Kupnja Cijena
75 100,60
58 100,55
51 100,17
500 100,10
1000 100,01
17 100,00
125 86,50
300 84,04
430 84,00
138 82,10
Cijena Prodaja
107,00 12
107,49 37
107,50 100
108,00 87
108,30 40
108,50 37
108,65 27
108,90 45
108,99 31
109,00 199
Da to nebi ispod 100?
molio bi nekog od iskusnih i upučenih forumaša da mi objasni ovo prodavanje po cijeni koja je ispod cijene u javnoj ponudi.
unaprijed se zahvaljujem na odgovorima
Pa to nitko ne kuži…Ali javna je ponuda završila!Baš me zanima koliko je Hanžek uspio otkupiti i šta sada slijedi onima koji mu nisu prodali svoj sitniš…Hoće li sada cijena skočiti gore? [huh]
je li moguče da sada slijedi druga javna ponuda ako se mr. hanžek nije dovoljno nakrcao u prvoj????
ja se ne mogu oteti dojmu da ovo hanžekovičev tim ljudi traida međusobno po ovim smješnim cijenama ne bi li napravili paniku među dioničarima i "uvjerili" ih da u slijedečuj javnoj ponudi obavezno prodaju dionice.
je li moguče da sada slijedi druga javna ponuda ako se mr. hanžek nije dovoljno nakrcao u prvoj????
Kako druga ponuda?Misliš opet po istoj cijeni?? [huh]
ne mora biti po istoj cijeni, bar ja tako mislim. ima li netko upučeniji???
a kada pokupuje 100 posto dionica eto tamo bagera i ode veterinica u prah i pepeo a na njeno mjesto novi elitni kvart za bogate zagrepčane :)))
Pa šta nas male sitne dioničare briga ako tamo i bude elitno naselje i ako dionica ode na 150 kuna?Kao,mi se razumijemo u cjepiva za krave i fungicide za poljoprivredu!Moš si mislit… [smiley]
neće otiči na 150 nego na 90 jer će proglasiti stečaj i isplatiti dioničare iz stečajne mase tj nogu u guzicu malima a on svojim putem dalje ali bez nas
neće otiči na 150 nego na 90 jer će proglasiti stečaj i isplatiti dioničare iz stečajne mase tj nogu u guzicu malima a on svojim putem dalje ali bez nas
nadam se da je ovo gore ironija jer …
Sukladno odredbama članka 9. stavak 1. Zakona o preuzimanju dioničkih društava (NN 109/07) (dalje u tekstu: Zakon), ja, Marijan Hanžeković iz Zagreba, Mlinovi 14 (dalje u tekstu: Ponuditelj) objavljujem
PONUDU ZA PREUZIMANJE
blablabla
9. Ponuditelj izjavljuje da mu je cilj i dalje razvijati poslovanje Ciljnog društva usmjereno na proizvodnju veterinarskih lijekova i stvarati snažnu kompaniju u Hrvatskoj i u regiji putem kontinuiranog rasta, jačeg povezivanja s korisnicima proizvoda, optimizacije i unapređenja poslovanja, usklađivanja cjelokupnog poslovanja sa zakonodavstvom i smjernicama EU, razvojem i inovacijom proizvoda te ulaganjem u znanje i vještine zaposlenika. S obzirom da prije podnošenja ove ponude nije imao uvid i pristup detaljnim informacijama o Ciljnom društvu, nije mogao pripremiti detaljan plan provedbe ciljeva, kao niti formirati mišljenje i donijeti zaključak o Upravi Ciljnog društva, novčanim i nenovčanim davanjima i drugim pogodnostima koje bi se osigurale članovima Uprave i Nadzornog odbora Ciljnog društva. Ponuditelj na temelju postojećih saznanja izjavljuje da zaposlenike Ciljnog društva vidi kao komparativnu prednost društva i da ostvarenje strateških ciljeva ne bi trebalo utjecati na politiku zapošljavanja te isključuje mogućnost promjene vezane uz mjesta u kojima Ciljno društvo obavlja svoju djelatnost.
Nakon završetka postupka preuzimanja Ponuditelj namjerava provesti detaljan pregled poslovanja Ciljnog društva, kako bi mogao donijeti odluku o konkretnim mjerama te plan unapređenja društva i ostvarivanja strateških ciljeva.
Imas los dan … 😉
Veterina je vrlo unosan posao, ali tamo su prezivjeli neki soc. modeli i strukture te ponajvise nacin rada ….sad kad im zavlada profesionalizam i kapitalizam za 2-3 godine i poslovanje ce biti na nivou ….ukoliko se trebaju seliti i slicno pa sto onda …. zar je bitno gdje je proizvodnja???
tko ne misli cekati neka proda po 110, a ostali sa malo duljim horizontom malo ce vise "pazariti"