Kolega Fedya vidim da nemate razumijevanja za ljude koji daju krive forcaste, e pa nije to lako davati forcaste, sjetite se kolege plavog kakve je forcaste davao za Ingru a sad takve daje za Lkpc
pa nije on kriv ako pogriješi, jedonstavno u pitanju je viša sila
evo pogledajte kolega Plavi daje forcast za lkpc na 3.000 kuna e da bi je prodavao na 1.7xx
morate podići forcast što više da bi lakše prodavali
nije lako u današnje vrijeme promijeniti papire za pileći paprikaš
jer papati se mora
Pišeš svaki 5 min post ali još nisi odgovorio pod kojim sve nickovima pišeš.Pa sam sebe hvališ ….
Pa kako ti nije više dosadno?Pa tko god pročita bilo šta opet ti i ti….
Momčiću ili dedica,posao se ima ili nema? Burza rada ili godine su u pitanju?
Meni smeta samo što ne mogu na miru kad imam vremena pročitati razmišljanja od drugih ljudi a ne da moram uvijek isto čitati od tebe.
PREDLAŽEM MODERATORU DA NE DOZVOLI VIŠE OD 5 POSTOVA DNEVNO NIKOME!
kolega multinick zvani ludlum, pišem samo jedan nick i to možeš provjeriti kod moderatora kad god hoćeš
a to što ti predlažeš to je kao da ja predložim da Ivica Todorić ima samo jednu firmu??
a čovjek je jako sposoban i ima ih xxx
da forum ovisi o takvima kao što si ti ( koji pišeš dva posta mjesečno ) zamro bi potpuno i nitko ga ne bi čitao, kužiš??
U laži su kratke noge a Remetinac je već pun lažova….
Kako to da pod tim nickom pišeš od 10.1.2009, a svađaš se sa tim ljudima već 2-3 godine.Spominješ Plavog,Ingru itd.
Nema potrebe lagati,reci ja sam taj i taj i navlačenje mi odgovara.Radim za sebe ili za taj fond…
Ja nemam potrebe pisati jer imam dnevnih obaveza,posao…ali mislim da je svako pisanje postova više od 5 dnevno navlačenje.E sad da li je moderator u tim krugovima?
Ja bi u svakom slučaju svima zabranio takvo dnevno bombardiranje foruma.Jer to je upravo drukanje,da li pozitivno ili negativno nije bitno.
e pa imao sam prije toga neki drugi nick koji više ne piše, a član sam foruma od samog početka i znam sve tko je što pisao, zašto i s kakvim namjerama,
dakle ja sam jedan od pionira ovog foruma, zato znam sve o njemu i uvaženim članovima
a u Remetinec ne idu lažovi jer bi se na inače forumu dopisivalo svega par članova
u Remetinac idu osumnjičeni za kriminal i slične delikte
Sve 5, samo mi nije jasno zašto mijenjate nick ako ste pionir foruma i govorite uvijek istinu.
Nema veze , svako dobro moram na posao.A kojim je bio nick da vidim kaj si pisao kad je bio gustiš?
Za Remetinac sam mislio na lažove i lopove ali iz realnog života .
Pa zar se bojiš reći svoj nick ili možda nemaš vremena?
Mislim da je previše ljudi na forumu koji rade ili su radili ( dobili otkaz HPB ) u brokerajima,bankama,fondovima.
Navlače ljude sa svojim pisanjem i prave se jako pametni.
Jako jadno,pokvareno…..
Objavljeno
9.12.2009 10:00:14
Vrijeme zadnje promjene
Analitičari očekuju 12-postotni pad maloprodaje
Šest analitičara, koje je anketirala Hina, procjenjuju da je u listopadu potrošnja pala između 10 i 13 posto
Bankamagazin / Hina
Ispiši
Veličina slova: Smanji tekst Povečaj tekst
Oporavak potrošnje, što je jedan od najvažnijih uvjeta za jačanje domaćeg gospodarstva, očekuje se tek u 2010. godini, no podaci koje će danas objaviti Državni zavod za statistiku (DZS) za listopad pokazat će u kolikoj se mjeri usporava pad prometa u maloprodaji.
o kojem oporavku u idućoj godini pričaju ovi analitičari??
slijedeće godine će promet u maloprodaji najvjerovatnije pasti za dodatnih deset posto [bye]
Objavljeno
Vrijeme zadnje promjene
Analitičari očekuju 12-postotni pad maloprodaje
Šest analitičara, koje je anketirala Hina, procjenjuju da je u listopadu potrošnja pala između 10 i 13 posto
Bankamagazin / Hina
Ispiši
Veličina slova: Smanji tekst Povečaj tekst
Oporavak potrošnje, što je jedan od najvažnijih uvjeta za jačanje domaćeg gospodarstva, očekuje se tek u 2010. godini, no podaci koje će danas objaviti Državni zavod za statistiku (DZS) za listopad pokazat će u kolikoj se mjeri usporava pad prometa u maloprodaji.
o kojem oporavku u idućoj godini pričaju ovi analitičari??
slijedeće godine će promet u maloprodaji najvjerovatnije pasti za dodatnih deset posto [bye]
Barisicu
pa da li se ti veselis sto ce maloprodaja pasti i sto ce ljudi gubiti posao
ili ti je samo dosadno i besposlen si pa spamas?
ne ne veselim se
zašto me pitaš takvu glupost?? to je kao da me pitaš da li se veselim što će tvoja firma propasti??
-naravno da se ne veselim
-pa to je loše i za tebe i za mene
samo prenosim izjavu s drugog medija kolegama na forum da ne surfaju bez veze
ne ne veselim se
zašto me pitaš takvu glupost?? to je kao da me pitaš da li se veselim što će tvoja frima propasti??
pa to je loše i za tebe i za mene
samo prenosim izjavu s drugog medija kolegama na forum da ne surfaju bez veze
meni se cini da ima par likova ovdje, ukljucujuci tebe, koji se vesele tudjoj nesreci