Najbolje ponude [ VERN-R-A ] Kupnja Cijena
339 105,01
710 105,00
60 104,99
49 104,51
62 104,50
Cijena Prodaja
106,96 145
106,97 32
106,98 50
106,99 133
107,00 437
[cool][thumbsup]Veterina nadmašila i HT
Trgovina na europskim burzama danas očito nije previše dojmila domaće investitore, lišivši ih prikladne inspiracije, većih uzbuđenja, ali i negativnog predznaka.
4.3.2008 13:38:07 [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Što mislite, da li će Auctor ići iznad 25%?
Nema razloga da nejde ako ima kupca.
Što mislite, da li će Auctor ići iznad 25%?
oce, samo je pitanje kada. mozda odmah, no pomeni vjerojatnije da ce skupljat i iscrpljivat male.
Po meni osnovno je pitanje da li imaju love za financirati javnu ponudu. Ako ne, onda će svakako stati do 25%. S time bi bili najveći dioničar i imali mogućnost postavljanja svoje uprave, te kontrole firme. S time mogu ubrzati prodaju nekretnina i pronalaženje “strateškog partnera”.
Po meni osnovno je pitanje da li imaju love za financirati javnu ponudu. Ako ne, onda će svakako stati do 25%. S time bi bili najveći dioničar i imali mogućnost postavljanja svoje uprave, te kontrole firme. S time mogu ubrzati prodaju nekretnina i pronalaženje “strateškog partnera”.
pa nisu oni “mobitel & passat” firma da ne mogu dobit 200 milja bankarske garancije. ne kupuju to oni za sebe.
damdam: ” Što mislite, da li će Auctor ići iznad 25%? ” oce, samo je pitanje kada. mozda odmah, no pomeni vjerojatnije da ce skupljat i iscrpljivat male.
stvar je u tome da je dosta malih uspjjelo pokupovati između ovih velikih transakcija …
čudna je tu neka priča …
ovo je matematika 1/1, da nije trziste kakvo je danas, ova dionica bi vec uz ovu pricu bila na 150 i nesto, ali kako kaze narodna “koga zmija ugize i gusterice se boji” pa sad svi pusu i na hladno, a bit ce za mjesec dana, “znao sam da treba kupiti”
ovo je matematika 1/1, da nije trziste kakvo je danas, ova dionica bi vec uz ovu pricu bila na 150 i nesto, ali kako kaze narodna “koga zmija ugize i gusterice se boji” pa sad svi pusu i na hladno, a bit ce za mjesec dana, “znao sam da treba kupiti”
ja imam vec odavno…
vern mora biti dobra dionica isto kao i ht…
Ide sve po 105. Cestitke onima koji su uzimali po 90 u korekciji. Oni koji sada uzimaju po 105 zelim srecu, samo oprez dok se ne skuzi tko i zasto stoji iza ovoga.
I po 87…Ako nastave ovim tempom, do kraja tjedna preko 25%.
Plavi[thumbsup][thumbsup]