Buffet igra na sigurno, wal-mart istina ne kužim potpuno. Sorosu valjda dosadilo samom upravljati. Na rok na koji oni ulažu sad je vrijeme kad se teško može pogriješiti. Zanimljiv tekst u svakom slučaju [thumbsup]
Ja sam svoje pozicije zauzeo na vrijeme, pa imam vremena sasvim dovoljno za sve [wink]
Jel dolazi neki ulagać k nama, pa makar i 100 puta manjeg kalibra?
PA da se i mi veselimo ko ti bjelosvjetski kauboji.
Ma nek kupuje i iz zatvora samo da malo potakne stvar.
promijenio ime vemil
idemo dalje!!!
Nego jel tko slusao jucer u "Na rubu znanosti" Davida Ickea? Ako je samo 50% onoga sto je covjek rekao naje..smo i to grdo [sad]
Po Davidu Icku …jučer na TV-u ….DOLAZI !!
Najgore od svega je , da je sve što je rekao ..ISTINA !!!
Taman smo istovremeno pisali o istom. Prisjelo mi je gledanje
Dečki lako se vama zajebavat s tim Vemilom al moj frend ih šalje u mp3 format jer im je neki klinac isporučivao i sad mora zatvoriti. a jedan drugi potražuje milijun kuna od peveca, pa ti vidi.
a ja radim snjima i čekam neku lovušu.
mislim nisam ja depresivan ali situacija je pič-mač
Vemil kreće u stečaj, dobavljači ostaju bez novca
Dobro jutro
Krasno! Zar cemo opet ko nekad u sverc po informaticku opremu u Austriju? [sad]
Krasno! Zar cemo opet ko nekad u sverc po informaticku opremu u Austriju? [sad]
[/quote]
Pa izgleda da hoćemo ,prvo HG spot sad Vemil a vidjet ćemo tko je slijedeći.
Izgleda da nam ne gine Media Markt……opet [cry]
Gluposti na kvadrat ovdje napisano.
Uostalom tko zna kako stoji media market, a nisu jedini HG spot niti Vemil u HR.
Američki CIT Group proglasio stečaj unatoč vladinoj pomoći
Izdano: 07:56 2. studenog 2009
Business.hr/ Hina
Američka komercijalna banka sa 101 godinom tradicije CIT Group u nedjelju je podnijela sudu zahtjev za zaštićenim stečajem s preustrojem, nakon što je kreditna kriza iscrpila njezine fondove, a vladina sanacija sa 2,3 milijarde dolara nije uspjela, objavio je Bloomberg News.
pokaži ostale vijesti: Ekonomija
* članak
* komentari
Američki CIT Group proglasio stečaj unatoč vladinoj pomoći
Newyorška CIT Group Inc., bankarska holding kompanija koja osigurava kredite, lizing i konzalting za mala i srednja poduzeća, djeluje u više od 50 zemalja i prema navodima s njezine web stranice nalazi se na popisu 500 najvećih tvrtki u SAD-u magazina Fortune.
Tvrtka je podnijela zahtjev u saveznom stečajnom sudu u New Yorku, u kojem navodi da joj je imovina 71 milijardu dolara, a dug 65 milijardi.
Dok traje preustroj, djelovanje tvrtke financirat će investitor Carl Icahn s milijardom dolara, navedeno je u dokumentima podnesenim sudu.
CIT Group je zatražio od vjerovnika koji posjeduju njegove obveznice da razmijeni 30 milijardi dolara za nove obveznice i dionice.
CIT navodi da će nastojati izići iz stečaja u roku dva mjeseca nakon podnošenja zahtjeva, odnosno do kraja ove godine. Prema planu preustroja, CIT očekuje da će ukupni dug smanjiti za 10 milijardi dolara i ojačati svoju likvidnost.
Jeffrey M. Peek, glavni direktor kompanije i arhitekt njezinog izrastanja od tromog industrijskog kreditora u važnu novu financijsku kuću, odstupit će s dužnosti krajem godine.