Velika Depresija 2 – san ili java

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Velika Depresija 2 – san ili java

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to je jasno, to su činjenice [thumbsup]

Moj komšija, vidim da tebi ništa nije jasno! A ja nemam nameru da ti objašnjavam. Moram da vidim kako da maznem štagod sa državnih jasla.

ako se stvari mešaju, druk propada, dovoljno da je jedan od čitalaca odslušao semestar kod Družića.

Ovo mi promaklo. Da taj tvoj Družić nešta zna osim šta popuje nekim teorjama koje u praksi baš i nisu zaživele mi ne bi bili u ovakom sranju ko šta smo sada. Lako da čovek bude teoretičar. Da ga vidim u praksi. Da on svača realan život ne bi predavo na univerzitetu neg bi pravio pare. Mlogo če da ti pomogne taj semestar kod takih. Proizvode dobar kadar zato nam budučnost i jest taka. Lepo se vidlo kolko je transparentna ta institucija. Mlogo ih u Remetincu a mogo bi i dekan.

ako se stvari mešaju, druk propada, dovoljno da je jedan od čitalaca odslušao semestar kod Družića.

Ovo mi promaklo. Da taj tvoj Družić nešta zna osim šta popuje nekim teorjama koje u praksi baš i nisu zaživele mi ne bi bili u ovakom sranju ko šta smo sada. Lako da čovek bude teoretičar. Da ga vidim u praksi. Da on svača realan život ne bi predavo na univerzitetu neg bi pravio pare. Mlogo če da ti pomogne taj semestar kod takih. Proizvode dobar kadar zato nam budučnost i jest taka. Lepo se vidlo kolko je transparentna ta institucija. Mlogo ih u Remetincu a mogo bi i dekan.
[/quote]

kolega Stefane, jel Družić zna ili jok, vi niste kompetentni da prozivate, jer imadete samo oskudno znanje sa internetskijeh portala koje prevodite i pokušavate kopi-pejstati ođe!siguran sam da on zna šta su aprecijacijski, a šta deprecijacijski rizici, a jasno je i svakom nejgovom studentu(pa i onom koji prepisuje sa šalabahtera), a vama je to još uvijek špansko selo.

…a htjeli bi biti veliki mudrijaš [huh]

INVESTICIJE SU PROBILE PLAFON, TROŠE SE KREDITI, SVUDA MNOGO PARANOJE, SVI SU DO GRLA U KRIZI

[/quote]

kolega Stefane, jel Družić zna ili jok, vi niste kompetentni da prozivate, jer imadete samo oskudno znanje sa internetskijeh portala koje prevodite i pokušavate kopi-pejstati ođe!siguran sam da on zna šta su aprecijacijski, a šta deprecijacijski rizici, a jasno je i svakom nejgovom studentu(pa i onom koji prepisuje sa šalabahtera), a vama je to još uvijek špansko selo.

…a htjeli bi biti veliki mudrijaš [huh]

[/quote]

Komšija, džaba tebi sve te mudrosti kad nemoš paru da okreneš. A niti da svatiš šta ti jedan priporst mator seljak kaže. De nek taj tvoj akademik izračuna book janafa ako ume.

Eto, kad nemoš mene da razumeš možda moš da razumeš ove:

http://www.businessinsider.com/goldman-admit-it-this-recovery-sucks-2009-12

Ako ni njih nemoš da razumeš da ti čika Stevo kaže šta to znači. To znači da je ovaj recovery bio šala mala. Kad oni to kažu onda se zna šta sledi. To čika Stevo ovde priča več dugo. Samo mene niko ne svača ozbilno. Valda mi fali titula. Al da imam titulu ne bi vido ove stvari na vreme. Ti imaš mlogo titula čini mi se ali si valda tanak sa parama. I ima da budeš još tanji. I to su činjenice. Još ako viriš u čašicu eto belaja.

Evo komšija još za tebe i ovog tvog akademika pa analizujte malo:

http://www.businessinsider.com/something-bad-happened-between-october-in-november-2009-12

Šta ima da kaže ovaj tvoj akademik šta predaje po knjigama iz vremena CK na ove vesti:

http://www.businessinsider.com/a-record-118-billion-in-us-debt-to-be-auction-off-in-final-week-of-the-year-2009-12

Očel da bude bolje? Kad? Mislim da ovo šta se sada dešava ne piše u tim knjigama po kojima ti on predaje. Te knjige če tek da budu napisane jednog dana. Ako bude para da se printuju.

Štefanija, srčeko će te…
šta si se zajapurio toliko [lol] [lol]

kolega, puca mi k… za sve te vaše linkove.na internetu i pedofili i teroristi nadju nekog ko ih podupire i ko se slaže s njima.
na kraju krajeva, ja uopće ne govorim kako će biti, i da neće biti tako kako linkovi kažu (iako nisam otvorio ni jedan), pače…
ne kažem da neće biti možda i gore,

…ja želim reći, što ste sami i dokazali, da Vi ne razumijete o čemu pričate, koji su rizici, što je deprecijacija, što je aprecijacija i što nosi jedno, a što drugo.ne razumijete makroekonomiju kao takvu, a htjeli bi plašiti s njom.

što se tiče Družića, siguran sam da ima bar ta osnovna znanja, kaoja vama evidentno fale, pa je suvišno i raspravljati dalje, ma koliko ga vi blatili!

to je jasno, to su činjenice! [thumbsup]

INVESTICIJE SU PROBILE PLAFON, TROŠE SE KREDITI, SVUDA MNOGO PARANOJE, SVI SU DO GRLA U KRIZI

Šta ima da kaže ovaj tvoj akademik šta predaje po knjigama iz vremena CK na ove vesti:

http://www.businessinsider.com/a-record-118-billion-in-us-debt-to-be-auction-off-in-final-week-of-the-year-2009-12

Očel da bude bolje? Kad? Mislim da ovo šta se sada dešava ne piše u tim knjigama po kojima ti on predaje. Te knjige če tek da budu napisane jednog dana. Ako bude para da se printuju.

Čiča Stevo

zašto ste likvidisali preduzeće kad samo što nisu počele najbolje prilike na tržištu za preuzimanja, fuzije, pripajanja i ostale aktivnosti…???
Pa ovakve prilike se rađaju jednom u sto godina a Vi likvidisali firmu…
Tccc..tccc…i ondak se čudimo što nam je ovako kako nam je s takvim preduzetnicima koji posluju po principu dok ide-ide…
Jao nama…

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ajde Stevice, vidis da te kolega proziva pa daj mu odgovori konacno. Nije vrag da te frka?

Ja ovu Šteficu ništa ne razumijem. Prvo druka aprecijacijom, a onda deprecijacijom. I to u jednom postu. Nema tu znanja… samo vrludanje. Zar je tako teško pribaviti knjigu? [undecid]. Di je kolega Fedy da mu malo objasni neke elementarne činjenice? Kolko mu je ovaj pića platio iokolo se hvalio, bio bi red da ga nešto i nauči [undecid]

Ja ovu Šteficu ništa ne razumijem. Prvo druka aprecijacijom, a onda deprecijacijom. I to u jednom postu. Nema tu znanja… samo vrludanje. Zar je tako teško pribaviti knjigu? [undecid]. Di je kolega Fedy da mu malo objasni neke elementarne činjenice? Kolko mu je ovaj pića platio iokolo se hvalio, bio bi red da ga nešto i nauči [undecid]

kako ne razumijete?
pa kolegica Štefica ne zna jel bi piškila ili kakila, rekao bi odbjeglica od premijera [thumbsup]

to je jasno, to su činjenice

Užasno!!!

Gledam ove postove uvaženih kolega i zgrožen sam njihovom nemogućnošću realne percepcije ekonomske i burzovne realnosti. Da o Lokalnom Dnu i ne pričam!

Iako su kolege dobile besplatnu poduku na temi Medvjeđi brlog izgleda ništa nisu naučili???
Gradivo je bilo relativno lako i svejedno nisu naučili lekciju??
Što će tek biti kad upišu parcijalno drugu godinu burzovnog fakulteta………???

Jer onaj tko ne nauči lekciju osuđen je da je ponavlja dok god je ne nauči ili definitivno izgubi mogućnost studiranja………….
Vremena je sve manje, a minusi su sve veći!!

pozdrav

Nije dobro, nije……..[bye]

http://www.kucilooro.webs.com/

New Report

Close