VERN (Veterina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VERN (Veterina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što više dobrih vijesti za Generu cijena sve niža
Još sad kad krene prodaja generičkih lijekova i rast prihoda, nadajmo se još povoljnijim cijenama

Strašno je P/E visok!

Istina. Al zašto? To izgleda loše, ali ne bih rekao da je to nužno loše, već mislim da se od Genere jako puno očekuje.
A osim toga, P/S i P/B su vrlo niski.

Osim toga, ni financijski pokazatelji nisu sve. Dugo sam vagao i ovih dana sam bio u šopingu.
A ono što je prevagnulo je dio Hanžekovićeve izjave: "…Ali, mene priče o stečaju ne zanimaju, mene zanimaju cjepiva…"
Tip je zakon.
[thumbsup]

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

Financijski pokazatelji za 2011.godinu su dobri.Iz Bilance se da isčitati da društvo ulaže u dugotrajnu nematerijalnu imovinu (koncesije,patente,licence..) kao i u materijalnu imovinu(nekretnine).
Također kratkotrajna imovina raste, prihodi rastu….
Dovoljno je pogledati prosječnu plaću Genere iz čega se vidi da drže i do ljudskih resursa, sve u svemu kad se sagleda strategija za budućnost, mogu samo žaliti što nemam dovoljno keša za kupnju ove dionice.Ovo nije nagovor na kupnju i posjedujem dionice Genere.

kakav forum, oni koji su unutra drukaju za gore, oni koji su vani drukaju za dolje… smiješno

U što sam se uvaljao ovdje…..dovraga i bestraga……
Jedan pogled na bid je dovoljan za……. [bye]

ma netko iskorištava paniku na tržištu da jeftino kupi, jedan igrač se stalno igra…

U što sam se uvaljao ovdje…..dovraga i bestraga……
Jedan pogled na bid je dovoljan za……. [bye]

Za utjehu pogledaj bid KOEI , zaslužuje li on takav bid i to pred dividendu i naspram svih rezultata društva!

+14,85 [smiley]

21,62 točnije, ali neće opstati do kraja dana.
Ali jeftin je VERN, a niti nije jedini.

Neka padne..
Al ovo samo pokazuje da tu ima potencijala.
Poslije one cijene od ispod 50 kn, ovo je pravo osvježenje..

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

Tu se već odavno igra svim sredstvima, na svim nivoima.
Gledaj sad, imamo na bidu prvoga koji nudi 60,60 za 500 komada.
Ali se nikako nemre naći s ovim na asku, istina H je, pa oće 60,63 za vidljivih 50 komada.
A siroti bider, kada bi uspio tržiti svih 500 komada po 60,63 (ask) potrošio bi cijelih 15 kuna više.
Promil?

Direktan prijenos:
Ovom bideru su se nanudili pa mu je preostalo nabaviti još samo 82 komada, ali ćemo mu to morati pojesti tako da bi se do kraja dana stigla još obaviti poneka transakcija po 54,05 kao da ništa nije bilo.

New Report

Close