To nitko osim tebe ne može razumjeti 🙂
KUPUJEM DIONICE VERNA, PLAĆAM DO 57 KUNA…ako imate šta za prodati stavite na ZSE…danas ste mi prodali 50 komada po 57….zahvaljujem [pray]
KUPUJEM DIONICE VERNA, PLAĆAM DO 57 KUNA…ako imate šta za prodati stavite na ZSE…danas ste mi prodali 50 komada po 57….zahvaljujem [pray]
a moga si i muktije
Korisniče šanto,
Kad dionica ode na 1000, a otići će jednoga dana, jer radi se o ljekovima, a ljudi vole ljekove, mnogi će tada reći, mogao sam imati puno više komada verna da nisam samo gledao kako muktije da prođem [wink]
Korisniče šanto,
Kad dionica ode na 1000, a otići će jednoga dana, jer radi se o ljekovima, a ljudi vole ljekove, mnogi će tada reći, mogao sam imati puno više komada verna da nisam samo gledao kako muktije da prođem [wink]
Znaš da će ići na 1000 Kn a tu gledaš po 57 ili 62 i još moliš da ti prodaju … jak si brate … pre jak
Korisniče šanto,
Znaš da će ići na 1000 Kn a tu gledaš po 57 ili 62 i još moliš da ti prodaju … jak si brate … pre jak
[/quote]
Zaboravih , kad vec drukas za tisucu _ drukaj odmah za 2 ili 3000. to je veća zarada
korisniče parchy,
je s’ ti to nešto ljutiš il’ se meni samo čini? [sad]
Korisniče šanto,
Svaka čast, ja više u ništa nisam siguran [undecid]
a šta ću se ljutit, osim moga nicka po kojem me je vrlo lako naći u stvarnom životu… vi svi samo drukate pod nekim virtualnim nickovima bez ikakve veze osim ko je unutra ajmo za gori i ko je vani ajmo za doli. malo mi je ovaj forum i bezvezan radi toga, malo puno …
p.s. pitan se i sam zasto ovo pisen
parchy nemoj se sekirati vidiš da je drug doktoretker stručnjak 🙂
osobno mislin da bi ovdje uskoro mogao biti lijep uzlet i to vrlo brzo. Ima netko slično, argumentirano mišljenje?
Pa vidi se neki lagani uzlazni trend, a i izvješće će vjerojatno kao i svaki put bit ajmo reć pozitivno. Mislim da će cijena kratko i malo ići gore, al da će opet pasti. Sve su to lijepe najave iz VERN-a, al kao da nema snage za rast. S puno likvidnijim dionicama se ništa ne događa, a kamoli da će bit nešto s Generom. Od lijepog uzleta kako kažeš mislim da neće bit ništa.
Stavio sam prodajni nalog na iznad 60 kn, kad to prođe, bye-bye VERN. Čekam te opet na ispod 55, pa ako uleti..
Nemam argumenata,ovo je čista špekulacija, jer vremena su takva..