VERN (Veterina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VERN (Veterina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nestrpljivi prodaju , biće ovdje toga još po 45 kuna a možda i niže….
što je sa pričama da će i genera u utrku za imunološki ili se od toga odustalo ?

zloguki proroče! 🙂

nestrpljivi prodaju , biće ovdje toga još po 45 kuna a možda i niže….
što je sa pričama da će i genera u utrku za imunološki ili se od toga odustalo ?

zloguki proroče! 🙂
[/quote]

nisam prorok , imam dionice vern-a , na žalost nestrpljivi prodaju i tako ruše cijenu i to će ići sve dok ne izađe u javnost neka dobra vijest ili neko još bolje izvješće a onda će cijena poletit u nebo. tko je strpljiv neka čeka a tko ima novaca neka polagano skuplja u tišini [emo_smijesak]

ne ruše cijenu samo nestrpljivi.

možda i blok igrača.

možda i blok igrača.

Tako je.
Vše puta sam se pokušavao igrati na obadvije strane, a rijetko se desi da se u roku minute ili manje ne javi nalog ispred mene.
Strogo kontrolirani vlakovi, ima ih još.

+ 16%

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

netko čeka da se malo nakupi i onda bljesne 🙂

netko sa 2 dionice tj. 92 kune sruši dionicu -8,82%…koji je tom liku cilj?

Koji je to igrokaz na ZSE, u petak promet od 26 000 kuna, 511 protrgovanih dionica i rast za 16%, a danas “rušenje” cijene za 9% trgovinom punih dviju dionica… Ne, nije očito.

Koji je to igrokaz na ZSE, u petak promet od 26 000 kuna, 511 protrgovanih dionica i rast za 16%, a danas "rušenje" cijene za 9% trgovinom punih dviju dionica… Ne, nije očito.

u čemu je problem. ja mogu prodati vern po 30 ili kupiti po 60 – to je samo moja odluka. nema na grobexu nikakvih zavjera, samo puno nelikvidnosti i jako puno ljudske kratke pameti.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

u čemu je problem. ja mogu prodati vern po 30 ili kupiti po 60 – to je samo moja odluka. nema na grobexu nikakvih zavjera, samo puno nelikvidnosti i jako puno ljudske kratke pameti.

Potpisujem.
Sa ulaskom od 30-40 tisuca kuna ovdje dionica leti, a prodajom dionica za 15 tisuca kuna se cijena prepolovi? Zasto uopce komentirati takvo trgovanje?
Postoji izraz za takve dionice – nelikvidne. I ja imam neke takve (MIV-R-A) gdje prodajom od 10k kn cijena pada za 50%, a kupnjom za 20k kn cijena raste za 20-30%. Nema smisla komentirati trgovanje na takvim dionicama. 🙁

Pisite malo vise o poslovanju, ono – prihodi, rashodi, stanje na trzistu, novi poslovi i sl. [emo_palacg]

koga zanima prihod i rashod ako se manipulira trgovinom.to što netko kupi 500 za recimo iznos od 53 da bi odmah se prodale 2 i vratilo u početno stanje je tu već uobičajena pojava

New Report

Close