VERN (Veterina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VERN (Veterina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i kupnje na 100kn 20000 igraju se decki

Evo i kupnje na 100kn 20000 igraju se decki

Kupljeno[thumbsup]. Rasplet na pomolu ili …?

Auctor je najveci pojedinacni generator prometa na ZSE, ako me sjecanje dobro sluzi.

Ocigledno im strategija nije kokosariti s portfeljima od 10k kuna. Osnivac Amerikanac i par polaznika prve generacije ZABA poslovne skole. Upoznao sam ih mozda u prvih mjesec dana rada, jos su bili u Palmoticevoj i vec su onda bili ekipa koja zna sto radi.

Fin rast BTW, melem za oci.

Krepat ma ne molat.

[cool][thumbsup]Dionicom Veterine ostvareno je 8,32 milijuna kuna prometa praćenog porastom cijene 3,96 posto, na 105 kuna. Gotovo sav promet, 42.135 dionica, odvijao se između 15:06:33 sati i 15:09:08 sati. Prisutnost velikih naloga upućuje na aktivnost nekog institucionalnog investitora.[thumbsup][thumbsup][thumbsup] I količine i rast to je pravi posao.[thumbsup]

Veterina je prodana a kupac je najvjerojatnije HUVEPHARMA iz Bugarske e sad će bit veselo! Ovi Bugari su najjači u Europi dakle vesela je budučnost VERN-u.[thumbsup]

Drugarice i drugovi ne cveta cveće ni u naše preduzeće

ajmeeeeeeeeeeee napokon neke lijepe vijesti u ovom tmurnim danima [smiley][thumbsup][thumbsup]

[color=blue][b]Čovjek uči dok je živ :) a ja sam prava mala štreberica :D[/b][/color]

Veterina je prodana a kupac je najvjerojatnije HUVEPHARMA iz Bugarske e sad će bit veselo! Ovi Bugari su najjači u Europi dakle vesela je budučnost VERN-u.[thumbsup]

Ljudi iz Huvefarme su prošli tjedan bili u vet., ali da JE PRODANA , JOŠ NIJE,

Patrick: Auctor je najveci pojedinacni generator prometa na ZSE, ako me sjecanje dobro sluzi.
Osnivac Amerikanac i par polaznika prve generacije ZABA poslovne skole. Upoznao sam ih mozda u prvih mjesec dana rada, jos su bili u Palmoticevoj i vec su onda bili ekipa koja zna sto radi.

Obzirom da OMF Allianz izazi iz VERN-a očito dečki i dalje imaju dobre odnose sa ZABA-om. Ili prevedeno, nek dečki zarade a moju mirovinu ko je….

[angry]

Veselite se vi veselite, nego dajte mi odgovorite i hocu da ovaj moj post bude kontroverzan, zasto bi MIrovinci i ostali fondovi koji gledaju dugorocnije od godine dana kupili 50,000 komada recimo po fondu po 100 i sada dali Bugarima po 105 nakon pola godine, inflacija 5%, dakle dobit nekih 2.5% realno, dakle oko 125 tisuca kuna na 5 milijuna.
Ako vam Veterina toliko vrijedi zasto fond manageri apsolutno svi izlaze van po 105 sto je mizerna dobit.
Pitajte dionicare Plive koji su ostali unutra i nisu prihvatili ponudu kako se osjecaju nakon godinu i nesto sa 900 kn a nisu uzeli 820 kn.
Super im je prinos zar ne???

Meni ovo sve smrdi jer kupiti po 100 i izaci nakon pola gofine po 105 nije povjerenje u firmu nego daj sto das..

Hocu komentare….!!!!!!!!

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nije prodana nego Huvepharma želi stratešku suradnju na određenim područjima ( gdje Veterina ima potencijal ).

Svejedno je to odlična vijest. Samo je pitanje da li je dovoljno dobra da podigne značajnije cijenu pri ovoj situaciji na burzi?

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

blueman: Veselite se vi veselite, nego dajte mi odgovorite i hocu da ovaj moj post bude kontroverzan, zasto bi MIrovinci i ostali fondovi koji gledaju dugorocnije od godine dana kupili 50,000 komada recimo po fondu po 100 i sada dali Bugarima po 105 nakon pola godine, inflacija 5%, dakle dobit nekih 2.5% realno, dakle oko 125 tisuca kuna na 5 milijuna.
Ako vam Veterina toliko vrijedi zasto fond manageri apsolutno svi izlaze van po 105 sto je mizerna dobit.
Pitajte dionicare Plive koji su ostali unutra i nisu prihvatili ponudu kako se osjecaju nakon godinu i nesto sa 900 kn a nisu uzeli 820 kn.
Super im je prinos zar ne???

Isti scenarij kao, što si rekao, kod Plive kad je OMF požurio izaći. Naravno da nikad nitko nije za to odgovarao.[bye]

Veselite se vi veselite, nego dajte mi odgovorite i hocu da ovaj moj post bude kontroverzan, zasto bi MIrovinci i ostali fondovi koji gledaju dugorocnije od godine dana kupili 50,000 komada recimo po fondu po 100 i sada dali Bugarima po 105 nakon pola godine, inflacija 5%, dakle dobit nekih 2.5% realno, dakle oko 125 tisuca kuna na 5 milijuna. Ako vam Veterina toliko vrijedi zasto fond manageri apsolutno svi izlaze van po 105 sto je mizerna dobit. Pitajte dionicare Plive koji su ostali unutra i nisu prihvatili ponudu kako se osjecaju nakon godinu i nesto sa 900 kn a nisu uzeli 820 kn. Super im je prinos zar ne??? Meni ovo sve smrdi jer kupiti po 100 i izaci nakon pola gofine po 105 nije povjerenje u firmu nego daj sto das.. Hocu komentare….!!!!!!!!

Komentar je da lupetaš bez veze.

Kao prvo, od prvotnih su izašli HYPO i Allianz …
Kao drugo, RBA OMF i RBA DMF su povećali svoje količine.
O skrbničkima ne ću jer ne znam tko se sve iza njih skrivao.
Po meni je bitno da nema puno malih.
Kupi 1.000 komada, pričekaj da se neki fond zaigra na 140,00 – 150,00 i prodaj.

Ulaži u znanje.

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close