nestrpljivi prodaju , biće ovdje toga još po 45 kuna a možda i niže….
što je sa pričama da će i genera u utrku za imunološki ili se od toga odustalo ?
zloguki proroče! 🙂
nestrpljivi prodaju , biće ovdje toga još po 45 kuna a možda i niže….
što je sa pričama da će i genera u utrku za imunološki ili se od toga odustalo ?
zloguki proroče! 🙂
[/quote]
nisam prorok , imam dionice vern-a , na žalost nestrpljivi prodaju i tako ruše cijenu i to će ići sve dok ne izađe u javnost neka dobra vijest ili neko još bolje izvješće a onda će cijena poletit u nebo. tko je strpljiv neka čeka a tko ima novaca neka polagano skuplja u tišini [emo_smijesak]
možda i blok igrača.
Tako je.
Vše puta sam se pokušavao igrati na obadvije strane, a rijetko se desi da se u roku minute ili manje ne javi nalog ispred mene.
Strogo kontrolirani vlakovi, ima ih još.
+ 16%
Koji je to igrokaz na ZSE, u petak promet od 26 000 kuna, 511 protrgovanih dionica i rast za 16%, a danas “rušenje” cijene za 9% trgovinom punih dviju dionica… Ne, nije očito.
Koji je to igrokaz na ZSE, u petak promet od 26 000 kuna, 511 protrgovanih dionica i rast za 16%, a danas "rušenje" cijene za 9% trgovinom punih dviju dionica… Ne, nije očito.
u čemu je problem. ja mogu prodati vern po 30 ili kupiti po 60 – to je samo moja odluka. nema na grobexu nikakvih zavjera, samo puno nelikvidnosti i jako puno ljudske kratke pameti.
u čemu je problem. ja mogu prodati vern po 30 ili kupiti po 60 – to je samo moja odluka. nema na grobexu nikakvih zavjera, samo puno nelikvidnosti i jako puno ljudske kratke pameti.
Potpisujem.
Sa ulaskom od 30-40 tisuca kuna ovdje dionica leti, a prodajom dionica za 15 tisuca kuna se cijena prepolovi? Zasto uopce komentirati takvo trgovanje?
Postoji izraz za takve dionice – nelikvidne. I ja imam neke takve (MIV-R-A) gdje prodajom od 10k kn cijena pada za 50%, a kupnjom za 20k kn cijena raste za 20-30%. Nema smisla komentirati trgovanje na takvim dionicama. 🙁
Pisite malo vise o poslovanju, ono – prihodi, rashodi, stanje na trzistu, novi poslovi i sl. [emo_palacg]