Doci ce na skupstinu oni decki u koznim jaknama, tetovazama i bicepsima brat-bratu 50 cm promjera i nabreklinom ispod jakne kalibra 9 mm para. S jednom dionicom. [cool]
Pa dobro ako znaš, kako će onda izmjestiti tvornicu, ako nema 75%. Evo recimo ja bih dao veću cijenu, pa bi skupio potrebnu većinu.
Kažem premjestit će je za određen niz godina, samo dok se stiša sve ovo, kada bude povoljno za gašenje pogona.
Lagano se dogovori sa ‘ svojim ljudima u upravi ‘ , kako bi lakše javnosti premazao oči.
Inače g. Brko je morao to učiniti jer nikako drugačije ne bi mogao pripojiti sebi Veterinu, osim na ovaj način.
Također Veterina d.d. posjeduje par 10-aka tis. m2 u okolici Kalinovice, što bi mogao biti dodatan motiv uz preostalih 200k m2.
Nešto mi kaže da će mu falit! E sad ponovo pitam: koji K je ta Kalinovica toliko bitna i atraktivna. Ja sam čovjek sa sela, jednom sam bio u ZG na željezničkom kolodvoru, pa molim da mi objasnite. Fala!
Najveća prednost Klainovice je u tome što ne pripada gradu Zagrebu, odnosno naknade su puno manje. Gradnja nekog većeg stambenog naselja otpada jer je stanodgradnja u Zagrebu u predinfarktnom stanju. Dakle nema ništa ni od trgovačkih centara. Mogu se graditi skladišta i neki proizvodni pogoni jer postoji jaka tendencija biježanja firmi iz Zagreba. Međutim Rugvica je sada po meni puno bolja lokacija. Vjerojatno znaju već što će raditi s tom zemljom. Vidjet ćemo uskoro.
ajde baš ći pogledati na e-izvatku …
do juče je izgledalo kao da je premještaju sljedeći tjedan, a sad odjednom treba čekati nekoliko godina …
pa dobo, neka se dečki u međuvremenu malo zaigraju pa nek dodatno zarade …
fazan: ” Nešto mi kaže da će mu falit! E sad ponovo pitam: koji K je ta Kalinovica toliko bitna i atraktivna. Ja sam čovjek sa sela, jednom sam bio u ZG na željezničkom kolodvoru, pa molim da mi objasnite. Fala! ” Najveća prednost Klainovice je u tome što ne pripada gradu Zagrebu, odnosno naknade su puno manje. Gradnja nekog većeg stambenog naselja otpada jer je stanodgradnja u [color=blue]Zagrebu u predinfarktnom stanju[/color]. Dakle nema ništa ni od trgovačkih centara. Mogu se graditi skladišta i neki proizvodni pogoni jer postoji jaka tendencija biježanja firmi iz Zagreba. Međutim Rugvica je sada po meni puno bolja lokacija. Vjerojatno znaju već što će raditi s tom zemljom. Vidjet ćemo uskoro.
O kakvom predinfarktnom stanju pričaš?
Naveo sam da u sklopu trgovačkog centra, mogući su naravno luxuzni poslovni prostori i stanovi, iako niti hale nisu loša ideja.
ajde baš ći pogledati na e-izvatku … do juče je izgledalo kao da je premještaju sljedeći tjedan, a sad odjednom treba čekati nekoliko godina … pa dobo, neka se dečki u međuvremenu malo zaigraju pa nek dodatno zarade …
Molim te, tko je govorio o premještaju u takom kratkom vremenu; što se tiče dodatne zarade, ne znam tko će im biti dodatna finan. injekcija, jer do sada im je gotovo sve veće projekte i izvanredne troškove pokrivala Pliva.
” O kakvom predinfarktnom stanju pričaš? Naveo sam da u sklopu trgovačkog centra, mogući su naravno luxuzni poslovni prostori i stanovi, iako niti hale nisu loša ideja.
Svi koji zive u ZG znaju situaciju sa stanogradnjom. Cijene se drze ali prodaja bas i ne ide. Prije nego sto svi skoce na mene, samo cu napomenuti da se uopce diskutirati o toj notornoj cinjenici. A vi zabijajte glavu u pijesak (ili, sto je jos gore, drukajte i muljajte da nije tako). Trgovackih centara isto vec ima previse u Zagrebu, tako da ne znam koliko je realno ocekivati da priglupi Zagrepcani pohrle u lukuzni centar u Kalinovici….
Par rijeci o “ekskluzivnoj” Kalinovici… pitajte Horvatincica kako to da jos nije prodao sve stanove u HOTO- vile blizu Sv. Nedjelje?
Ulazite u znanje, a ne u drukanje
sa stovanjem
sakai
Ma mislio sam na trejdanje na burzi s ovime što su pokupili … čisto da im se poveća vrijednost …
Jedva sam svladao Kalinovicu, sada još i Rugvica?![huh]
Čekaj malo, matrix. Znači, premjestit će cijelu tvornicu, da bi gradili hale!!! [rolleyes]
Ovako, Horvatinčić, naspram g. Brke je, ne znam, recimo, rekreativac.
Što se tiče poznanstava i veza diljem svijeta, ali i zemlje, neusporedivo.
Dobro je zaradio na Plivi, stoga nije upitno kolikim kapitalom raspolaže, pogotovo ako bismo zadirali u vrijeme 90-ih kada je bilo tko mogao jeftino kupiti kompanije, a prilog tome jest to da su se svi inozemni fonodvi složili s time da on bude više od jedno desetljeće na čelu Plive usprkos katastrofalnim gubicima na američkom tržištu, čitaj 300 mil dolara, te ga nakon svega ostavili na čelu, naravno da i dalje narcisoidno upravlja i destruktivno djeluje,ali o tome… neki drugi put…
Nadalje, ja govorim za Veterinu za desetljeće unaprijed, pa tko ne vjeruje, neka čeka…ja neću, niti me zanima ovakva inv., koja je za mene ‘ prljava’.
Ma mislio sam na trejdanje na burzi s ovime što su pokupili … čisto da im se poveća vrijednost … Jedva sam svladao Kalinovicu, sada još i Rugvica?![huh] Čekaj malo, matrix. Znači, premjestit će cijelu tvornicu, da bi gradili hale!!! [rolleyes]
Nitko nije rekao da će graditi hale ili sl, samo sam natuknuo, koje su potencijalne inv.
Bez uvred za tebe je Asko doktor znanosti, jer čovjek je shavtio o čemu se radi, dok ti tražiš gdje je Kalinovica.
Toliko o znanju.
U stilu: NHF
matrix, ja te ne napadam, samo ne kužim o čemu se u tvojoj priči radi …
zar nije bolje kupiti ledinu, izgraditi halu, centar, stan, što li već i zaraditi … a ne se jab… preko burze, pa preko odvjetnika, pa selit tvornicu, pa čekat 10 godina …
Ovako, Horvatinčić, naspram g. Brke je, ne znam, recimo, rekreativac. Što se tiče poznanstava i veza diljem svijeta, ali i zemlje, neusporedivo.
Mislim da znam. Tamo će bita NATO baza, sve se poklapa. A žurili su da kupe prije nego što uđemo u NATO.