jeste li vidili u top 10 Erik Mohorović taj tip… uostalom evo link http://www.poslovni.hr/81113.aspx – 75k
Izgleda da su neki bili u pravu bit će na prostoru tvornice lijepe Hanž – ville pa lopovi privatizacije navalite na kupnju!
Ode VERN u tri piz.. materine!
nije ti nesto zakljucak …. ako stanoviti Erik i dalje drzi dionice (a on eto po tebi zna sto se sprema) onda drzi i ti pa ces zaraditi …cemu sluzi firma nego da vlasnicima zaradi dobit …drustvenu odgovornost prepusti drugima
Ponosan sam što sam u društvu mali dioničara Veterine!!
Pitate se zašto?
E radi ovog:
datum ponuđena cijena transakcije
12.06 92,01 0 Kn
11.06 92,01 6800Kn
10.06 100,11 29500Kn
09.06. 100,11 50000Kn
.
.
Govorimo o dionici kojoj je promet prosječno bio 800,000 – 1000 000 Kn dnevno
E sad uzmimo za primjer male dioničare HT-a kupili po 265kn držali 9 mjeseci a sad prodaju po 273kn da ne spominjemo neke druge koji su kupili po 1500 a sad prodaju po 985 ili one koji su kupili po 14000 a sad im je 10000 sasvim OK!
jeste li vidili u top 10 Erik Mohorović taj tip… uostalom evo link http://www.poslovni.hr/81113.aspx – 75k
Izgleda da su neki bili u pravu bit će na prostoru tvornice lijepe Hanž – ville pa lopovi privatizacije navalite na kupnju!
Ode VERN u tri piz.. materine!
Ajde ne širi paniku bez veze čovjek ima 3000 dionica cca 330000Kn za jednog tajkuna je to kao da ja kupim 10 dionica verna!
[angry]
Pa nije baš puno Hanžek otkupio!Tek 27% i sad ima 72%.Tko,dakle,ima preostalih 28% dionica?? [huh]
Prvo slažem se da ima 27% ali odakle ti ova teorija da ima 72%? [undecid]
Ako je išta dobio na javnoj ponudi to bi bilo pod njegovim imenom a ne skrbničkim računom drugo ti si dodao 44% skrb. računa Zabe, a koliko me sjećanje služi u zadnje vrijeme sigurno nije bilo 87 000 000 kn prometa na Vernu tako da sumnjam da je taj skrbnički njegov, popunjen trgovinom na burzi!!
Ispravi me ako se varam!
I za kraj od mene:
Svi vi koji mislite da se sprema sudnji dan za VERN evo vam malo čiste matematike :
od naj niže prodajne cijene 99,00Kn do najviše (koju ja mogu vidjet) 108,80 ponuđeno je 861 dionica što bi po prosječnoj cijeni od 105kn bilo svega 90 000Kn od toga sam uvjeren da je 88000 kuna ponuđenno od razno raznih potrkala tzk. spuštača cijena tako da u konačnici imamo 2000 kuna u rukama drhtavaca što je cca 18 dionica! ( slab početak apokalipse VERNA) [lol]
Pa nije baš puno Hanžek otkupio!Tek 27% i sad ima 72%.Tko,dakle,ima preostalih 28% dionica?? [huh]
Prvo slažem se da ima 27% ali odakle ti ova teorija da ima 72%? [undecid]
Ako je išta dobio na javnoj ponudi to bi bilo pod njegovim imenom a ne skrbničkim računom drugo ti si dodao 44% skrb. računa Zabe, a koliko me sjećanje služi u zadnje vrijeme sigurno nije bilo 87 000 000 kn prometa na Vernu tako da sumnjam da je taj skrbnički njegov, popunjen trgovinom na burzi!!
Ispravi me ako se varam!
[/quote]
Objavljeno na ZSE da je Hanžek sada vlasnik cca 72,5% Veterine… [huh]
Aj da vam malo pomognem, veterinu su kupili trojac dakle Hanžeković, Vukičević i Drpić, a imaju preko 71% dionica u svom vlasništvu, uzeli su je zbog Genere u kojoj također Vukičević i Hanžeković imaju najveći udio u vlasništvu.
Trebat će 2-5 godina najmanje da se osjete rezultati a mislim da su neupitni ponajprije što sda ima spoj dobrog managementa i stručnosti samo će se trebati poraditi na razvoju, međutim tu je genera koja ima nekoliko patenata u americi,Gregorić koji ima veze na ruskom tržištu itd.
U svakom slučaju ne treba lupetati gluposti kad se ne zna ništa o ovome. Ne bih se javio ali tolimo budaliještina se načitam a o veterini imam informacije iz prve ruke i upravo sam vam ih iznio.
I još nešto , ne treba očekivati rast dionice u narednom periodu, ovo je stvarno malo dugoročnije ulaganje od recimo najmanje 2 godine po mojoj procjeni jer još mnogo toga treba sjesti na mjesto.
Aj da vam malo pomognem, veterinu su kupili trojac dakle Hanžeković, Vukičević i Drpić, a imaju preko 71% dionica u svom vlasništvu, uzeli su je zbog Genere u kojoj također Vukičević i Hanžeković imaju najveći udio u vlasništvu.
Trebat će 2-5 godina najmanje da se osjete rezultati a mislim da su neupitni ponajprije što sda ima spoj dobrog managementa i stručnosti samo će se trebati poraditi na razvoju, međutim tu je genera koja ima nekoliko patenata u americi,Gregorić koji ima veze na ruskom tržištu itd.
U svakom slučaju ne treba lupetati gluposti kad se ne zna ništa o ovome. Ne bih se javio ali tolimo budaliještina se načitam a o veterini imam informacije iz prve ruke i upravo sam vam ih iznio.
I još nešto , ne treba očekivati rast dionice u narednom periodu, ovo je stvarno malo dugoročnije ulaganje od recimo najmanje 2 godine po mojoj procjeni jer još mnogo toga treba sjesti na mjesto.
I moje informacije iz Veterine govore isto …no rast treba ocekivati upravo zbog boljeg rada i većih očekivanja u budućnosti … 🙂
I moje informacije iz Veterine govore isto …no rast treba ocekivati upravo zbog boljeg rada i većih očekivanja u budućnosti … 🙂