patrick: ” Covjek vise voli gubiti 150 kuna na ATGR nego zaraditi 10 kn na VERN, moras ga razumjeti, on ulaze u znanje. ” Čovjek ulaže u zanje,a kapital je neophodan za to. Čovjek ima kapitala, a ti ?
Samo reci ako zelis zaigrati tko ima veceg. Moze PM, moze ovdje, biraj.
Puno je špekulacija. Usput rečeno, u vrijeme cvata burze, ovo je bilo mjesto s puno jasnijim stavovima i argumentima. Sada je puno komentar tipa, ne bi ja u školuuu
Moje mišljenje o ovoj dionici je da čim postoji preuzimač postoji i očekivani profit tj. plan kako do njega doći. Pitanje je gdje su u tome mali dioničari? Primjera je na pretek (PIFovi) kako je iskorišteno neznanje i nedostatak vizije, a pretek egzistencijanih problema malih dioničara. Problem i vidim upravo u tome kako će se i hoće li se rješavati suvišnih do profita.
Bojim se da se bilo kakva prodaja zemljišta planira napraviti strogo po tržišnim cijenama, bez razmatranja potencijala u idućih 5-10.g. jer za bilo kakvu raskošnu cijenu, ne bi trebalo skupljati ovaj ili onaj postotak [rolleyes].
Ako je svrha ponude nekakav razvoj firme, a ne prodaja zemljišta, zar ne bi trebalo dati nekakav plan razvoja. Meni je lako biti u dvojbama o prodaji ili držanju dionice, ali kako je radnicima koji tamo rade?
mi ulažemo u veterinu,a ti se fino kloni ovih stranica.
patrick: ” Covjek vise voli gubiti 150 kuna na ATGR nego zaraditi 10 kn na VERN, moras ga razumjeti, on ulaze u znanje. ” Čovjek ulaže u zanje,a kapital je neophodan za to. Čovjek ima kapitala, a ti ?
No comment.[rolleyes]
@ nos
Mislim da dobro razmišljaš. Nemam Veterinu, niti ju mislim kupovati. Ne volim kupovati dionice firmi koje imaju većinskog vlasnika. Osim ako nisu jaaaako podcijenjene. Što veterina po mom mišljanju nije.
Zašto to ne volim? kada firma ima većinskog vlasnika, on se brine o SVOJIM interesima, a ne o interesima ostalih dioničara. To je osnovna razlika između public i private kompanija. Pa ako nakon što gazda podmiri svoje interese nešto ostane i za male – OK, a ako ne – baš šteta. kome se taj rizik ne sviđa, taj prodaje dionice u javnoj ponudi i kaže – hvala lijepo, ja se neću igrati. Tko rizik prihvaća – ostaje u firmi.
A Hanžeković mi se ne čini lik koji će ostaviti nešto i ostalima. Ne poznajem ga, ali znam otprilike kako je ušao u Diners i kako su dečki to “odradili”.
Ne bi bio manjisnki investitor u firmi koju on kontrolira. Samo toliko. Naravno. možda i griješim.
perodegen, nisam znao da veterina ima većinskog vlasnika? stvarno nisam znao!
Hoće li Veterina barem danas potegnuti kako treba na veću cijenu zbog naštimavanja rezultata.[pray]
Ljudi šta se uzbuđivate oko Veterine,ko će prodat gosp.Hanž neka proda ja neću,ali jedino što znan je da ova dionica ima perspektivu.A vi i dalje pretačite iz šupljeg u praznu,pa šta ako ovako,nako,oće,neće itd.Mislin da je najveći igrač vrime koje će pokazat ko je bija u pravu.
Zašto ne mogu skinit ASK kolićinu s verne, naravno ona je puno veća[smiley][smiley]
Dio je na ASK-u, veči dio stoji, ŠTA SAD?
Hvala u koliko mi netko odgovori[pray]
Šta mislite za koga matrix90 radi????[smiley][smiley][smiley]
Prosvjeltilite nas kolega….[pray]
Ljudi šta se uzbuđivate oko Veterine,ko će prodat gosp.Hanž neka proda ja neću,ali jedino što znan je da ova dionica ima perspektivu.A vi i dalje pretačite iz šupljeg u praznu,pa šta ako ovako,nako,oće,neće itd.Mislin da je najveći igrač vrime koje će pokazat ko je bija u pravu.
Rekao sam vam za VERN.
Pazite da vam se ne dogodi da Hanzekovic preuzme 75% pa vas dokapitalizira po 50 kn .
Ja bih uzeo 10% mozda 120 ako prodje.
Ovo je cisto spekulativna dionica i nikakav long term investment..