Velika Depresija 2 – san ili java

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Velika Depresija 2 – san ili java

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Buffet igra na sigurno, wal-mart istina ne kužim potpuno. Sorosu valjda dosadilo samom upravljati. Na rok na koji oni ulažu sad je vrijeme kad se teško može pogriješiti. Zanimljiv tekst u svakom slučaju [thumbsup]

Ja sam svoje pozicije zauzeo na vrijeme, pa imam vremena sasvim dovoljno za sve [wink]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Jel dolazi neki ulagać k nama, pa makar i 100 puta manjeg kalibra?
PA da se i mi veselimo ko ti bjelosvjetski kauboji.
Ma nek kupuje i iz zatvora samo da malo potakne stvar.

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Vemil kreće u stečaj, dobavljači ostaju bez novca

Dobro jutro

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Po Davidu Icku …jučer na TV-u ….DOLAZI !!

Najgore od svega je , da je sve što je rekao ..ISTINA !!!

promijenio ime vemil

idemo dalje!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nego jel tko slusao jucer u "Na rubu znanosti" Davida Ickea? Ako je samo 50% onoga sto je covjek rekao naje..smo i to grdo [sad]

Po Davidu Icku …jučer na TV-u ….DOLAZI !!

Najgore od svega je , da je sve što je rekao ..ISTINA !!!

Taman smo istovremeno pisali o istom. Prisjelo mi je gledanje

Dečki lako se vama zajebavat s tim Vemilom al moj frend ih šalje u mp3 format jer im je neki klinac isporučivao i sad mora zatvoriti. a jedan drugi potražuje milijun kuna od peveca, pa ti vidi.
a ja radim snjima i čekam neku lovušu.

mislim nisam ja depresivan ali situacija je pič-mač

Stagflacija je svemu kriva

Dobro jutro

Krasno! Zar cemo opet ko nekad u sverc po informaticku opremu u Austriju? [sad]

Dobro jutro

Krasno! Zar cemo opet ko nekad u sverc po informaticku opremu u Austriju? [sad]
[/quote]

Pa izgleda da hoćemo ,prvo HG spot sad Vemil a vidjet ćemo tko je slijedeći.
Izgleda da nam ne gine Media Markt……opet [cry]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Gluposti na kvadrat ovdje napisano.

Uostalom tko zna kako stoji media market, a nisu jedini HG spot niti Vemil u HR.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Američki CIT Group proglasio stečaj unatoč vladinoj pomoći

Izdano: 07:56 2. studenog 2009

Business.hr/ Hina

Američka komercijalna banka sa 101 godinom tradicije CIT Group u nedjelju je podnijela sudu zahtjev za zaštićenim stečajem s preustrojem, nakon što je kreditna kriza iscrpila njezine fondove, a vladina sanacija sa 2,3 milijarde dolara nije uspjela, objavio je Bloomberg News.

pokaži ostale vijesti: Ekonomija

* članak
* komentari

Američki CIT Group proglasio stečaj unatoč vladinoj pomoći

Newyorška CIT Group Inc., bankarska holding kompanija koja osigurava kredite, lizing i konzalting za mala i srednja poduzeća, djeluje u više od 50 zemalja i prema navodima s njezine web stranice nalazi se na popisu 500 najvećih tvrtki u SAD-u magazina Fortune.

Tvrtka je podnijela zahtjev u saveznom stečajnom sudu u New Yorku, u kojem navodi da joj je imovina 71 milijardu dolara, a dug 65 milijardi.

Dok traje preustroj, djelovanje tvrtke financirat će investitor Carl Icahn s milijardom dolara, navedeno je u dokumentima podnesenim sudu.

CIT Group je zatražio od vjerovnika koji posjeduju njegove obveznice da razmijeni 30 milijardi dolara za nove obveznice i dionice.

CIT navodi da će nastojati izići iz stečaja u roku dva mjeseca nakon podnošenja zahtjeva, odnosno do kraja ove godine. Prema planu preustroja, CIT očekuje da će ukupni dug smanjiti za 10 milijardi dolara i ojačati svoju likvidnost.

Jeffrey M. Peek, glavni direktor kompanije i arhitekt njezinog izrastanja od tromog industrijskog kreditora u važnu novu financijsku kuću, odstupit će s dužnosti krajem godine.

Stagflacija je svemu kriva

New Report

Close