VERN (Veterina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VERN (Veterina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fazan: ” Ma mislio sam na trejdanje na burzi s ovime što su pokupili … čisto da im se poveća vrijednost … Jedva sam svladao Kalinovicu, sada još i Rugvica?![huh] Čekaj malo, matrix. Znači, premjestit će cijelu tvornicu, da bi gradili hale!!! [rolleyes] ” Nitko nije rekao da će graditi hale ili sl, samo sam natuknuo, koje su potencijalne inv. Bez uvred za tebe je Asko doktor znanosti, jer čovjek je shavtio o čemu se radi, dok ti tražiš gdje je Kalinovica. Toliko o znanju. U stilu: NHF

Normalno da je shvatio kada živi u ZG, a ja na drugom dijelu Hrvatske. To ti je kao da ti ja kažem da će se saponijina tvornica u Nemetinu sravniti sa zemljom pa će se graditi nešto, za 10-tak godina! Pa sad ti gledaj gdje je Nemetin, i kakvu perspektivu ima stanogradnja tamo!

I love the Smell of Profits in the Morning

matrix, ja te ne napadam, samo ne kužim o čemu se u tvojoj priči radi … zar nije bolje kupiti ledinu, izgraditi halu, centar, stan, što li već i zaraditi … a ne se jab… preko burze, pa preko odvjetnika, pa selit tvornicu, pa čekat 10 godina …

Ne razumiješ neke stvari, možda je tako i bolje, zapravo sigurno jest.

[color=blue]Ulaži u znanje, kloni se Veterine.[/color]

Sve kužim , ali ne kužim ove koji poslije najave pon. o preuz po cca 110kn danas prodaju po 104,90-105 kn,
može li mi tko to pojasniti , molim.

kako ne kužiš, matrix druka na dolje, a zna da će cijena biti realno veća …

evo i link http://kudumija.hr/montazne-hale

Ma kakvi crni luksozni stanovi i poslovni prostori u Kalinovici???? Pa jeste li vid IKADA bili tamo? Od autceste do te lokacije vode uske seoske cestice, kuće okolo su katastrofa, i tamo bi netko smještao luksuz????[lol]

Što se tiče izmještanja, dečki, upoznajte se sa osnovama trgovačkog prava. Za podjelu društva potrebno je 75%, ali za izdvajanje imovine u zasebni d.o.o. ne treba ništa, odnosno treba odluka uprave i eventualno nadzornog odbora. A za prodaju tog zemljišta, kupnju novog i preseljenje također ne treba skupštinska odluka. Ali, zašto bi se selili? Šta milsite koliko vrijedi to zemljište po m2? I za vašu informaciju, u poslovnim zonama oko zagreba (Rugvica, Trgovišće, Ivanić Grad…) m2 dođe oko 30 eura. E sad, ako treba kupiti zemljište, izgraditi objekte, odraditi preseljenje…To nosi velike troškove. Nije vam to tek tako. Ono što oni sigurno mogu je “stisnuti” se na lokaciji Kalinovica, ne treba im 250.000 m2, i 50.000 im je sigurno dosta. I šta onda? To može vrijediti 50 eur po m2, više nikako. A da ne kažem da se to onda izdvoji u zasebni d.o.o., pa proda nekome po nekoj cijeni. Mislim da Hanžeković nije tip koji će pretjerano brinuti o drugim dioničarima, a sve što napravi, bit će po zakonu. U to budite sigurni. Dakle, bit će dioničati poj****i, ali sve po zakonu.

Uživajte[thumbsup]

kako ne kužiš, matrix druka na dolje, a zna da će cijena biti realno veća … evo i link http://kudumija.hr/montazne-hale

Da znam da je realna cijena sigurno veća kupio bi odavno dionice Veterine d.d.
Ovako za mene ovo je još jedna lokalana firmica, s odličnim potencijalom iskorištavanja zemljišta na zanimljivoj i unosnoj lokaciji, pogotovo za 10.g. kada ćete biti svjesni, da je sve ovo igra za gladan narod, a do tada; drži se ti svoje INDG, pa neka i dalje prodaju ‘dobar dug’ svojim naivnim dioničarima.

skužio sam … vern daje zemljište … indg gradi …

Ma kakvi crni luksozni stanovi i poslovni prostori u Kalinovici???? Pa jeste li vid IKADA bili tamo? Od autceste do te lokacije vode uske seoske cestice, kuće okolo su katastrofa, i tamo bi netko smještao luksuz????[lol] Što se tiče izmještanja, dečki, upoznajte se sa osnovama trgovačkog prava. Za podjelu društva potrebno je 75%, ali za izdvajanje imovine u zasebni d.o.o. ne treba ništa, odnosno treba odluka uprave i eventualno nadzornog odbora. A za prodaju tog zemljišta, kupnju novog i preseljenje također ne treba skupštinska odluka. Ali, zašto bi se selili? Šta milsite koliko vrijedi to zemljište po m2? I za vašu informaciju, u poslovnim zonama oko zagreba (Rugvica, Trgovišće, Ivanić Grad…) m2 dođe oko 30 eura. E sad, ako treba kupiti zemljište, izgraditi objekte, odraditi preseljenje…To nosi velike troškove. Nije vam to tek tako. Ono što oni sigurno mogu je “stisnuti” se na lokaciji Kalinovica, ne treba im 250.000 m2, i 50.000 im je sigurno dosta. I šta onda? To može vrijediti 50 eur po m2, više nikako. A da ne kažem da se to onda izdvoji u zasebni d.o.o., pa proda nekome po nekoj cijeni. Mislim da Hanžeković nije tip koji će pretjerano brinuti o drugim dioničarima, a sve što napravi, bit će po zakonu. U to budite sigurni. Dakle, bit će dioničati poj****i, ali sve po zakonu. Uživajte[thumbsup]

Ja kažem za 10g, a da će infrastrukturu poboljšati u to sam uvjeren.
Ipak im je u interesu zarada.

skužio sam … vern daje zemljište … indg gradi …

Prije bi rekao Ingra, Tehnika, a nadzire IGH.
Kod njih se barem zna tko pije, a tko plaća.[proud]

to bi znači bilo to, MH uskoro daje ponudu, “mali dionicari” kažu “hvala” i možemo svi lijepo ići kući…

po meni šteta, jer je tu bilo prostora za pun oveći rast da se stvorila neka iole ozbiljnija konkurencija, ne bi to bilo tako jeftino, ali šta je, tu je, idemo dalje…[smiley]
(nije potrebno naglašavati da im je ovaj lagani kao na tržištu jako dobro došao)

slažem se sa kolegom matrixom da je cijela akcija prvenstveno zbog zemljišta, ali mislim da neki ne shvaćaju u čemu je tu vrijednost.
ne u tome koilko ono košta i što je sada na njemu, već u činjenici da u blizini Zagreba postoji “ogroman” komad zemljišta sa (kako sada vidimo) “jednim” vlasnikom, i to kako sada, tako ni za 5 godina uopće nije problem prodati.
a i kad se to proda, Brki će trebati jedno 17 sekundi da nađe kupca za ostatak

sada će biti klasičnih postova tko to može kupiti i sl.
pa naravno da vaš susjed (koji je sa novom Vectrom pojam u kvartu) ne može, ali budite sigurni da i kod nas i vani ima dovoljno love na hrpi da se tako nešto uzme

druga je činjenica da su Brko i Marijan u “talu”, kakvom, to samo oni znaju, i da će to biti dobro za njih, ali kao što su već sugerirali nemojte biti sigurni da ćeto biti jednako dobro i za Vas,tak oda bi bio oprezan sa planovima za držanje dionice i dalje, jer je pitanje koliko se Vaši i njihovi vremenski okviri poklapaju (a oni sigurno mogu duže čekati [smiley])

ponovno šteta, jer bi cijena dionice trebala rasti bar 25% s obzirom da je to relativno ok firma i da će sada konačno imati “vlasnika” odnosno “kormilara” da se tako izrazim

Neznam… meni je ta priča sa Brkom malo bezveze…

Ako je htio kupiti Veterinu zašto ju nije kupio na IPO-u? Pa ako je takav tata-mata odlučivao je kako će izgledati IPO i trebao je samo prijatelju Hanžekoviću (ili nekom petom) reći da kupi xxx dionica po 100 kuna.

Ako se sjećeate čak je bilo rečeno da će firme i institucionalni investitori imati prednost, a građanima što ostane, a na kraju je ispalo da su građani dobili lijepi komad… Zašto? I zašto onda nije kupio nego sada?

Zašto ne prodavati? Zar mislite da će rasti?

Mislim da će morati dati drugu ponudu (izdašniju) ako sada ne uspije dobiti 51 ili koliko mu već %%% treba…

New Report

Close