Izgleda da su se ukrcali oni koji su trebali pa je i tema zamrla.
Za nepovjerovat!!!!!!!!!!!!!!! [undecid]
Nije zamrla – prvo se gledalo Poslovni klub gdje se pumpalo s depresivnim podacima i sad Otvoreno. Gledam jel da idem po strik sutra ili ne?
Evo i mene…………..baš sam uživao danas kao nikad u zadnje vrijeme! Kakva kvalitetna rasprava, argumentirana, poučna cjelovita.
Bravo dečki samo tako…………..
Nego nitko ne govori o temi? Kakve su nam šanse da nam sleti ( ne baš Crni Labud) ali barem sivi………….ono pad Vlade zbog slovenaca………….nemogućnost otplate dugova brodogradnje…….rast vrijednosti dolara kad nama prispiju nove rate od ovih 1,5 mljrd……….. nelikvidnost sustava iduće godine………..kolaps realnog sektora…………..i ne govorim o amerima i Benu nego o Šukiju i Jaci…….[rolleyes]
Pogotovo će izgoriti i nestati oni kržljavci ispijenih žutih faca što prodaju kompjutere iz stojadina!
Izgleda da su se ukrcali oni koji su trebali pa je i tema zamrla.
Za nepovjerovat!!!!!!!!!!!!!!! [undecid]
Nije zamrla – prvo se gledalo Poslovni klub gdje se pumpalo s depresivnim podacima i sad Otvoreno. Gledam jel da idem po strik sutra ili ne?
[/quote]
Još kad Jadranka svečano objavi da je Šuker novi ministar gospodarstva ima da ponestane štrika i u Bauhausu
Ovo Otvoreno kao da je snimamo 89-e an 2009-e. Jurčić priča kako je zadatak Podravke razvijat okolni kraj…. [undecid] takav je zadatak i Brodogradnja imala…
Ovo Otvoreno kao da je snimamo 89-e an 2009-e. Jurčić priča kako je zadatak Podravke razvijat okolni kraj…. [undecid] takav je zadatak i Brodogradnja imala…
Hitno Podravka g.Todoriću!! Ovako više ne ide! Hitno!
Uvijek ista priča set savjeta,set kvazi ideja pa set prodika i odrađena emisija i tako u krug do sljedeće emisije!
Generalno, nema se niti plan niti vizija kako i kuda.
Zato sam uvjeren da nastavljamo po starom, krediti, krediti, krediti, koje će netko u budućnosti vraćati prodajom državih poduzeća ili imovine.
Drugačije neznamo.
Evo kalmeta nedavno rekao da se traže izvori financiranja za nastavak cestogradnje – građevinskih projekata, što je to nego nastavak po starim tračnicama.
Za miran san i ugodnu noć a prije udaranja po asku u jutro evo literature:
http://www.safehaven.com/article-14917.htm
Zato sam uvjeren da nastvljamo po starom, krediti, krediti, krediti, koje će netko u budućnosti vraćati prodajom državih poduzeća ili imovine.
Drugačije neznamao.
Evo kalmeta nedavno rekao da se traže izvori financiranja za nastavak građevinskih projekata, što je to nego nastavak po starim tračnicama.
Ustvari naša država ti je kao piramida sreće!
Mislim da se ne bi zavala piramida sreće da tu nema nečeg optimističnog!
Kako ne komšija. Ova tema gleda direktno u bližu budućnost.