Ovo se pretvara u svađu ovisno dali je netko bullish ili bearish pa se povlačim. Mislim da je iz gore vidljivih linkova jasno da su oni koji su trgovali u skladu sa insiderima propustili veliki dio ovogodišnje zarade.
Nije više pitanje je li netko bullish ili bearish i da li je popusio već je da li će od ovog trenutka popušiti ili zaraditi.Ono što je bilo to se više neće vratiti. sad je pitanje da li mi tek ulazimo u predvorje pakla zvanog depresija ili ne? Ovi koji tvrde da ulazimo imaju neke činjenice na svojoj strani, što se za vas koji mislite drugačije ne može reći. Naime ako sam dobro shvatio tema nije stanje u Britaniji ni u australiji več u Hrvatskoj, a ono nije bajno. ako netko ima neki dokaz da se zaposlenost povećava, ekonomija raste, dug smanjuje, krediti dostupni neka to prenese, zašto to čuvaju za sebe.
Forum služi za razmjenu mišljenja i informacija…ili…
Gledam TV ekipu iz Opatije, izgledaju mi kao da im je netko umro
Jel netko gledao informativne emisije? Ovo u Opatiji mij je djelovalo više kao dan žalosti a manje kao ekonomski skup. Face su im govorile više od riječi.
A što kažete na onaj članak od jučer… o Zagrebačkom Holdingu i skorom bankrotu?
D E V E T M I L I J A R D I K U N A duga.
Da li Vam je sjelo?
Evo ponavljam…
DEVET M I L I J A R D I.
Bitno da onaj, onaj ….. Bandić dijeli jabuke.
Koje mrtve jabuke, jadna nam majka.
A kada sam ja trkeljala prije dvije godine o javnoj nabavi po ovom forumu… i o tom …….m sinu … Ma joooooooj.
Pa tko je od Vas glasao za tu budaletinu? Nevjerovatno. A što je nagore… znam da će neki od Vas glasati za njega i sada. Pa ljudi moji, Zagreb je trećina BDP-a u RH.
Ode burza u MP3.
Uskoro.
Da li Vam je sjelo?
Evo ponavljam…
DEVET M I L I J A R D I.
A kada sam ja trkeljala prije dvije godine o javnoj nabavi po ovom forumu… i o tom …….m sinu … Ma joooooooj.
Pa tko je od Vas glasao za tu budaletinu? Nevjerovatno. A što je nagore… znam da će neki od Vas glasati za njega i sada. Pa ljudi moji, Zagreb je trećina BDP-a u RH.
Ode burza u MP3.
Uskoro.
Kolegice morate imat viziju i maštu…nigdje burza ne ide u mp3 bit ce sve dobro i izravnat ce se uskoro fundamentalni gap
Ovo se pretvara u svađu ovisno dali je netko bullish ili bearish pa se povlačim. Mislim da je iz gore vidljivih linkova jasno da su oni koji su trgovali u skladu sa insiderima propustili veliki dio ovogodišnje zarade.
Nije više pitanje je li netko bullish ili bearish i da li je popusio već je da li će od ovog trenutka popušiti ili zaraditi.Ono što je bilo to se više neće vratiti. sad je pitanje da li mi tek ulazimo u predvorje pakla zvanog depresija ili ne? Ovi koji tvrde da ulazimo imaju neke činjenice na svojoj strani, što se za vas koji mislite drugačije ne može reći. Naime ako sam dobro shvatio tema nije stanje u Britaniji ni u australiji več u Hrvatskoj, a ono nije bajno. ako netko ima neki dokaz da se zaposlenost povećava, ekonomija raste, dug smanjuje, krediti dostupni neka to prenese, zašto to čuvaju za sebe.
Forum služi za razmjenu mišljenja i informacija…ili…
Gledam TV ekipu iz Opatije, izgledaju mi kao da im je netko umro
[/quote]
Ako Angela kaže da će ovako biti kod njih onda je teško zamisliti što će biti kod nas:
"The full force of the economic crisis will hit us next year," she said. "The problems will become bigger before things can get better."
Neki dan, kažem ja frendici na kavi kako mi Bandićeva kandidatura miriši na nekakvo gadno sranje sa Holdingom. Nema mi smisla ta njegova kandidatura, frajer zna da će izgubiti. Vidi mu se na njuški. Kažem ja njoj, da je to vjerovatno (po uzoru na Sandija) bijeg prije dropa.
Ova je raskolačila oči i rekla da sam hebeni luđak.
I onda je jučer izašao van taj članak.
Mislim da smo hebali ježa.
Da li Vam je sjelo?
Evo ponavljam…
DEVET M I L I J A R D I.
Ode burza u MP3.
Uskoro.
Kolegice morate imat viziju i maštu…nigdje burza ne ide u mp3 bit ce sve dobro i izravnat ce se uskoro fundamentalni gap
[/quote]
A osim toga će nam dotični biti predsjednik, jer u drugom krugu nema dostojnog suparnika kojega bi podržala i ljevica i desnica kao što će njega.
Hebote koji sam ja luzer.
Prvo rat i sva sranja svijeta, onda napokon skucam neku lovu, počnem na burzi i šta se desi?
Naravno…
Drop STAROZAVJETNIH razmjera, takav drop kakvog novija povijest vidjela nije, ode sve u MP3, spušim pun kufer šuške i sad uz svu krizu još gledam Bandića kak dijeli jabuke.
Baš me zanima kak će sve ovo izgledati za jednoooo… dva mjeseca.
Eeeee živote.
Baš me zanima kak će sve ovo izgledati za jednoooo… dva mjeseca.
Kao Holding? A i bez Bandića je već tako. Može li gore? Naravno!
Kolegice morate imat viziju i maštu…
Eeeeee, imam ja viziju i maštu… očito da ću uskoro morati opet sve ispočetka … [embarass]
Eeeeee, imam ja viziju i maštu… očito da ću uskoro morati opet sve ispočetka … [embarass]
[/quote]
Mislim da ne treba niti vizija niti mašta. Frontalka! Udara se po žlajfi a kližeee……