Da je bar samo dosada…..
Da mi je više riješit se te muke….
Da sam znao da će bit ovako kilavo kad sam skupljao, manuo bi se ćorava posla….. [yawn]
Naslovnica Forbesa za 11.mjesec –
Ana Hanžeković Čorak, GENERA:
Naslov – PRED NAMA JE GLOBALNI BUM
Podnaslov – UVIJEK SAMO S NAJJAČIMA
U Generi d.d. očekuju da će im tri nova patenta donijeti svjetsku prepoznatljivost. Kad se projekti približe izlasku na tržište, Genera će sklopiti ugovore s nekim od velikih potencijalnih partnera.
Zadnja cijena 56,71kn…..
[angry] [lol] [angry]
E moj druže kvart 99, ti umjesto da iskoristiš inf. i u miru kupuješ, pišeš to javno na forumu gdje večina forumaša nije ni čula da postoje časopisi tipa Forbesa 🙂
Lp
Kako neko lukavo ruši cijenu s 5 komada da bi prikazao situaciju lošom.Bolje bi bilo da sruši cijenu s par stotina komada da mi koji vjerujemo možemo štogod i kupit.
Kako neko lukavo ruši cijenu s 5 komada da bi prikazao situaciju lošom.Bolje bi bilo da sruši cijenu s par stotina komada da mi koji vjerujemo možemo štogod i kupit.
evo ostvarile su vam se želje sa preko 1300 komasa
Super,izašao je tip koji je skupljao iznad 60kn i stalno prijetio na prodaji.Izgubio je živce.Nije ni čudo na ovakvu situaciju.
č
Super,izašao je tip koji je skupljao iznad 60kn i stalno prijetio na prodaji.Izgubio je živce.Nije ni čudo na ovakvu situaciju.
ojenio da mu je ingra dovoljno nisak a i povoljna za trejdanje što vern nije
Tako je i jedan moj prijatelj ocijenio da je ingra dobra za trejdanje na 18,pa eno ga sad čući i čeka kako će izać.Draže mi je držat se dionica koje imaju perspektivu kao VERN,mada u ovakvim trenutcima na burzi uglavnom prevladava kaos i strah pa malo ima veze koja je dionica dobra ,a koja
će u propast.
s obzirom da je p/s 0.6 mislim da je veterina fino podcjenjena ali s obzirom da je nelikvidna i van fokusa teško da se može očekivati nešto pozitivno.
s druge strane hanžeković postavi svoju kćer da vodi kompaniju,pretpostavljam da je bilježništvo izoštrilo njen njuh za biznis.
zato smo tu di jesmo,kćer u nadzorni a stručnjak u upravu, moj je savjet.
pogledaj šta radi tedeski.pokupio je sve kadrove iz biznisa kod sebe.
uglavnom dionica za pratiti.