Velika Depresija 2 – san ili java

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Velika Depresija 2 – san ili java

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A Sanader bi umjesto u zatvoru završio kao Čaušesku.

IMA JEDAN VELIKI PROBLEM ,ON SE VRACA

Ivo Sanader aktivira saborski mandat

ZAGREB – Počasni predsjednik HDZ-a Ivo Sanader šest mjeseci nakon ostavke na mjesto predsjednika Vlade aktivira svoj mandati i ulazi u Hrvatski sabor, doznaje Globus.

Gospodo imam vam reći četiri riječi.

SPAŠAVAJ SE KO MOŽE !!!! [bye]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

ZAGREB – Počasni predsjednik HDZ-a Ivo Sanader šest mjeseci nakon ostavke na mjesto predsjednika Vlade aktivira svoj mandati i ulazi u Hrvatski sabor, doznaje Globus.

On ide u parlament da sa jatacima pokrene izglasavanje poverenja Vladi. Tako oče da ruši Jadranku jel se otela kontroli. Ako bude kontroliso večinu HDZ mandata onda bi mogo da uspe u naumu ali to če da dovede do velikih problema. Onda doslovno ima da se spasava ko može. EU integracije če da se preimenuju u Zimbabwanske integracije.

Nema tog pada BDP-a ili rasta nezaposlenosti koji bi mogao potopiti burzu kao slika Ive Sanadera kako slavodobitno ulazi u Sabor i sjeda u klupu.
Brrrrrrrrrrr [cry]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

On ide u parlament da sa jatacima pokrene izglasavanje poverenja Vladi. Tako oče da ruši Jadranku jel se otela kontroli. Ako bude kontroliso večinu HDZ mandata onda bi mogo da uspe u naumu ali to če da dovede do velikih problema. Onda doslovno ima da se spasava ko može. EU integracije če da se preimenuju u Zimbabwanske integracije.

[/quote]

Ma hajde ljudi ne mislite valjda da Jadranka misli svojom glavom!?Ona je u HDZ-u 15 godina,Sanaderova desna ruka od početka i debelo je umiješana u afere ili barem upoznata.
Sve je to predstava za narod,borac za korupciju,moš mislit,prije Sanaderova marioneta.

"Only dead fish swim with the stream"

Mislim da če mlogima berza da bude zadnja rupa na svirali u sledeče dve godine. Svaki dan sve gore od gorega:

http://business.hr/hr/Naslovnica/Politika/Vidosevic-Na-pragu-smo-bankrota

http://business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Splitska-banka-Probleme-s-otplatom-imaju-gradani-ne-tvrtke

Tek su oni krenuli da otpisuju. Ima da otpisuju sledeče dve godine minimum:

http://www.seebiz.eu/hr/analize/nikolic-rba-ce-vjerojatno-otpisati-200-stanova!,63711.html

Mogla bi i berza u bankrot ako se ovako nastavi. Promena uprave teško da če da pomogne:

http://business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Trazi-se-nova-Uprava-Burze-Motusic-pred-smjenom

Šta se sveta tiče:

http://www.businessinsider.com/citigroup-gets-huge-new-38-billion-bailout-wiping-out-all-of-the-taxpayers-profits-2009-12

A gde je još zatrovani imetak banaka pa derivati pa berza bondova koja tek mora da pukne. Joooj, gde je onaj što me nagovori da je dlkv na 390 best buy??????

I još ljudi pitaju šta če ova tema!!!

Komšija smiri živce,kukavica umire svaki dan a hrabri samo jednom.Ko te tera bre da u hartije ulažeš???Kupi osnovne namirnice za šest meseci i u rupu [bye]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Komšija smiri živce,kukavica umire svaki dan a hrabri samo jednom.Ko te tera bre da u hartije ulažeš???Kupi osnovne namirnice za šest meseci i u rupu [bye]

Pusti strance neka ulažu, pa svi to čekamo. Stevice zovi drugare, sad je dlkv best buy.

Komšija, razumem ja tebe. Ali da tebi čika Stevo kaže ako stvari stoje. Čika Stevo ima preduzeče sa 26 radnika za koje plača ovoj državi sve doprinose, dadžbine, harače, itd. Niti jedan radnik nikada nije primio pare ispod stola. Plate su veče od proseka skoro pa duplo. Sve su to vredni ljudi i imaju svoje familije. Mi smo svi zapravo jedna velika familija. Pomogo sam mnogim familjama da se skuče. Pomago sam kada su se rađala deca. Nije mi žao. Napravio bi isto opet.

Da ne bude zabune od 26 ljud 25 su Hrvati. I ja sam polu Hrvat ako to nekoga jako zanima jer sam iz mešanog braka. To nije bitno pa da nastavim.

Gluvarim po svetu da nabavljam robu i sirovinu več godinama. Hodam po Amerikama, Indoneziji, Južnoj Africi, Kini, Filipinima i sve putujem najjeftinijom ekonomskom klasom i odsedam po hotelima koji su jeftini ali zato i opasni a ponekad i jako prljavi. Sve to da se uštedi neka para i da se čovek ne razbacuje. Jedem sendviče a želeo bi nešto toplo.

Ove godine kada napravim sumu svega ja sam do sada zaradio neto kao vlasnik preduzeča 11.280 kuna posle svih dadžbina, harača, poreza, razreza, zareza, plata, čak sam danas i ljudima isplatio božičnice ko i svake godine i to preko računa. Sve čisto, kredita nema, dugova nema. Čist obraz i pošteno.

Ali ja za iljadu kuna mesečno više ne mogu da radim. Imam i ja familiju koja živi od onoga što sam pola veka štedio radeči po pečalbama. Još odvagujem ali 99% da ču da zatvorim firmu sa 31.12.2009. To moram da odlučim do ponedeljka da mogu da kažem ljudima iako im več 6 meseci govorim da su teška vremena i da nam ne ide dobro pa ako nađu kakav poso neka ga uzmu jel da ja neznam dokle če ovo moje preduzeče da opstane. Žao mi ljudi ali šta mogu. Mene niko ne žali. Dolazi vreme da mora svako da se brine za sebe.

Ovo sam ti ispričo da znaš da ova berza nije Wall Street i da mi koji radimo u privredi doslovno krepavamo. Nisam ja jedini. Berza me sve manje zanima. Zanima me da izvučem ovo nešto para što sam stavio na ovu kocku i to ne više sa profitom nego sa šta manjim gubitkom. Mislim da ču i to da odrežem ovih dana jel mi treba svaka para. Vreme pred nama je neizvesno i ne treba čovek da se sakriva u mišju rupu ali treba da bude realan. Nemam pravo da svoju familiju dovedem na prosjački štap zato jer hoču da imam poso i da pošteno radim po zakonima a administracija gleda da mi uzme svaku paru koju imam. Ode čika Stevo u penziju pa neka ovi birokrati deru koga oče. Ja ču sada isto da vičem dajte i meni umesto da plačam za druge.

To ti je moj komšija kako stvari stoje danas.

Pozdravlja te čika Stevo čista obraza, bez da duguje cvonjka bilo kome. Sve uredno platio i isplatio ali više neče da bude krava muzara, da gluvari po svetu, spava skoro pa u štalama zato da ga birokrati deru a izgleda da če da deru sve više. Mene više neče! Sada neka država brine za 26 familija umesto čika Steve.

Puno zdravlja i pamet u glavu.

[thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Vaš link

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Čini mi se da su dubrovčani iskusili kako izgleda depresija??

http://www.jutarnji.hr/-u-ratu-je-bilo-bolje–bar-smo-imali-kruha-/410003/

http://www.kucilooro.webs.com/

New Report

Close