VERN (Veterina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VERN (Veterina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko marljivo skuplja, pokušava uloviti ispod 60 kn ali ako nejde onda potegne i preko 65.

Netko marljivo skuplja, pokušava uloviti ispod 60 kn ali ako nejde onda potegne i preko 65.

Ima njih više, a ne samo jedan..

Oće kupit, a kaplje na kapaljku… pa mora potegnut na više.. al opet pomalo, da ne uznemirava duhove..

1.5. stupila na snagu nova lista lijekova??!

Znači 3 kvartal će bit interesantan za vidit..

Adio..

Ova poruka nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica... Ali bakica voli kad svi zaradite.. Lipi moji..

Lude dionice, ima netko ideju di će ovo ?

kad se poklope zvijezde, visoko

Nije bolest sve što boli

Da se zvijezde poklope nekad je potrebno tisuće godina … a i milijuni znaju biti u igri …

Ima njih više, a ne samo jedan..

Oće kupit, a kaplje na kapaljku… pa mora potegnut na više.. al opet pomalo, da ne uznemirava duhove..

1.5. stupila na snagu nova lista lijekova??!

Znači 3 kvartal će bit interesantan za vidit..

Adio..
[/quote]
Ne znam baš da će već u 3. kvartalu biti velikog efekta, trebat će možda i godinu dana da krene prodaja kako treba. Ali biti će zanimljivo vidjeti kako će se Genera tuči sa postojećim igračima. Također će zanimljivo biti vidjeti kojom će brzinom izbacivati nove lijekove na tržište. U revizorskom za 2011. piše da su 28 lijekova prijavili (za sad im je odobreno 9), to je zaista puno za jednu godinu. I čekam kad će sa lijekovima krenuti u Rusiju. U Rusiji trenutno teče med i mlijeko za farmaceutske firme, ali nije baš lako doći tamo (sa veterinom Genera već je u Rusiji pa će biti lakše progurati i lijekove).

Genera Lijekovi

Tvrtka Genera Lijekovi d.o.o. nositelj je segmenta poslovanja Genera Grupe koji je usmjeren na lijekove za humanu upotrebu a posluje od rujna 2009. godine.

Genera Grupa u svom sastavu obuhvaća različita poslovanja, a sva su usmjerena na očuvanje zdravlja te dobrobit čovjeka i njegovog okruženja.

Korijeni današnje Genere sežu još iz davne 1901. godine kada je osnovan Kraljevski hrvatsko-slavonski zemaljski bakteriološki zavod.

Tijekom svoje povijesti kompanija je poslovala pod različitim imenima. U razdoblju od 1940. do 2000. godine sastavni je dio farmaceutske tvrtke PLIVA, a od 2001. posluje kao samostalna tvrtka.

Izdavanjem proizvodne dozvole od strane Agencije za lijekove i medicinske proizvode Republike Hrvatske (HALMED), tvrtka Genera Lijekovi je stekla status domaćeg proizvođača lijekova. U potpunosti je usklađena s europskim zahtjevima dobre proizvođačke prakse (GMP regulativom) te kroz svoje strogo propisane procedure osigurava ispunjenje istih uvjeta i za sve svoje partnere te time jamči ukupnu kvalitetu svojih proizvoda i procesa.

Tim Genera lijekova čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj industriji koji su u svakodnevnom radu predani postizanju bezuvjetne kvalitete proizvoda, izvrsnosti u poslovanju i zadovoljavanju potreba ne samo pacijenata već i liječnika, ljekarnika i cjelokupnog zdravstvenog sustava.

Proizvodni portfolio Genera Lijekova sadrži generičke lijekove koji pokrivaju najznačajnije terapeutske skupine i pojedinačne molekule na tržištu. Pri formiranju portfolia odabrani su lijekovi koji su izdržali test vremena u pogledu učinkovitosti i sigurnosti te su zbog svog terapijskog značenja najzastupljeniji u kliničkoj primjeni kod bolesti kardiovaskularnog, središnjeg živčanog, probavnog i respiratornog sustava. Trenutno su Genera Lijekovi nositelj registracijskih rješenja za 9 generičkih lijekova na tržištu Hrvatske (amlodipin, atorvastatin, azitromicin, klopidogrel, losartan, losartan u kombinaciji s HCTZ, olanzapin, montelukast, pantoprazol) u ukupno 26 različitih pojedinačnih doza i veličina pakiranja.

Još 17 lijekova nalazi se u postupku registracije pri HALMEDu.
Tijekom 2012. godine očekuje se lansiranje svih registriranih lijekova od kojih je njih 8 već sada uvršteno na osnovnu odnosno dopunsku listu HZZO-a.

http://www.genera.hr/poslovanja_farmaceutsko.php

[thumbsup] [cool]

ma sad će ovo na par stotina, samo što nije …

Ja mislim da je ova dionici i stabilnija i perspektivnija od mnogih drugih na našoj burzi, i zaista mi nije jasno zašto je tako zanemarena. Ali eto, neki u miru skupljaju, npr. 4. dioničar dr. Perić kupio je u 5. mjesecu 665 komada. A čovjek je vjerojatno uključen u projekt Genera Istraživanja pa zna dokle su stvari dogurale. Inače, što se tiče nove liste lijekova, vidim da Genera gotovo u potpunosti po cijenama slijedi Plivu, očito je u pitanju neki savez, nije ni to loše.

Ja mislim da je ova dionici i stabilnija i perspektivnija od mnogih drugih na našoj burzi, i zaista mi nije jasno zašto je tako zanemarena. Ali eto, neki u miru skupljaju, npr. 4. dioničar dr. Perić kupio je u 5. mjesecu 665 komada. A čovjek je vjerojatno uključen u projekt Genera Istraživanja pa zna dokle su stvari dogurale. Inače, što se tiče nove liste lijekova, vidim da Genera gotovo u potpunosti po cijenama slijedi Plivu, očito je u pitanju neki savez, nije ni to loše.
[/quote]
moguće, moguće, pokazat će vrijeme

Ovo je jedna od dionica koju se isplati imati u portfeljeu, nema drastičnih oscilacija u vrijednosti,
podcjenjena zbog nelikvidnosti, veliki potencijal u budućnosti,istu treba u tišini skupljati .

Ovo je jedna od dionica koju se isplati imati u portfeljeu, nema drastičnih oscilacija u vrijednosti,
podcjenjena zbog nelikvidnosti, veliki potencijal u budućnosti,istu treba u tišini skupljati .

i zašto remetiš tišinu ?

New Report

Close