje je više mini istraživački labaratorij…aktiva joj je 500 tis eura, ima 2,7 mil kuna prihida i nekoliko zaposlenika

Mislim da tvoj strah nije opravdan i da se u svakom slučaju ova dva društva ne mogu ni malo uspoređivati.

Za Imunološki zavod stiglo osam pisama namjere

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Je li ovo tip feler “GeneZa” umjesto GeneRa ?

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

na ovoj dionici nema ni trunke optimizma i interesa za kupovinu

Naprotiv, vremena su sjajna za one koji imaju i kupuju a prema svemu očigledno je da takvih ima. Možda ih nema previše ali to je takva igra.
Pozdrav svim kolegama i kolegicama!

izvrsno 🙂

http://zse.hr/default.aspx?id=52136

Nevjerojatno je da i dalje nitko ne kupuje vece kolicine, pa cak ni trezor.

Nevjerojatno je da i dalje nitko ne kupuje vece kolicine, pa cak ni trezor.

očito je netko počeo 🙂

New Report

Close