VERN (Veterina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VERN (Veterina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bok svima,

Ako ja ovo dobro razumijem izgleda da je Hannžeković ima svoj i ovaj skrbnički u RBA 31,11 + 13,82 = 44,93 iz objave o preuzimanju. U isto vrijeme nestao je Auctor i Auctor Kapital koji su izgleda kupovali isto za njega.

Sa ovim ostalima se izgleda nije uspio dogovoriti, tako da mu preostajemo samo mi mali dioničari… Preporuka – ne prodavati po 110!!!

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HANŽEKOVIĆ MARIJAN 573.855 31,11 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 255.044 13,82 Skrb. račun

3. PBZ D.D. 46.735 2,53 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 39.693 2,15 Osnovni račun
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER WIENER STADTISCHE D.D. 26.644 1,44 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 18.776 1,02 Skrb. račun
7. PODRAVSKA BANKA 18.000 0,98 Osnovni račun
8. VETERINA D.D. 17.399 0,94 Osnovni račun
9. GENERALI OSIGURANJE D.D. 13.322 0,72 Osnovni račun
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 11.541 0,63 Skrb. račun

Bok svima, Ako ja ovo dobro razumijem izgleda da je Hannžeković ima svoj i ovaj skrbnički u RBA 31,11 + 13,82 = 44,93 iz objave o preuzimanju. U isto vrijeme nestao je Auctor i Auctor Kapital koji su izgleda kupovali isto za njega. Sa ovim ostalima se izgleda nije uspio dogovoriti, tako da mu preostajemo samo mi mali dioničari… Preporuka – ne prodavati po 110!!! Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. HANŽEKOVIĆ MARIJAN 573.855 31,11 Osnovni račun 2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 255.044 13,82 Skrb. račun 3. PBZ D.D. 46.735 2,53 Skrb. račun 4. PBZ D.D. 39.693 2,15 Osnovni račun 5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER WIENER STADTISCHE D.D. 26.644 1,44 Skrb. račun 6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 18.776 1,02 Skrb. račun 7. PODRAVSKA BANKA 18.000 0,98 Osnovni račun 8. VETERINA D.D. 17.399 0,94 Osnovni račun 9. GENERALI OSIGURANJE D.D. 13.322 0,72 Osnovni račun 10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 11.541 0,63 Skrb. račun

Zašto ne prodavati?
Zar mislite da će rasti?

darkwonder:
Zašto ne prodavati? Zar mislite da će rasti?

a zar bi on kupovao da ne misli zaraditi bar 10-15% ?????

poslije bitke svi su vojnici generali

Što mislite, hoće li Hanžeković morati prodavai OPTE da isplati dioničare Vetrine?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Što mislite, hoće li Hanžeković morati prodavai OPTE da isplati dioničare Vetrine?

A što ako umjesto novaca ponudi odgovarajući iznos Optima dionica. Mislim da je to legalno.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ljudi, Vetertina je sada privatna firma. To treba imati na umu. Hanžeković će voditi firmu u svom interesu, što nije nužno interes ostalih dioničara

matrix90:

darkwonder:
Zašto ne prodavati? Zar mislite da će rasti?

a zar bi on kupovao da ne misli zaraditi bar 10-15% ?????

da 10-15 posto na kraju godine…

a ove ostale dionice koje su sada na snizenju,koje ce narasti brze od veterine i vjerojatno vise od 10-15%

prodati i kupiti nesto drugo

matrix90: ” darkwonder: Zašto ne prodavati? Zar mislite da će rasti? ” a zar bi on kupovao da ne misli zaraditi bar 10-15% ?????

Kupovao bi za g. Brka uz izdašnu proviziju, odnosno naplatio bi mu to sve.

sve dionice koje je kupovao i koje posjeduje je stavio na skrb … pogledati top 10 …

I love the Smell of Profits in the Morning

amater3: ” matrix90: ” darkwonder: Zašto ne prodavati? Zar mislite da će rasti? ” a zar bi on kupovao da ne misli zaraditi bar 10-15% ????? ” Kupovao bi za g. Brka uz izdašnu proviziju, odnosno naplatio bi mu to sve.

Matrixe, nadam se da si upoznat s sljedećim: za sve odluke koje se tiču spajanja, pripajanja, raspolaganja imovinom i sl. potrebno je 75% glasova. Nešto mi kaže da će mu falit!

E sad ponovo pitam: koji K je ta Kalinovica toliko bitna i atraktivna. Ja sam čovjek sa sela, jednom sam bio u ZG na željezničkom kolodvoru, pa molim da mi objasnite. Fala!

matrix90: ” amater3: ” matrix90: ” darkwonder: Zašto ne prodavati? Zar mislite da će rasti? ” a zar bi on kupovao da ne misli zaraditi bar 10-15% ????? ” Kupovao bi za g. Brka uz izdašnu proviziju, odnosno naplatio bi mu to sve.” Matrixe, nadam se da si upoznat s sljedećim: za sve odluke koje se tiču spajanja, pripajanja, raspolaganja imovinom i sl. potrebno je 75% glasova. Nešto mi kaže da će mu falit! E sad ponovo pitam: koji K je ta Kalinovica toliko bitna i atraktivna. Ja sam čovjek sa sela, jednom sam bio u ZG na željezničkom kolodvoru, pa molim da mi objasnite. Fala!

Ne moraš me podučavati, sve to znam.
Nemam ti ja šta objašnjavati, istraži, pa ćeš shvatiti o čemu je riječ.

[color=blue]Do tada, ulaži u znanje, kloni se Veterine.[/color]

Pa dobro ako znaš, kako će onda izmjestiti tvornicu, ako nema 75%.

Evo recimo ja bih dao veću cijenu, pa bi skupio potrebnu većinu.

New Report

Close