VERN (Veterina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VERN (Veterina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sudeći po rastu, očito se nešto kuha….

zna li netko imena i prezimena stručnjaka koji su u zadnje vrijeme dovedeni u generu???

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Naslovnica Forbesa za 11.mjesec –

Ana Hanžeković Čorak, GENERA:

Naslov – PRED NAMA JE GLOBALNI BUM

Podnaslov – UVIJEK SAMO S NAJJAČIMA

U Generi d.d. očekuju da će im tri nova patenta donijeti svjetsku prepoznatljivost. Kad se projekti približe izlasku na tržište, Genera će sklopiti ugovore s nekim od velikih potencijalnih partnera.

Zadnja cijena 56,71kn…..
[angry] [lol] [angry]

Kada će ti patenti?

moguće da ti patenti uopće i ne postoje i da je sve neka prevara

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

prodao ? [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Ne ide to tako brzo. Strpljenja….

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Ajde Zlatek drago mi je da obojica vjerujemo u ovu dionicu.

klodovik

ma sve je to super dečki, ali imate li ime i prezime ijednog stranog znanstvenika koji je doveden u veterinu da radi na revolucionarnim otkričima. ako imate lako se na znanstvenim portalima provjeri njegov cv. u ovoj branši bez vrhunnskih znanstvenika nemožete nish očekivati, dakle………..

[/quote]

I Tesla je doveden izvana…
I Antonio Lucas ( Lučić ) nije naš čovjek…
nastavi niz…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

ma sve je to super dečki, ali imate li ime i prezime ijednog stranog znanstvenika koji je doveden u veterinu da radi na revolucionarnim otkričima. ako imate lako se na znanstvenim portalima provjeri njegov cv. u ovoj branši bez vrhunnskih znanstvenika nemožete nish očekivati, dakle………..

[/quote]

[/quote]
Ovaj komentar je skandalozan!!! Ivica Kostelić bio bio stranac u Austrijskoj reprezentaciji zar ne, Toni Kukoč je bio stranac u Bullsima, Einsteinova supruga je bila stranac takodjer, Tesla, Radman, Đikić, brojni brojni, Zlata Bartl bi bila stranac gdje god bi pošla. Skandalozno. Uvijek je netko bolji izvana? Svijet je velik i ima mozgova to je sigurno, ali ova presumpcija da ako nije dosao stranac da se sigurno nista pametno ne događa je katastrofa.

Ajde Zlatek drago mi je da obojica vjerujemo u ovu dionicu.

Ovo dionica ulazi u moj špekulativni dio portelja koje mogu (ali i ne moraju) odraditi troznamenkasti rast ove godine.
Tu su još HRDH i 3 turističke koje još skupljam (hmmm, nekad se turiste moglo puno lakše kupiti). Neke od njih će sigurno odraditi višestruki rast.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

kolega je očito domaći znanstvenik,
e pa sorry nisam imao namjeru nikoga uvrijediti,
dajte mi onda imena domaćih znanstvenika dovedenih u generu dd ali samo one koji imaju objavljene radove u cc publikacijama sa visokim impact faktorom

[/quote]

[/quote]
Ovaj komentar je skandalozan!!! Ivica Kostelić bio bio stranac u Austrijskoj reprezentaciji zar ne, Toni Kukoč je bio stranac u Bullsima, Einsteinova supruga je bila stranac takodjer, Tesla, Radman, Đikić, brojni brojni, Zlata Bartl bi bila stranac gdje god bi pošla. Skandalozno. Uvijek je netko bolji izvana? Svijet je velik i ima mozgova to je sigurno, ali ova presumpcija da ako nije dosao stranac da se sigurno nista pametno ne događa je katastrofa.
[/quote]

New Report

Close