VERN (Veterina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VERN (Veterina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[cool][thumbsup] Mislim da će danas ići na višu cijenu a preuzimanje najmanje na 160 do 200 kunića.[thumbsup]

Kolika bi mogla biti cijena u preuzimanju, tj u javnoj ponudi, pitanje je sad? ” A sto misilis?? ako preuzmu 25% po 105 posto ce dati javnu ponudu? 130? 200? 300??

blue face, a što misliš da Auctor skuplja za kocku šećera? Sigurno imaju kupca koji će im platiti više. Kolika bi mogla biti premija 20-30%?

Vas tri iznad mene … stvarno ste majstori burze …

Bluemanovo razmišljanje je više nego dobro … ako to ne kužite [bye]

I love the Smell of Profits in the Morning

Jel ovo skriveni nalog na 105 kn? x10 [cool]

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Ide sve po 105.
Cestitke onima koji su uzimali po 90 u korekciji.
Oni koji sada uzimaju po 105 zelim srecu, samo oprez dok se ne skuzi tko i zasto stoji iza ovoga.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Najbolje ponude [ VERN-R-A ] Kupnja Cijena
120 105,00
550 103,00
100 102,50
200 102,00
132 101,65
Cijena Prodaja
105,98 55
106,00 112
106,10 25
106,95 350
106,96 97

Drugarice i drugovi ne cveta cveće ni u naše preduzeće

Evo malo dublje …

I love the Smell of Profits in the Morning

Vi koji pričate o 200-300, samo pokušavate napumpati cijenu jer ste kupovali <100 pa da se iskrcate dok je vrijeme. Vidjeti ćemo što ćete pričati slijedeći tjedan kada cijena bude opet ispod 100 kn.

Ništa od preuzimanja.

ZSE uživo: Veterina i dalje u fokusu ulagača

U prvih pedeset minuta trgovanja na Zagrebačkoj burzi promet dionicama premašio je 17 milijuna kuna, s time da su promet veći od milijun kuna ostvarile tri dionice; a Cobex je u 11 sati iznosio 4215,67 bodova i porastao 0,44 posto.[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Zanimljivo kako je odjednom zaživjela rasprava na Veterini baš kada se šuška o preuzimanju………i svi su odjednom stručnjaci..
Vrijeme će pokazati svoje……………… a onima koji čitaju donosite sami odluke a ne na temelju naših lupetanja [wink]

[color=blue][b]Čovjek uči dok je živ :) a ja sam prava mala štreberica :D[/b][/color]

Vi koji pričate o 200-300, samo pokušavate napumpati cijenu jer ste kupovali <100 pa da se iskrcate dok je vrijeme. Vidjeti ćemo što ćete pričati slijedeći tjedan kada cijena bude opet ispod 100 kn. Ništa od preuzimanja.

Vi koji pričate o <100, samo pokušavate kupiti jeftino jer ste prodali na 103 pa da kupite dok je još vrijeme. Vidjeti ćemo što ćete pričati slijedeći tjedan kada cijena bude iznad 150 kn. Preuzimanje u tijeku. [lol] [lol] [lol]

Zašto se prone povuče na barem 110 kuna ?[lol] Nego se stalno tuče po kupnji i time ruši cijena.[lol]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close